Любов, логика, отмъщение (Aşk Mantık İntikam) с Бурджу Йозберк и Илхан Шен - Тема 2

• 57 795
  • 512
  •   1
Отговори
# 90
Не разбирам какво казва Бурджу, но хич не е убедителна. Ама хич. 😀 😀 😀

# 91
Пепелче, и аз не разбирам,но така пишеше...
Скрит текст:
На руски...
https://vk.com/video-166534697_456240826?list=198d749a43c80a172f

# 92
Вили, благодаря за превода! ❤️
А бе, засега ще им повярваме, че да видим... 😀 😀

# 93
Затишие, тази или д-р. Седмица се чака фраг? Нещо трябва да направят, от време на време пускат снимки,но...

Намерих това:

# 94
Здравейте,момичета!!!
Снимките на следващата серия са започнали вече..
Съвместна сцена с Есра и Озан..

И Озан с пръстен..значи няма развод..

Вероятно в офиса ...

И малкия сладур..

Хубава вечер!Бъдете здрави!

# 95
Момичета,не мога да се редактирам, затова рискувам да ме изтрият с два последователни поста,но не мога и да пропусна да ви кажа,че има фраг..
https://vk.com/video-46308288_456248014
Само не знам дали ще го виждат тези,които нямат регистрация в контакта...
Ще потърся другаде и ще кача, ако друг не качи....
https://twitter.com/i/status/1480615522425360387
И доколкото разбрах този петък ще има серия..Понеже в момента нищо друго не гледам ( освен коледни филмчета) се вълнувам за филма..

Последна редакция: пн, 10 яну 2022, 21:42 от Виолета Цветанова_563417

# 96
https://youtu.be/Jf0zdz6BNtk

Ето го фрага от Ютюб.Еее,тая Есра продължава да ми пада в очите.Толкова е нагла,че няма накъде.Тази не разбра ли,че светът не се върти около нея и не винаги тя е права.Тръгнала на Озан да търси сметка,че не се е развел,а го остави като куче и скри детето му от него.Искаше да го удари,след като й вирна в лицето,че още го ревнува,но много се изкефих като той я спря.Тази се ядоса и от това,че Озан й каза,че с Чаала са еднакви.Тая обича да й играят по свирката.Накрая от яд счупи преспапието.Ейй,озлобена.Сега заслужава Озан пред нея колието да скъса,луда.Той толкова години не го счупи,въпреки това,което тя му причини,тя ще се ежи,въпреки че е виновна.Не ми се гледа вече от нея сериала.Чаала никога не ми е била особено неприятна,но тази Есра избива рибата.Вие си я харесвайте и си оправдавайте поведението й всеки път,но аз се отвращавам вече от тая.Не ми се гледа.От първи епизод харесвам повече Озан,но донякъде и тя ми беше симпатична,защото беше по-скромна,но после съвсем издивя.Все е права Есра,никой друг освен нея не е.Едно и също през целия сериал,сценаристите с перо я галят.Права е дори когато не е.Хората в интернет масово се възмущават от постъпката й и подкрепят Озан.Май този път не им се получи да оправдаят милата Есра.

Видяхте ли драскотината на веждата на Озан?Явно пак се е бил с някого.Сигурно с тоя русия или с Аяз(героят може да е противоречив,но Анъл е много красив).

Последна редакция: вт, 11 яну 2022, 09:02 от Дани1

# 97
Странно - прочетох това сега - "Бирсен Алтунташ сообщает, что Бурак Йорук и Мелиса Донгель, которые дали жизнь одним из главных героев сериала #ЛюбовьРазумМесть - Чинару и Чагле, покинут сериал! Их истории завершатся."
Какво ли са измислили сценаристите, отстранявайки двамата близнаци...Явно ще се намеси секретарката на Одан и майка й...Тази вечер ни очаква нова посока в сериала...

Себахат Кумаш будет задействована в сюжете в качестве помощницы Озана, а Эльчин Атамгюч сыграет мать ее персонажа.

# 98
Странно - прочетох това сега - "Бирсен Алтунташ сообщает, что Бурак Йорук и Мелиса Донгель, которые дали жизнь одним из главных героев сериала #ЛюбовьРазумМесть - Чинару и Чагле, покинут сериал! Их истории завершатся."
Какво ли са измислили сценаристите, отстранявайки двамата близнаци...Явно ще се намеси секретарката на Одан и майка й...Тази вечер ни очаква нова посока в сериала...

Себахат Кумаш будет задействована в сюжете в качестве помощницы Озана, а Эльчин Атамгюч сыграет мать ее персонажа.

Истина е Буракчо беше лайкнал супер много коментари вчера това се случва за втори път с главни и в Ябълката стана така със Севда и Онур до колкото си спомням...
Успех на Буракчо харесвам го за разлика от Мелиса...но и на нея желая успехи.

# 99
  • Бургас
Здравейте, по-скоро си мисля, че имат по-доходоносни покани за други продукции. Образите и на двамата можеха да се развият, но каквото-такова.

# 100
За Чънар не знам, но Чала накъде повече да се развива? Отдавна оре дъното.

# 101
❥ А вот и новые герои сериала #ЛюбовьРазумМесть

Себахат Кумаш в роли «Рюйи», которая восхищается Озаном и хочет быть его помощницей, и Эльчин Атамгуч в роли «Нилгюн», матери Рюйи, мечтающей о богатстве.

Руйа- красивая, умная молодая женщина, окончила факультет вычислительной техники университета Озана с отличным результатом. Однако она хочет как можно быстрее разбогатеть и пропустить уроки. Очень восхищаясь Озаном. Когда она видит объявление о вакансии помощника Озана, она понимает, что пришло ее время и сделает все возможное, чтобы завоевать доверие Озана.

Нилгюн - женщина лет пятидесяти, довольно умная, хитрая и назойливая. Причина, по которой она назвала свою дочь Руйей (сон, мечта) - она ее единственный спаситель, который воплотит ее мечты в жизнь. Единственная цель Нилгюн, горящей мечтами о богатстве - испытать на себе это богатство, которое принесет ей ее дочь.
Както казват мамашите - ще си мечтаем за Чагла...

# 102
Достатъчно , дори прекалено  изпростяване на сериала . И това включване на нови героини с познати "апетити "

Тази Руйя дето си е тапетирала стаята със снимки на Озан е направо  за психиатрия .

Последна редакция: пт, 14 яну 2022, 22:43 от sofia26

# 103
Не знам какво да кажа. Тези двамата са като магнити за психично болни.

# 104
Здравейте!Епизодът на мен ми беше интересен.Много се радвам,че Себахат Кумаш се присъединява,тази актриса ми е една от любимите,много красиво и талантливо момиче,за пръв път ще я гледам като злодейка,но й отива.Относно моментите в епизода - едно и също.Есра все се ежи,но ми хареса как Озан на няколко пъти я постави на място.Този път не можа да се изкара права,защото не е.Относно чупенето на топката - естествено,че тя я счупи от яд,защото не можа да го удари,когато й каза истината в лицето,че с Чаала са еднакви,което не е така,но Есра прекали този път.Мисля и че сценаристите така са решили(да я счупят най-сетне),за да направят преход към ново начало за ЕсЗан след тези 6 месеца,които минаха.

Браво на Озан,след години най-сетне се разведе с пиявицата.Малко странно ми се стори това напускане от нищото на Мелиса и Бурак.В началото на епизода доста активно ги даваха,та си помислих,че след един-два епизода ще ги извадят от играта,а те още в този.Интересен край на епизода,сцената с ЕсЗан пред детската градина беше много смешна.Както винаги се караха,но с прикрита радост,а не злобно,като в началото.Колкото до пръстените - така и не разбрах дали са женени или сгодени,но се надявам на по-показна сватба за тях,а не само да се разбере,че са се оженили.Много ми хареса как се прибраха с Атлас вкъщи,личеше си по усмивката на Есра колко е щастлива от това,все пак за това е мечтаела.Но едно не ми стана ясно - Еля къде е?Дали Мерт е разказал всичко и я е взел,или е с Чаала,защото й е майка?Но не ми се вярва Озан да я е оставил нито на Мерт,нито на Чаала.Ще видим в следващите епизоди.Рейтингът се е стабилизирал,защото гледаемостта в интернет беше силна,а аз по това се ориентирам за резултатите и обикновено не греша.

Общи условия

Активация на акаунт