Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 5/

• 47 869
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
След като излязат резултатите дали ще успея да си запиша час в кратък срок, защото за първия час чаках един месец.Предполагам като звънна за да запиша час за изследванията  трябва да питам и за час при доктора?
Няма нужда да записвате час за след това. Като звънете да запишете час за двете изследвания ще ви обяснят. Трябва да сте там сутринта гладна и жадна с партньора той ще даде материал за спермограмата. След това ще ви насочат към болницата където ще е вашата снимка,  и като се събудите ще ви кажат да се върнете в клиниката след 13:00 за коментар с доктора. Когато отиде се обадете че сте там за да ви чекнат на регистратура и като дойде ще сте едни от първите. След това часовете са спрямо цикала ви когато каже доктора и според това какво следва да правите. Няма да чакате много за час, но пък трудна е връзката с регистратура.

Благодаря Ви за полезната информация!

# 601
След като излязат резултатите дали ще успея да си запиша час в кратък срок, защото за първия час чаках един месец.Предполагам като звънна за да запиша час за изследванията  трябва да питам и за час при доктора?
Още в същият ден резултатите са готови . Отивате в клиниката и казвате , че сте за коментар на цветна снимка и чакате да ви приеме доктора

# 602
Здравейте!
Каква е цената на диагностична хистероскопия? Simple Smile

# 603
Здравейте!
Миналата година юни ми струва 114 лева с престоя в болницата.

# 604
  • Русе
Здравейте!

Здравей, аз вярно ,че я правих преди 2 години, но по здравна каса в болницата в Тутракан, ми взеха пари само за трите дена престой- 15лв и стотинки. А иначе ,ако плащаш за избор на екип ми бяха казали 200лв. Моя доктор си ми я прави -  Богомил , но не са ми искали пари.

# 605
Здравейте!
Колко време стояхте в болницата, понеже от клиниката ми казаха че не се оставало в болницата Simple Smile

# 606
Здравейте!
Колко време стояхте в болницата, понеже от клиниката ми казаха че не се оставало в болницата Simple Smile
Два дни ☺️, до има опция да Ви пуснат и веднага ако сте от града.

# 607
Здравейте!
При д-р Богомил Бойчев март месец диагностичната хистероскопия ми струваше само 15лв за легло, бях с направление пуснато от сестрата на доктора. Престоя по принцип е три дни, но веднага след хистероскопията можех да си ходя. Друг е въпроса, че неможаха да ми я направят в деня в който влязох, защото имаха много пациенти. Съвета ми е да се приготвите с багаж поне за три дни ( на мен се налижи да ми носят от после и не съм от Тутракан), а ако влезете в графика по рано още по добре. Успех

# 608
Сега си погледнах епикризата, при мен е оперативно хистироскопия, полипектомия, абразио пробатория сепарата. Всичко от това ми е правено на веднъж, два дни ме държаха, като първия ден от приемането взи, не можаха да ме включат, имаха много хора. На втория ден около 10 ми направиха интервенцията в 14:00 ме пуснаха и си шофирах след това, че аз съм от Варна.

# 609
Здравейте момичета.Ориентирали сме се към тази клиника и ме интересува дали искат микробиология преди цветната снимка.Не съм се свързала още да запиша час и незнам точно към кой да се обърна,може би по телефона ще ми обяснят.Имам извънматочна бременност и после кухо яйце,в последствие открита и тромбофилия. Със сигурност ще искаме да направим там една спермограма и от там нататък вече каквото ни насочат. Друго което искам да ви питам е дали там признават изследвания,направени на друго място,говоря за Кариотип по специално.

# 610
Здравейте момичета.Ориентирали сме се към тази клиника и ме интересува дали искат микробиология преди цветната снимка.Не съм се свързала още да запиша час и незнам точно към кой да се обърна,може би по телефона ще ми обяснят.Имам извънматочна бременност и после кухо яйце,в последствие открита и тромбофилия. Със сигурност ще искаме да направим там една спермограма и от там нататък вече каквото ни насочат. Друго което искам да ви питам е дали там признават изследвания,направени на друго място,говоря за Кариотип по специално.
Признават всички изследвания преди тези, които ще Ви назначат. Аз имах нова цитиномаска при записването на първия си час, но не помня за микробиология, че беше преди доста време ☺️. Ако се обадите сега ще ви дадат час за края на Март или началото на Април, ако има график за тогава. Чака се доста, но си заслужава. Аз лично препоръчвам д-р Любомир Бойчев, но съм пристрастна. При него съм от 5 години вече.

# 611
Много благодаря Hug

# 612
Здравейте,
В Медицинският център предлагат ли генетично изследване на ембриона и ако да , каква е цената на ембрион?Благодаря ви предварително!

# 613
  • Русе
Здравейте,
В Медицинският център предлагат ли генетично изследване на ембриона и ако да , каква е цената на ембрион?Благодаря ви предварително!

Да, изпращат ги в София в Надежда.  Не помня точната сума, но с транспорта беше около почти 1000лв. на брой, това е към септември миналата година

# 614
Здравейте момичета а на някоя да са назначавали кариотип и защо... можели малко повече инфо за тези аномалий

Общи условия

Активация на акаунт