Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 5/

• 47 857
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Някоя с актуална информация за цена на планирано секцио при Л.Бойчев? Всичко което намирам е в първите теми.

# 616
Здравейте,момичета някои правила ли е плазмотерапия на ендометрума,prp, болезнена ли е процедурата ,има ли упойка ,как преминава ,след нея колко време трябва да не се прави секс?

# 617
Здравейте,момичета някои правила ли е плазмотерапия на ендометрума,prp, болезнена ли е процедурата ,има ли упойка ,как преминава ,след нея колко време трябва да не се прави секс?

Аз съм си правила, в клиниката я наричат - ТОП(тромбоцитно обогатена плазма на ендометриума, ) вземат ви кръв от вената, обработват я като извличат тромбоцитите, след 30-40 мин ви викат в кабинета на доктора, правят ви промивка и ви я инжектират в матката. Процедурата е без упойка, не е болезнена, чувството е като леко обождане и е  за секунди. Относно секса не мога да ви отговоря.

# 618
Imsi , благодаря Колко време преди трансфера се направи и имаше ли имплантация след нея

# 619
Първият път беше месец преди трансфер, но последния път 2 месеца преди трансфер и на третия даде малък резултат, правих ги два пъти в месеца на 8 и 13ден, като последния път успоредно с това ходех и на хипербарна камера, за нея е хубаво да се направят минимум 10 процедури, а ако имате възможност и 20, така успях да я докарам до 8мм на трансфер . Успехът е строго индивидуален и зависи от лигавицата.Да,имах инплантация на последният трансфер,но бремеността продължи  само до 6 г. с.

Последна редакция: пн, 13 фев 2023, 08:42 от Imsi

# 620
Миналата година беше 400 лв. Ако доктора ти е на смяна в деня на секциото е безплатно.
Някоя с актуална информация за цена на планирано секцио при Л.Бойчев? Всичко което намирам е в първите теми.

# 621
Здравейте. При следене на бременността в центъра заплащате ли всеки месец прегледи - 40лв? Болничен за рискова бременност - 20лв?

# 622
Здравейте. При следене на бременността в центъра заплащате ли всеки месец прегледи - 40лв? Болничен за рискова бременност - 20лв?
Даже и по 50 лв са ми вземали на преглед,бяха на 3 седмици моите  ,болничен 20 лв заради събирането на Лкк комисия 🙂

# 623
прегледите ми са по 50лв, а болничен още не съм ползвала и немога да кажа

# 624
Здравейте! Имам въпрос относно раждането след термин? Как процедират докторите, понеже никакви индикации за раждане все още и мисля, че ще се налага след термин да видим какво ще направят. На самия термин ме викнаха в болницата, а не в клиниката за преглед, ако има мами минали през този път, дали ще ме оставят в болницата за престой?

# 625
  • Русе
Момичета пак ли има проблем с регистратурата? Звъня и на трите номера и нищо.

# 626
Здравейте, след вчерашната ми цветна снимка се установи ,че и двете ми тръби са напълно запушени , но спермограмата на мъжа ми е в норма. Кандидатствахме по фонда и чакаме резултати. Въпроса ми е има ли такива от вас , които са успели въпреки запушените тръби?

# 627
Здравейте, след вчерашната ми цветна снимка се установи ,че и двете ми тръби са напълно запушени , но спермограмата на мъжа ми е в норма. Кандидатствахме по фонда и чакаме резултати. Въпроса ми е има ли такива от вас , които са успели въпреки запушените тръби?
При инвитро нямат значение тръбите. Забременява се и без тах.

# 628
Здравей аз съм с една отстранена тръба а другата е непроходима с доктор Л.Бойчев успяхме от първи опит да забременнея и родих декември 2022
За което съм безкрайно благодарна на него и целия екип който беше до мен
Иначе 11 години ходене по мъките в Бг и чужбина без положителен резултат
Успех в най добри ръце сте

Последна редакция: пт, 17 фев 2023, 08:59 от Katq9006

# 629
Здравейте! Знаете ли дали Оргалутран трябва да се съхранява в хладилник? Забравих да попитам , а до понеделник има много време.

Общи условия

Активация на акаунт