С какво ви дразнят свекървите? – 133

• 33 669
  • 779
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Мъжът не харесва ретро летящи чинии.😁

# 196
# 197
# 198
ММ се засегна , че искам да ги изхвърля.

Ма Ко, какво се разбира от това? Ти, какво точно не разбра?
Мисля, че имаш обсесия на тема лоша свека и добра снаха.
Ако мъжът ми реши да изхвърли чиниите от майка ми и баба ми, даже не ми се мисли.

# 199
Плюшкинови истории... Да имаш комплекти чинии, ама да трупаш, трупаш от мама, от леля, от свекърва

# 200
  • Варна
Да ми подарят стари/ползвани чинии за мен ще означава само едно - че не мога финансово да си позволя нови, пък били и най-простите. Така съм подарявала само веднъж - когато приятелка излезе на квартира с гаджето си и буквално събираха от познати посуда, покъщнина и всичко от първа необходимост. Случаят тук май не е такъв. Пък и мъжът чак се обидил, леле. И звънял на маминка да се жалва.

# 201
Да, бе! И английската кралица да я ожалиш направо! Да има комплект чинии, а да трупа, трупа... От мами, баби и прабаби... Плюшкин Joy

# 202
Английската кралица не трупа посуда 2 употреба от втората световна война. Какви са тея сравнение английската кралица със свекървата, мила ми птичке. 😃 Сериозно ли се намира за нормално да се подарява сервиз, който свекървата гледа как да се отърве от него, а снахата и синът си имат вече. Мен дори ми звучи обидно. Те да не са складова борса?

# 203
  • София
Да, бе! И английската кралица да я ожалиш направо! Да има комплект чинии, а да трупа, трупа... От мами, баби и прабаби... Плюшкин Joy
Е, женицата има място, предполагам.

# 204
Наистина ли се приема за нормално да нямаш нищо от баба си и майка си? Верно сте от много бедни семейства, вашите сигурно са яли в дървени копанки......
Английската кралица се храни само в еднократна употреба..... И наследствени бижута няма горката 😁

# 205
Буркани да се събират, чинии да се трупат. Ех, тази птичка. Оказа се много прибрана 😃
Малко по-внимателно в изказванията си, Динчо, че става вече смешно. Моето семейство е имало достатъчно и се е купувало винаги спрямо времето, а не се събират чеизи. 😃
Какво общо между трупането на сервизи и бижута или само да се покажеш 😃😃😃

# 206
Дали гледа да се отърве, дали гледа, че чинийките на снахата са от Женския пазар купувани, а тя предлага качествен порцелан, няма как да знаем 🙂 Все пак четем само единия от участниците!
Моя колежка дълги години разправяше как снаха й навремето искала да изхвърли виенските мебели от прабабата и да купува секции... После се усетила, де 😉
Но в случая не това е проблемът! Който, каквото иска да дава, взима, изхвърля, запазва... Не е наша работа. Проблемът е, че дори не се е поинтересувала от неговото мнение. Че и се фука с това!

# 207
Jane122, нищо бре, горката английска кралица дето като Плюшкин си има бижута и сервизи от прабабите си 😁

# 208
Оф, как живеете с толкова зор на главите? Не си е работа по цял ден да се чудиш какъв прокиснал буркан ще ви пробутат и каква нежелана стока ще получите за подарък. А, ако е кеш, сигурно ще е малко. И междувременно мъжлето или снима видео как извърля манджи, или звъни на мама и се тръшка. Егаси живота...

# 209
Jane122, нищо бре, горката английска кралица дето като Плюшкин си има бижута и сервизи от прабабите си 😁

Нещо не Ви се разбират последните мнения...Не хващам логиката. Сигурно е в моят телевизор проблема...

Общи условия

Активация на акаунт