Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 5/

• 47 877
  • 736
  •   1
Отговори
# 570

Имаме ли някакъв шанс с тези резултати?

# 571
При този вид резултати има критерии, които ви позволяват да кандидатствате по фонда. А бяха ли спазени препоръчителните дни въздържание? При доста от мъжете се изписват витамини, които им помагат. Дано и при вас се случи така.

# 572
Имаме 3 неуспешни опита. Сега ще опитаме в Тутракан, но не знам дали Имаме шансове с тези резултати

# 573
ММ е с 0.5% нормални сперматозоиди, с  IKSI + MAKS, 4 месеца Профилтри за него + 2*2 Сливен, по мое настояване, спермаграмата му беше много по добра, стигна почти до 1% нормална морфология, имаше и повишаване на количеството.
Забременях от първия трансфер, за съжаление приключи в 7 г.с със задържан аборт, т.н кухо яйце, абразио, ЗЕТ нищо, хистироскопия и втори ЗЕТ, сега съм в 19г.с.

# 574
  • Русе
Момичета, какво става с регистратура днес . Имате ли идея? От сутринта не мога да се свържа.  На единия номер дава свободно, но не вдигат. Другия ми дава, че абоната говори - цял ден.

# 575
И двете момичета от регистратура са в болничен, заместват ги от счетоводство, но явно не могат да смогнат, защото и клиниката е пълна .
Сега съм тук и чакам за преглед

# 576
Момичета, какво става с регистратура днес . Имате ли идея? От сутринта не мога да се свържа.  На единия номер дава свободно, но не вдигат. Другия ми дава, че абоната говори - цял ден.
И аз трудно се свързвам всеки път, но забелязах, че след 18:00ч ми вдигат веднага. Ако може да изчакате, пробвайте по него време.

# 577
  • Русе
И двете момичета от регистратура са в болничен, заместват ги от счетоводство, но явно не могат да смогнат, защото и клиниката е пълна .
Сега съм тук и чакам за преглед

Благодаря

# 578
Здравейте, ако някой има номера на сестра Силвия много моля да ми го напише ,че не мога да се свържа с клиниката,ще съм много благодарна

# 579
Здравейте, ако някой има номера на сестра Силвия много моля да ми го напише ,че не мога да се свържа с клиниката,ще съм много благодарна
Имам го ,трябва ли ви все още ?

# 580
Благодаря,вече го имам.

# 581
Може ли някой да изкаже мнение за пид на ембриони. Има ли смисъл.. с лоши резултати случвало ли се е да има положителен резултат..  изобщо всякакви мнения ще се радвам да чуя

# 582
Здравейте, да знаете до кога са болничен от регистратурата, днес цял ден звъня за следващ час, че вчера като излязох от кабинета на док, към 17:00 нямаше никой вече.

# 583
  • Dope Reach
Здравейте, някой има ли телефон на Богомил Бойчев? В краен случай на Любомир Бойчев. Става въпрос за спешен случай, а никой на регистратура не вдига. Може и на лично, ако е проблем да се публикува тук. Благодаря!

# 584
  • Русе
И аз не мога да се свържа отново. Много е несериозно от тяхна страна 😡
Препоръчвам ви ,ако е наистина спешно да посетите болницата във вашия град, за да не оттървете работата.
Аз в понеделник имах кървене. В 8г.с съм. Не можах да се свържа и веднага отидох в спешното.  Приеха ме за отлепване- заплашващ аборт. Днес ме изписаха и отново не мога да се свържа, за да ми потвърдят предписаната терапия и да ми запишат следващ час.

Общи условия

Активация на акаунт