Любов, логика, отмъщение (Aşk Mantık İntikam) с Бурджу Йозберк и Илхан Шен - Тема 2

• 57 925
  • 512
  •   1
Отговори
# 120
Не тръгнах с голяма кошница , но и малката я  оставиха без дъно ......СЦ !!!!
Интересно ми е ,кое е по -обидно за Озан...да "знае" ,че има дъщеря  -или да "незнае" ,че  има  син ?!?!?!

# 121
Хич няма и да гледам като чета. Мисля да почна Азис и Чуждата. Тук ме загубиха.
Минах набързо не издържах. За мен това вече е прекалено.
Сетих се още нещо, което не ми дава мира - и Илхан и Бурджу играят абсолютно насила.

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 01:01 от janakrasi

# 122
  • Пловдив
Противно на всички май, аз съм ок с епизода, имаше много мигове с нашите любимци, много ми бяха сладки с това дърпане, но и близост, честно казано не виждам в насоката, която беше поел сериала с Чънар и Чаплата дали нямаше да е без изход. Прекалено лоши неща натвориха и да гледам Чаплата как се гърчи да не се разведе отново 5 епизода нямаше да ми е интересно, това го видях вече преди появата на децата. Така е по-добре, сега остава да си простят и да се награбят, като се има предвид, че моментите в които са заедно в целия сериал се броят на пръсти, за мен е много добре. Естествено, лудата секретарка започна да се бърка, но пък съвсем без облаци щеше да е скука. От сериала не чакам достоверността, та не се впечатлявам. Трябваше им нещо, за да почнат от начало и да няма пак изпълнения на Чаплата, Чънар, нещо което до сега гледахме и стана банално. Сега поне тримата са заедно и е въпрос на време да се осъзнаят.
Не виждам да играят на сила нашите хора, не мога от един епизод,който не съм гледала с превод да го кажа. Личното ми впечатление е, че повечето сериали с цел епизоди раздуват историята и не винаги е достоверно, но пък за мен така имаме време с нашите любимци. Аз все за "Мерием" говоря, че е любим, но там беше пък лудост с оцеляването на Октай злодея, как се спаси, как го трепаха и не го убиха, а преди това - все се измъкваше, а сериалът за мен беше супер. Може би, ако самият сериал изначално е предвиден по-дълъг и е обмислена сюжетната линия, ще е друго, а тук тръгват с идеята докато има рейтинг и съответно следят движението му и променят актьори и посока на сериала.

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 08:19 от alice_ in_ wonderland1

# 123
Здравейте!На мен епизодът също ми хареса,дори ми беше един от най-интересните.Имаше много моменти ЕсЗан,за щастие този път не бяха един-два в целия епизод.Този път Озан ми направи много грозно впечатление в сцената с колието.Да се подиграе така с Есра ми се стори прекалено.Едно е да флиртуват,друго е откровено да си играе с чувствата й.Стана ми жал,когато тя се затвори плачейки в стаята си.Да не кажете,че все съм на страната на Озан,ето,този път Есра защитавам.😉На мен ми е много интересен и персонажът на Руя.Уж майка й я подстрекава,но тя е по-хитра и от нея.Номерата й се удават.Радвам се,че пак имам шанса да гледам Себахат на екран,а да играе лоша й отива,много добре се справя.

Относно Чаала и Чънар- според мен сериалът е по-добър без тях.Не бях фен нито на единия,нито на другия.Чънар все се буташе до Есра,въпреки че тя не го искаше,а Чаала се беше забила като пиявица в Озан и години наред му пиеше кръвта.Аз щях да спра да гледам,ако бяха останали женени и този път.Крайно време беше да се махне тая от него.Но не ми хареса,че дадоха Есра и Озан направо женени,а не сватбата им.Дано като се сдобрят да видим истинско романтично предложение и много хубава сватба,както им приляга.Дано и дадат лак имат още деца,като този път и Озан участва в отглеждането им.От друга страна,времетраенето пак ме издразни.Другите сериали карат с половин час,дори един час повече,а този масово има кратко времетраене на епизодите.Друго си е още половин час ЕсЗан,но тия некадърни сценаристи добре че и това измислят,та да ги гледаме все пак.

# 124
Хубаво е че комедията и любовните закачки се връщат в сериала.

Бурджу

# 125
Излезе фраг към следващата серия, обнадеждаващо се ревнуват нашите...

https://vk.com/video-132999259_456249838?list=4dc5e68899afd7d18e

# 126
Никой нищо не споделя, замря темата, значи не ни е подействал епизода
Поне не на мен.
Монотонно ли е, изсмукано. И с руски превод гледах и пак така се чувствам. Така ми е откк не разбрах логичен завършек на предната сюжетна линия
Два епизода вече се боря да свикна, но нещо ме отблъсква
Ни едно л не виждам в момента,  секретарката е супер противна
Нали искаше да се доказва, да се вмъква в живота на Озан, да заеме място до него
Защо й е да действа така лаишки, чак обир
А и не виждам да блести със супер акъл, както я представиха, само сплетни

# 127
  • тук, на мястото си
Последния 30-ти епизод не съм го гледала, не ми харесва сериала чак толкова, че да го гледам на руски.  По-точно спря да ми харесва. Последните измислици са ми толкова непонятни. Дават там някакви закачки, добре, ама другото е батак. Даже и образа на Еко развалиха. Дразни ме това, че се опитват по всякакъв начин да копират "Почукай на вратата ми", даже и с това  да съберат Бурджу и Илхан. Добре, че тя даде отпор.

# 128
Момичета и момче,идвам при вас с ексклузивни новини относно сериала!

В следващия епизод:Руя ще повреди спирачките на колата на Есра.Атлас ще се разболее,Есра ще иска да отиде до аптеката,но Озан ще отиде вместо нея и ще направи катастрофа,а колата щяла да избухне.

Със сигурност Озан ще оцелее и това ще го накара да прости на Есра и да заживеят щастливо и съответно до няколко епизода ще приключи сериалът.Той така или иначе ще приключи до няколко епизода,но сигурно искат плавен преход да направят.На мен някак не ми харесва новият сюжет.Сигурно 35 епизода ще има,да ги закръглят.С тоз рейтинг от 3.50 няма потенциал за повече.

А новият сериал " Вълк единак" изби рибата.Наистина интересен сериал,с тръпка.Мисля да го загледам.А и моята любимка Дамла там участва,заради нея ще го погледна,но изглежда интригуващ от малкото,което знам.За другите сериали - "Азиз" със сигурност ще продължи другият сезон,"Игра на съдбата ми" с тези рейтинги не знам дали ще го дават,но и от сериала нямам никакви впечатления.Може и да е интересен.Но като се има предвид,че е по Стар ТВ,сигурно ще му дадат шанс,но ще го преместят в друг ден."Червената стая" ще я финализират в края на сезона,"Опасни улици" също си продължава.Лоша конкуренция има нашият сериал,това му изигра лоша шега.Само с "Азиз" и другите два сериала удържаше фронта много добре с 5 процента,но като се появиха още два,вече нормално да се справя доста зле.А и да не се лъжем - стана и скучен.Няма я тръпката,дето беше в началото.

Имам един въпрос за "Почукай на вратата ми".Наскоро го започнах пак,защото го бях оставила съвсем в началото,но чух,че ставал боза.Зачетох темите за Керем и сериала и видях,че Блу е участвала в тях,та въпросът ми е повече към нея,но ако има и друг от групата,който го е гледал,ще се радвам да си изкаже мнението.

Въпрос:Какво става по-нататък в сериала накратко и до кой епизод е горе-долу интересен за гледане,защото 52 епизода абсурд да гледам.

# 129
Има група  - Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" -тема №111. Ние в тази група и досега гледаме всяка сряда пореден епизод...

# 130
Здравейте, момичета Flowers Hibiscus
Дани1, тъй като въпросът ти е към мен ще отговоря, пък ако желае може и друг от гледалите да се включи с коментар. Тъй като в тази тема говорим за друг сериал ще сложа в спойлер.
Скрит текст:
Лично на мен ПВ ми харесва. Особено епизодите, които са писани от Айше Кутлу. По спомен бяха от 1ви до 24 някъде и после втория сезон (не помня 10 или 11 бяха). Нямам представа до къде си гледала и какво би ти харесало. Приказката беше в епизодите, които съм посочила. След това сменяха екипи сценарсти и настана едно мазало. Ако не можеш да издържиш всички епизоди, гледай тези. Иначе Гугутка е права, в темите на сериала е весело и може да намериш доста добра информация. Момичетата са много отзивчиви.
Между другото има някаква прилика и в сценария на този сериал с ПВ, но там нещата бяха по-добре направени според мен.

# 131
# 132
Здравейте, момичета Flowers Hibiscus
Дани1, тъй като въпросът ти е към мен ще отговоря, пък ако желае може и друг от гледалите да се включи с коментар. Тъй като в тази тема говорим за друг сериал ще сложа в спойлер.
Скрит текст:
Лично на мен ПВ ми харесва. Особено епизодите, които са писани от Айше Кутлу. По спомен бяха от 1ви до 24 някъде и после втория сезон (не помня 10 или 11 бяха). Нямам представа до къде си гледала и какво би ти харесало. Приказката беше в епизодите, които съм посочила. След това сменяха екипи сценарсти и настана едно мазало. Ако не можеш да издържиш всички епизоди, гледай тези. Иначе Гугутка е права, в темите на сериала е весело и може да намериш доста добра информация. Момичетата са много отзивчиви.
Между другото има някаква прилика и в сценария на този сериал с ПВ, но там нещата бяха по-добре направени според мен.

Блу,много ти благодаря за отговора.На Гугутка също.❤️

# 133
Имаше и един полу-брат на Озан, влезна с летящ старт в сериала, със заявката да е злият герой с необикновени възможности - знае всичко и разиграва всички на шахматната дъска . Както внезапно влезна, внезапно и изчезна. Не особено блестящо, изсули се от сериала.
Интригата се връща към любовни многоъгълници.
Рюя и майка й не предоставят доказателства за зли гении , до сега стандартни сплетни, сценки тип квартални самодейци. Положението е толкова могат. На Рюя са и прибавили и момче за всичко, едновременно и душеприказчик, но това не раздвижва общото повествование.
Героите са като капсулирани по групи и комуникират по строго определни теми и ситуации само. Нещо като ритуал Simple Smile
Ако сценаристите бяха оставили на публиката да разгадава по нещо може да предизвика по-голям интерес.
В момента се чака сценаристите да ни отърват от Рюя, защото ЕсЗан нямат шанс да го направят.

# 134
  • тук, на мястото си
Аяз направи едно добро дело - каза истината за Атлаз.
От началото на сапунката  ни занимават с глупостите на Чала и Чънар и после изчезват като дим, ни вопъл, ни стон. Озан много обича Ела, но отведнъж забравя за нея.
Много бързо хвърчи времето за разлика от случващото се. Най-напред  5 години, после 6 месеца, сигурно в 35-ти епизод  Атлас ще отива войник. Дано до тогава Есра и Озан са си простили, Зейно и ( забравих му името) са се оженили, Елиф и Еко са оставили кофичките и лопатките в пясъчника.
Яд ме е защото в началото много харесах сериалчето.

Общи условия

Активация на акаунт