Любов, логика, отмъщение (Aşk Mantık İntikam) с Бурджу Йозберк и Илхан Шен - Тема 2

• 57 929
  • 512
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте!
Рядко се включвам в темата. Сериалчето започна много свежо и приятно, като много разтоварващо. Поне за мен. Много ми хареса мнението на
Аяз направи едно добро дело - каза истината за Атлаз.
От началото на сапунката  ни занимават с глупостите на Чала и Чънар и после изчезват като дим, ни вопъл, ни стон. Озан много обича Ела, но отведнъж забравя за нея.
Много бързо хвърчи времето за разлика от случващото се. Най-напред  5 години, после 6 месеца, сигурно в 35-ти епизод  Атлас ще отива войник. Дано до тогава Есра и Озан са си простили, Зейно и ( забравих му името) са се оженили, Елиф и Еко са оставили кофичките и лопатките в пясъчника.
Яд ме е защото в началото много харесах сериалчето.
Сега гледам повърхностно, без да се замислям какво ни пишат сценаристите, защото клишетата и взаимстването от други сериали са доста.
Единствено изчаквам края, за да видя, както в корейският вариант ли ще бъде или ще измислят нещо ново. Според мен и те не знаят още!
Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus Това е за Еванджелин екипът по превода!

# 136
Определено повествованието не е консистентно и не следва винаги логика.
Странно решение е да въведеш нов герой, който знае коя кога и от кого е забременяла, само за да каже на Озан, че е баща на Атлас.
Същият герой със заявка за сериозен бизнес играч не успя да си подсигури акции и изчезна яко дим.
Ни звук , ни стон от сериозната амбиция да вземе всичко на Озан.
Очаквах по-значимо участие в фабулата. Само за да информира Озан можеха да използват случайности, съвпадения, както ползваха редовно преди това.
Може би има резки смени в развитието на разказа.

# 137
  • Пловдив
Както и написах, когато даден сериал се прави и върти около рейтинга се получават такива недомислици. Не е имало предварителен сценарий за всички 30 и повече епизода и за това се получава така. Ако се следваше една предварително обмислена идея щеше да е различно. За кратко време въведоха герои, махнаха такива, беше с една идея по-бързо. Хареса ми, че махнаха Чаала и Чънар, беше доста изчерпано там положението, подкрепям и идеята за съвместното съжителство и откраднатите моменти, приятни са. Но махането на Айяз и Рюя - сякаш няма време да разгърнат тези образи, трябваше да се измисли друго решение. Харесвам сериала и продължавам да чакам всеки епизод, но се ядосвам, че можеше да не се получи така с любимия ми сериал, малко по-рано трябваше да измислят нещо, което да държи зрителите в напрежение, повече Озан и Есра. Много искам няколко епизода с влюбени герои, за да им се порадваме.

# 138
Дано плана на Руя да раздели Озан и Есра се провали.

# 139
... Много искам няколко епизода с влюбени герои, за да им се порадваме.

На мен ми се иска да развият психологически образите на Есра и Озан. Държат ги зациклили във взаимна обвързаност, противопоставяне и несигурност . Останалите образи малко или много обслужват това статукво, макар и да имат относително самостоятелно присъствие.

При толкова драматичен живот обикновенно хората се капсулират и засилват страховете и тревогите си, което прави хармоничните връзки далеч по-трудни, но може да е и перфектна приказка за израстването.

# 140
  • Пловдив
Тъй като за мен сериала е отмора и забавление, не държа на дълбокото психологическо развитие на героите. Истината е че няма и вече време за това, не ме разбирайте погрешно би било добре образите да са по-завършени. Озан и Есра повтарят едни грешки в целия сериал, но пък си мисля, че катастрофата може да ги накара да илязат от статуквото. Научих се да гледам по-отгоре на сериалите и да не се ядасвам. Но може би защото все по-малко сериали се захващам да гледам и предпочитам да имат финал до 30-40 епизод, след това идеите се изчерпват.
А епизодът ми хареса! Много благодаря за превода, изглезах го още сутринта. Сцената в кафето, мъжкият и женският отбор ми бяха много приятни.

# 141
https://youtube.com/shorts/N9lQl8bVFYg

Влюбени и усмихнати, както беше пожелано.

# 142
Разтовариха ни малко  от Чаала ,Чънар и Мерт  , а натресоха тази амбициозно болна и тя незнаеща  точно  от какво Рюя, че  и уличният ѝ  ортак .
Чалнатата Зюмрют ми  е достатъчно банална  с празноглавието си . Така искам да падне  от високо ....да  мете заведението на "бедните".
Страхотни Озан  и Есра в ревността си .
Толкова истински бяха двете компании ,всяка с проблемите си ,но  еднакви с непризнатото чувство ...ЛЮБОВ !!!!

# 143
  • тук, на мястото си
Еванжелин, благодаря ти за превода не само на ЛЛО, но и на Всичко за брака! 

Сцената с компаниите беше интересна. Трябваше да продължи още вместо някоя глупост на Зюмрут. Вече ми омръзнаха тия двете баби.

# 144
Здравейте,хора.На мен лично не ми хареса епизодът,много скучен ми беше.Тази сбирка момичета/момчета ми беше скучна,тези преигравания не са ми по вкуса.Ертенови и Зюмрут не ми се коментират изобщо - глупост след глупост.Озан и Есра само се карат или се държат като деца,нищо зряло не видях при тях.Озан със сигурност е добре,гледах спойлер за новия епизод,който може би всички сте видели.Там танцуваха с Есра и изглеждат щастливи.Крайно време е,в цял сериал няколко епизода бяха заедно - 9,10,19,20,23.В другите все се караха и мазаха,просто кочина беше.Аз си харесвам актрисата Себахат,която играе Руя,открай време съм й фенка,а ролята си я играе много добре,може би затова сте й набрали и дори я мразите 😁.Русия й приятел също ми е симпатичен,ще излезе и от него добър актьор.Рейтингът от петъчния епизод е 3.66.Има леко повишение в сравнение с предния епизод,но до няколко епизода със сигурност ще направят финал,то няма и какво толкова да дават,едно и също е.Дано да гледаме няколко епизода ЕсЗан преди да свърши окончателно,а не да се карат до финала и десет минути щастие накрая.Щеше ми се Озан най-накрая да преживее моментите като баща от самото начало,защото го заслужава,а Есра на два пъти му отне този шанс,за което аз лично още съм ядосана.Още ме дразни тая Есра на моменти,но Озан е топ.Като двойка си отиват.

# 145
Една идея повече имаше живинка епизода, но съшито вече. Пак сцена, песен, ревност.
Но и проява на чувства.
Като гледах помислих, че Чала като визия ми бе приятно да я гледам поне.
Докато това злобни дребно човече Рюя, появила се от нищото дори това не може да постигне.
Да свърши вече, дори няма какво да ни върже да коментираме.
Не ми е интересно, ама хич.
На Илхан му отива да гледа лошо, що не я насмете интригантката не знам

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 05:46 от janakrasi

# 146
https://youtu.be/8xkuULqPYA4

Коментира се в туитър, че сериала ще приключи след 8 епизода тоест 39 серия, но ако рейтингът се покачи няма да има финал. Все още не е взето окончателно решение. Може би тази седмица няма да има фраг, а пускат само това. В първия момент си помизлих, че е нещо зад кадър с тази каравана, не ми стана ясно какво се случва откъде се появи тази девойка, каравана... искат да върнат стария стил на сериала, но нещо не се получава.

# 147
Все пак има фраг

Ха, и втори фраг, пък и целувка

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 18:04 от janakrasi

# 148
Отчаяно се опитват да върнат рейтингът на сериала с тези два фрага. Може би не им се иска да го приключат след наколко епизода. Да видим как ще е тази седмица епизода. Струва ми се малко хаотичен, но може и да ни изненадат.
Хайде, да се сдобряват вече стига са ни мъчили повече..😍

# 149
Взето от VK:
❥ Озет и промки к новой серии сериала #ЛюбовьРазумМесть:

💫 Видя, что Эсра была очень внимательна к нему после аварии, Озан делает все, чтобы воспользоваться этой ситуацией. Наконец, Эсра понимает, что Озан подшучивает над ней. Сказав, что они позаботятся о фотосессии, которая состоится в этот день с Эфе, она оставляет Озана дома и отправляется в компанию.

Разумеется, Озан не сидит на месте и отправляется на съемки. Но план Эсры имеет неприятные последствия. Андреа, которую Озан знал по предыдущим съемкам, на этот раз заставит Эсру ревновать Озана. Эта волна ревности заставляет Эсру и Озана очень сблизиться.

Однако и Эсра, и Озан не могут об этом говорить, потому что боятся обидеть друг друга. До дня основания компании, то есть до вечера Дня Святого Валентина... По мере того, как подозрения Эсры в отношении Руйи усиливаются, Озан узнает из экспертного заключения, полученного через несколько дней после аварии, что машина Эсры подверглась воздействию извне.

Озан поймет всю правду, когда посмотрит записи с камер. Однако Эсра, узнавшая правду о Руйе, не знает, что он пойдёт в дом Рюи, чтобы поговорить…

Общи условия

Активация на акаунт