Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 5/

• 47 881
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте! На бременните, които се следят при Бойчеви, кога ви направиха картон за следене на бременността, както и кога ви издадоха обменна карта?

# 556
Здравейте! На бременните, които се следят при Бойчеви, кога ви направиха картон за следене на бременността, както и кога ви издадоха обменна карта?
Аз съм в 17 г.с и все още нямам такива издадени, иначе ми искаха направление номер 9 за прегледа в 11 г.с. От тогава ме водят бременна, но не са ми искали картон или са ми давали такава карта, даже нямам представа за какво е.

# 557
Аз съм в 17 г.с и все още нямам такива издадени, иначе ми искаха направление номер 9 за прегледа в 11 г.с. От тогава ме водят бременна, но не са ми искали картон или са ми давали такава карта, даже нямам представа за какво е.

Обменната карта всъщност е лист с резултатите от плегледите плюс изследванията за кръвна група, спин и т.н. Дават се на бременната когато се пуска 45 дневния болничен и с тях се влиза за раждане когато и където се случи... Не знам специално при тях кога се дават.

# 558
Момичета, към тези раждали секцио в Тутракан, интересува ме цена  и бебчето при Вас ли е през цялото време? Както и условията в отделението. Лежала съм 2/3 пъти в АГ отделението и там съм им много добри условията, но нямам представа как е родилното отделение. Аз имам още време до Юни, но събирам информация от сега.

# 559
Здравейте, правили ли сте кариотип и за колко време излизат резултатите.

# 560
Здравей, при нас излезе за 6 седмици. Взеха ни кръв на 25.10.22г.

# 561
Здравейте, имали някоя с 2 или повече неуспешни опита в клиниката при Л. Бойчев.
Дали доктора назначава нещо повече в изследванията.
Питам за приятелка, която преди да стартира има хистеро, след първият неуспех има пакет изследвания включващ нк и несъвестимост с партньора. Има тромбофилии, няма проблем там. Само леко завишени НК и назначена вливка. Сега втори опит плюс вливка отново отрицателен тест. А ембрионите са с отлично качество. Установен мъжки фактор.

# 562
Здравей, при нас излезе за 6 седмици. Взеха ни кръв на 25.10.22г.

Благодаря за отговора. На нас ни взеха кръв на 24.11.22

# 563
Здравейте! Пак съм аз. Искам да попитам дали може да се запиша на ЖК в Тутракан в 8мия месец от бременността? И какво е необходимо за това и към кого да се обърна там. Към регистратурата или към доктора? Засега ми е правел само фетални морфологии и се чудя дали поне в 9тия месец ще ме викат на по-чести посещения или да се запиша другаде ако записването ще е без полза. Тоест тези, които се следятнпри д-р Б. Бойчев през 8-9месец по колко пъти са ви викали, толкова често ли колкото е необходимо или пак рядко.  Благодаря предварително!

# 564
Отново 1 в месеца е следенето в 8 и 9 месец.

# 565

А запис на тонове кога???

# 566

А запис на тонове кога???

На мен не са ми пускани тонове, последният ми преглед беше в 37 седмица и тогава им казах, че ще раждам в моя град.

# 567
Здравейте, имали някоя с 2 или повече неуспешни опита в клиниката при Л. Бойчев.
Дали доктора назначава нещо повече в изследванията.
Питам за приятелка, която преди да стартира има хистеро, след първият неуспех има пакет изследвания включващ нк и несъвестимост с партньора. Има тромбофилии, няма проблем там. Само леко завишени НК и назначена вливка. Сега втори опит плюс вливка отново отрицателен тест. А ембрионите са с отлично качество. Установен мъжки фактор.

Здравей,
Аз също имах повишени НК клетки и назначено вливане и забременях.
При инвитро обаче направихме макс, имси и лепило ми сложиха може би и това помогна, тъй като и ние сме с мъжки фактор и 2 неуспешени опита в София.

# 568
Здравейте ! Някой да знае защо няма връзка с номерата на регистратура ?

# 569
  • Русе
Здравейте ! Някой да знае защо няма връзка с номерата на регистратура ?

Аз се свързах без проблем преди малко
086 660560

Общи условия

Активация на акаунт