Любов, логика, отмъщение (Aşk Mantık İntikam) с Бурджу Йозберк и Илхан Шен - Тема 2

• 57 865
  • 512
  •   1
Отговори
# 105
За тези шест месеца не разбрахме:
 - как Атлас е приел баща си Озан;
 - как Еля е приела баща си Мерт;
 - заедно ли са Мерт, Чагла и Еля;
 - къде живеят Озан, Есра и Атлас.
Явно сценаристите са предвидили следващите серии за ревност, изпитания на любовта и "невъзможността" Озан и Есра да си простят...

Последна редакция: сб, 15 яну 2022, 20:41 от Gugutka52

# 106
Този епизод ми бе низ от кръпки и то несъшити. Сега незнам колко епизода може би един ще същият празнините. И новата драма. Не ми допада. Но, ако я няма и сериала свършва.
Не харесах новата героиня. И като актриса не ми е ок. Липсва й аура.

# 107
Госпожа Зюмрют ми е фаворит.
На турските сериали харесвам това, че нямат положителни герои, пълни са със самоирония и прилично чувство на хумор покрай основната романтично-битова линия.
И в други сериали има по някой шейтан за свекърва, но госпожата е колорита, последователна в лошоправенето, отдадена, искрена и истинска Grinning
Озан-Есра са зациклили, но правят колкото могат животът им да е ад. Вероятно любовта им ще избледнее и сериала завърши, ако се успокоят и лежерно обсъждат иначе не особено драматичните ситуации. Имат нужда от постоянен приток на големи количества адреналин, може пък така да си генерират хормоните на удоволствие.
Връзката Еко-Елиф балансира сериала, като пример за по-нормална, но и по-малко цветна.
Надявам се да се развие двубоя на свекървите, придава свежест и вкус на сериала Simple Smile
Мъжете по е по традиция в сериалите или са умни и успешни ( или всеки момент ше станат успешни ) , или глуповати, ама забавни, на средното положение се дават допълващи роли.
Ще е интересно , ако сценаристите решат някой от основните персонажи да порасне и да се пренареди емоционално и психологически обстановката .

# 108

Е нямаше как да не ви я пусна тази снимка 😍 от новия епизод или зад кадър.🤔 Много са сладки.
Трябват ни повече такива сцени, стига с тази ДРАМА.😃

# 109
Аз пък нося 28 серия с превод

🎥 Любов Логика Отмъщение - еп.28 Бг.субтитри
https://ok.ru/video/3141600348868
https://archive.org/details/28_20220117_202201
и в групата "Любими сериали с превод ®"
https://vk.com/club113691288

# 110
Благодаря за превода!
Значително повече живинка ми се видя така.
Понадигнаха интереса, да видим какво ще сътворят.

Да се допълня, че съм последна - Я какъв фраааг!
Останах леко изненадана, но буди интерес.
Но къде е новата звезда, подвизава се адвокатката, много мераклийки за тоз левент Озан ей Simple Smile
А също и около Есра Simple Smile

https://www.youtube.com/watch?v=kJ0HwITJur8

Обаче са си красота тез двамата заедно!

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 17:17 от janakrasi

# 111
Здравейте, момичета. Flowers Hibiscus
Еванджелин, благодаря за превода. HeartKissing HeartHug

Първи фраг за новия епизод. Аз имам да наваксвам с гледането.
Янче, сега видях че и ти си го сложила, но няма да трия.
Видях днес, че освен Ч и Ч, братът на Озан също напуска сериала. Направо се чудя какво правят сценаристите. Имат ли ясна идея какво трябва да гледаме или го карат на посоки. Много е странно. Дано новата серия е забавна. Имаме нужда от малко усмивки.

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 18:50 от blue`

# 112
Здравейте Kissing Heart Малко снимки от предстоящия епизод

И най-важното от озета е, че живеят в един дом и се показват като щастливо семейство, но Озан още не бил простил, а Атлас още не го нарича "татко".

# 113
Здравейте,момичета! Моето "деди" ( разбирай лаптоп) беше на ремонт и както се канех да гледам серията в петък ,с това си останах.
Еванджелин, благодаря за поредния преведен епизод! Жива и здрава да си, с късмет, другото само ще дойде..И май на ново място ги качваш,което за нас няма значение...
Епизода още не съм го гледала, но ми хареса фрага и се надявам, ама много се надявам да се върнат към комедийните моменти , да нямаме вече драма...

# 114
Здравейте! 😊 Очаквам днешния епизод с нетърпение, надявам се да се порадваме на малко забавни и романтични моменти като в началото на сериала. Имам големи очаквания дано не се разочаровам.
Традиционните сторита от Илхан и Бурджу.😍

# 115
И аз се надявам на това, Лори...
Хаштаг има.."Така е прекрасно", доколкото разбирам...
https://twitter.com/i/status/1484542068634660874

И покана да гледаме серията от новия артист..

Планиран е нов дигитален проект на Blue Tv за главните актьори #BurcuÖzberk и #İlhanŞen Aşk Mantık İntikam...Дали е истина?

# 116
Без да се извинявам ...Повече от просташко е поведението на новата секретарка и повече от наивно ,та  дори глупаво проявеното разбиране и успокояване от страна на Есра
Ще я сваря в къщата си да ми рови и...всичко е о'кей ..../каквито и обяснения да ми  дава /...на 2часа служба

# 117
sofia26
Така целият сериал се оказва ЛЛО!

# 118
Ако водещата линия ще е вманиачената секретарка и нейната майка ,наивността на Озан и  Есра ,скучното ежедневие и безделието на Зюмрют Корфълъ ,което се опитва да разнообразява с мизерии натресени на Менекше ...Мерси уважаеми СЦ

# 119
Вярно,не е свършила серията,нооооо....не тръгвам с голяма кошница вече...

Общи условия

Активация на акаунт