С какво ви дразнят свекървите? – 133

• 33 629
  • 779
  •   1
Отговори
# 315
Млада е, модерна, не се меси никъде, не дава акъли.
... и е далече Wink

# 316
... и се появява само от време на време 😂

Ооо, Афродита се появила! Питах за теб 🙂
Липсваше, няма с кого да се скараш качествено 😜

# 317
А бе да ви кажа, до човек си е. Майка ми и от далече ме дразни и дава акъли, тъй че. На късмет работата.

# 318
  • София
Ооо, Афродита се появила! Питах за теб 🙂
Липсваше, няма с кого да се скараш качествено 😜
Предполагам ти си се изявявалата подобаващо Satisfied (не съм чела назад, нито мога тепърва да изчета)

# 319
  • Варна
Изтървах ви аз. Ама така е, моята свекърва ѝ хареса на село и вече не ще да си идва и няма какво да се оплаче човек. Не можем да я накараме да си дойде за Коледа чак. Подстрекавах и детето да я вика - не ще. Студено ѝ било, кокошките нямало кой да ѝ храни... Бъгна се тая жена.

# 320
Аз много обичам старомодни съдове и вземам всичко, което свекърва ми дава, особено ценя едни грозновати емайлирани съдчета в които можеш да претоплиш една порция манджа на котлон. Появиха се постепенно у нас, докато ми гледаше детето и безмълвно се размножиха. Никой не го е правил на въпрос как станА така. Синът и от инат връща всичко, което тя иска да дава, но аз прибирам.
Само една троянска керамика съм отказвала, че ми се видя вече много демоде, пък и у нас никой не пие греяна ракия.

# 321
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Iris04, опитам се да си представя шумно размножаващи се емайлирани съдинки 😀.

# 322
Другото , което ме дразни е , че иска по всяко време да цъфне на вратата. Днес дойде на изписването, след това си тръгна и си измисли повод уж да дойде до вкъщи. Но с ММ бяхме тотално скапани и се видяха двамата долу пред блока. Преди два дена родих , не ми е до такива неща в момента. Тя 8 месеца не говори с мен, а днес цъфна ухилена като ряпа.

# 323
Другото , което ме дразни е , че иска по всяко време да цъфне на вратата. Днес дойде на изписването, след това си тръгна и си измисли повод уж да дойде до вкъщи. Но с ММ бяхме тотално скапани и се видяха двамата долу пред блока. Преди два дена родих , не ми е до такива неща в момента. Тя 8 месеца не говори с мен, а днес цъфна ухилена като ряпа.
Честита радост! Да е здраво бебчето!

# 324
  • MI
Чери, каква хубава новина, честито!

# 325
Iris04, опитам се да си представя шумно размножаващи се емайлирани съдинки 😀.

Като в Хари Потър Joy

Чери, честито! 😊 Тя свекървата заради теб не е идваласигурно, ама сега като има бебе и трябва да го гледа,да го наснима, да се похвали как помага. Хубаво е, че с мъжа ти стена едно мнение по въпроса.

# 326
Леле, че хубаво ❤️❤️
Да расте здрав/а , щастлив/а и обичан/а !
🤗

# 327
cherry,

Нищо. Сега имаш възможност да и казваш, че е си е свършила най-важната работа, дошла е на изписването и в следващите седмици може да си гледа другите ангажименти.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 328

Чери, честита рожба! Да ви е жива и здрава! Бъдете щастливи!

# 329
Честито Рождество на всички! 

Явно не е имало драми с гостуване на  или при свекита, та така сте се умълчали.

Общи условия

Активация на акаунт