С какво ви дразнят свекървите? – 133

• 33 642
  • 779
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Deni-meni, вариант е съпрузите да се замерват с чинии. Забавата ще е пълна, при наличие на куче.😁😁
А, да, че да уцелят кучето. Какво е виновно горкото добиче?
За него е фрисби забава. 😁Но идеята със Сиртаки е отлична.👍

# 271
И едно кукленско сервизче за ракия, малка каничка с шест миниатюрни чашки, цялата тази древна посуда в красиво зелено  Grinning
Сигурна съм, че знам точно какво имаш предвид. В селското шато съм запазила две такива от баба и дядо. Обаче са бели. Ако искаш, пусни ми координти за куриер, ще ти изпратя едното. На мен едно за спомен от баба и дядо ми стига. И без това не ги ползваме, че са ни доста по-големи глътките от тези миниатюрни чашчиченца.

# 272
  • София
И едно кукленско сервизче за ракия, малка каничка с шест миниатюрни чашки, цялата тази древна посуда в красиво зелено  Grinning
Сигурна съм, че знам точно какво имаш предвид. В селското шато съм запазила две такива от баба и дядо. Обаче са бели. Ако искаш, пусни ми координти за куриер, ще ти изпратя едното. На мен едно за спомен от баба и дядо ми стига. И без това не ги ползваме, че са ни доста по-големи глътките от тези миниатюрни чашчиченца.

Аааааа, Уиш!
Мерси щи кажа!
И у нас ако сервирам на някой в такова чашле, ще ми се обиди завинаги! То по-малко от шот!
Просто ми се досвиди за момент, ама като гледам с какъв кеф си ги ползва снахата и ми става мило!

# 273
Grinning След малко вадя една тава от свекърва ми - тя я е получила като подарък от някакъв зам. директор в Кремиковци още преди аз да се родя, смятайте кои години е придобиването - за да редя милинки за печене утре сутрин. Тавата е като нова! Обаче порцелановите чинии от нея отдавна дадоха фира, а бяха хубави и качествени. Да се приеме за оплакване.

# 274
Grinning След малко вадя една тава от свекърва ми - тя я е получила като подарък от някакъв зам. директор в Кремиковци още преди аз да се родя, смятайте кои години е придобиването - за да редя милинки за печене утре сутрин. Тавата е като нова! Обаче порцелановите чинии от нея отдавна дадоха фира, а бяха хубави и качествени. Да се приеме за оплакване.
Уф, помислих, че и ти ще хвърляш 😂😂

# 275
Хм, Емма, тая тава може като бойно оръжие да се използва.

# 276
Уиш ,не ти ли стигат тиганите ,та в тава се прицели.

# 277
Старите навици не умират, Боряна. Simple Smile

# 278
  • София
А една друга гледна точка?
Намерихме на тавана пълен сервиз от баба ми, някакви стъклени купички, чинии ... една огромна купа ... И едно кукленско сервизче за ракия, малка каничка с шест миниатюрни чашки, цялата тази древна посуда в красиво зелено  Grinning
И като се тръшна тая моята снаха, че ги иска!
Пък аз /щото не ми се дават/ и казвам, няма да ти вървят на модерния вид на апартамента, а тя не та не!
Дадох ги, де!  Joy Много ясно!
Като я пускаш на тавана... Laughing

Пускам, не пускам - тя си рови навсякъде!  Joy  баш като една свекърва!  Smiling Imp

# 279
Joy
СлучИла си на човек, Люси! И тя също!
Все така да сте!

ПП. Това същата ли е, дето преди време със сина ти почти бяха бастисали апартамента  Simple Smile

# 280
  • София
Да Птица!
Същата!
Ама това преди 20 години ... Сега са егати и еснафите  Joy  и вещоманите!
Как си го запомнила, бе?

# 281
Хем ми дожаля за мъжа с чиниите, може да са му били някакъв сантимент,  един вид да има и нещо от предишния си дом,  хем ми стана смешно, че не е посмял да ги извади от коша. Очевидно е попаднал от едната тарторка -  мама,  на следващата, пък после защо бил безхарактерен.  Че кога да го формира този характер?! Аз в повечето случаи съм на страната на снахите, ама тук ще си замълча.

# 282
Като казахте за тави,и аз имам една от свекърва  си.Ползвам си я с кеф и тя качествена се оказа.Мисля си ,че наистина свекървата е постъпила нетактично,като е изпратила съдове ,без да пита искат ли ги,но хората които помнят нямането,може би разсъждават различно.

# 283
  • Пловдив
Даже аз имам неща от тъщата и от свекървата, които пазя и ползвам с удоволствие. Освен изхвърлените. Просто е - да ме попитат дали го искам. Сега ще ви снимам две неща - едното е било на прабаба ми - майката на майката на майка ми, другото свекървата на свекърва ми и после на мен. Никога не ги употребявам, но гордо висят в кухнята, на централно място.

https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/267420649_102 … g&oe=61C15DD6

# 284
Ако единият иска вещите, а другият-не(независимо кой), какво следва-приемат ли се или се хвърлят? Защото и такъв вариант има, синът да ги е поискал, да са му по-удобни, по по мярка за едно ядене, нищо че не се вписват в обстановката и естетическите възгледи на жена му.
Тогава трябва ли да иска разрешение от жена си.

Общи условия

Активация на акаунт