Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 5/

• 47 870
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • Dope Reach
И аз не мога да се свържа отново. Много е несериозно от тяхна страна 😡
Препоръчвам ви ,ако е наистина спешно да посетите болницата във вашия град, за да не оттървете работата.
Аз в понеделник имах кървене. В 8г.с съм. Не можах да се свържа и веднага отидох в спешното.  Приеха ме за отлепване- заплашващ аборт. Днес ме изписаха и отново не мога да се свържа, за да ми потвърдят предписаната терапия и да ми запишат следващ час.

Да, точно това направихме, но все пак трябва да се свържем, за да получим инструкции все пак.
Дано всичко при Вас е наред!

# 586
В болничен са всички от регистратура, и е много неприятно. Аз също днес цял ден звъня. При мен не е спешен случай, слава богу. Но няма кой да ми даде час за следващ преглед - втора ФМ.

# 587
И аз не можах да се свържа с регистратурата и звъннах на юристката и тя ми каза че имали проблем с телефоните на регистратурата

# 588
Когато Ноември месец, пак имаше проблем с телефонната линия. Аз успях да се свържа на този номер 0882080844

# 589
  • Dope Reach
Благодаря!

# 590
Здравейте,вчера бяхме на първи преглед при д-р Богомил Бойчев за започване на процедура инвитро. Насрочи ни изследвания - спермограма и изследване на проходимост на тръбите за мен.Въпросът ми е боли ли самото изследване за проходимост и колко трае самата процедура ? Благодаря предварително!

# 591
Здравейте,вчера бяхме на първи преглед при д-р Богомил Бойчев за започване на процедура инвитро. Насрочи ни изследвания - спермограма и изследване на проходимост на тръбите за мен.Въпросът ми е боли ли самото изследване за проходимост и колко трае самата процедура ? Благодаря предварително!
Цветната снимка се прави с пълна упойка няма да осетите нищо. Прави се в болницата цялата процедура е не повече от 10мин. Кажете на партньора да ви чака отвън, веднага след нея ви пускат. И следобед ще коментирате резултатите в клиниката с доктора. Успех

# 592
Здравейте! Цветна снимка се прави с упойка, сама процедура е няколко минути. Има дискомфорт и лека болката като при цикъл след нея . Цялата процедура е вкарване на контрастно вещество под високо налягане, което оцветява така да се каже пътя през тръбите.   Трябва да си носиш и дамски превръзки, като излезеш от упойка си малко като пиян , но там ти помагат да се облечеш и те изпращат до входа където трябва да те чака партньора. Ако имаш някакви въпроси, пиши на лично

# 593
Аз я правих без упойка. Само с 3 свещички профенид преди процедурата. И една след. Болката е като при цикъл.

# 594
Благодаря на всички за бързите отговори! Успех!

# 595
Аз я правих без упойка. Само с 3 свещички профенид преди процедурата. И една след. Болката е като при цикъл.
Зависи от прага на болката Ви и от това дали са запушени, аз не съм я правила без упойка, д-р Любомир Бойчев ми я прави, а там е практика с пълна упойка, за да спестят всеки ненужен дискомфорт. Мен ме боля доста, но аз съм със сраствания по тръбите.

Последна редакция: ср, 25 яну 2023, 10:10 от Dimitrichka Krasteva

# 596
Да там се прави с упойка, за което съм с две ръце. Имам цветна снимка в друга клиника без упойка, само с нош па, буквално 2 мин преди снимката, едвам ме свестиха.
Болката беше страшна.
Сагата дали бяха запушени или отпушени е голяма, понеже там ми казаха запушена едната, а другата като спирала навита.
След 2 години при Бойчев криви, но проходими и двете тръби.
Нищо не усетих, единствено замайването от упойката, след едно кафени 20 мин на въздух все едно нищо не е било. Кървях един ден след процедурата, изписва антибиотик профилактично и това беше.

# 597
След като излязат резултатите дали ще успея да си запиша час в кратък срок, защото за първия час чаках един месец.Предполагам като звънна за да запиша час за изследванията  трябва да питам и за час при доктора?

Последна редакция: ср, 25 яну 2023, 10:58 от Hopetobeamother

# 598
Едната ми е запушена, другата силно нагъната. И на мен ми я прави Л. Бойчев. Вероятно е до праг на болка - не знам. Просто и без упойка не е нещо ужасяващо страшно. Да не се плаши питащата Simple Smile
Иначе, да при тях явно е практика да се прави с упойка. Ама аз бях сама тогава и нямаше кой да стои с мен след упойката.
Зависи от прага на болката Ви и от това дали са запушени, аз не съм я правила без упойка, д-р Любомир Бойчев ми я прави, а там е практика с пълна упойка, за да спестят всеки ненужен дискомфорт. Мен ме боля доста, но аз съм със сраствания по тръбите.

Последна редакция: ср, 25 яну 2023, 11:05 от the_bug_lady

# 599
След като излязат резултатите дали ще успея да си запиша час в кратък срок, защото за първия час чаках един месец.Предполагам като звънна за да запиша час за изследванията  трябва да питам и за час при доктора?
Няма нужда да записвате час за след това. Като звънете да запишете час за двете изследвания ще ви обяснят. Трябва да сте там сутринта гладна и жадна с партньора той ще даде материал за спермограмата. След това ще ви насочат към болницата където ще е вашата снимка,  и като се събудите ще ви кажат да се върнете в клиниката след 13:00 за коментар с доктора. Когато отиде се обадете че сте там за да ви чекнат на регистратура и като дойде ще сте едни от първите. След това часовете са спрямо цикала ви когато каже доктора и според това какво следва да правите. Няма да чакате много за час, но пък трудна е връзката с регистратура.

Общи условия

Активация на акаунт