Любов, логика, отмъщение (Aşk Mantık İntikam) с Бурджу Йозберк и Илхан Шен - Тема 2

• 58 215
  • 512
  •   1
Отговори
# 210
Илхан и аз го харесвам ,но не и Озан прави едни и същи грешки една след друга и страшно ме вбесява ни разбрал ни чул и айдеее...

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 08:13 от x BlackRose x

# 211
Илхан и аз го харесвам ,но не и Озан прави едни и същи грешки една след друга и страшно ме вбесява ни разбрал ни чул и айдеее...

Ами мъжете са си такива - ревниви и бесни,като туземци са.А и нали един път на бик го оприличихте,според мен той винаги си е бил бик🤣🤣🤣,а Есра винаги е прекалено добра и наивна,такива са им персонажите.Но не мисля,че Озан е крайно лош,защото не се прощава лесно това,което и той преживя,и то на два пъти.И двамата имат и добри,и лоши черти.Не го защитавам,защото не постъпи добре този път,и то много глупаво,освен че и грозно,но самият персонаж не е лош човек.

# 212

Ейй,милата.Как й се насълзиха очите,а го посрещна с такава усмивка.Туземецът от вратата почна направо тоя път.Ех,глупав Озан...Този път не мога да го оправдая,колкото и да го харесвам,много гадно от негова страна.Наистина ми стана жал за Есра,как я унижи пред всички.Но тя не падна по гръб,а успя да се овладее и си тръгна с високо вдигната глава.Според мен трябваше шамар да му врътне още на половината приказки или когато всички излязоха,за да се опомни малко,но тя винаги е прекалено добра,а и се смути,когато тоя от нищото почна.За всичките му обиди и постъпки в целия сериал, заслужава повече от два шамара.За някои неща определено и тя не е права,но тука Озан просто прекали.

# 213
  • Пловдив
Тъжна сцена беше в края на епизода, една от тези, които те хващат за гърлото и наистина въздействат, и снимката е такава.  Силен момент, добре направен от сценаристите, въпреки че не искахме такъв развой. Може би ще направят така че Озан да се реваншира за своята безумна ревност с хубави постъпки и ще осъзнае жестокостта си на моменти. Дано  не бъркам....

Всеки път забравям кога излиза фрагмана, но знам че ще го пуснете в темата, така че съм спокойна, че няма да го изпусна.

# 214
Все още няма фраг, държат ни в напрежение старетегии за рейтинг прилагат. Режисьора днес пусна тази снимка, Атлас може би ще има някакво състезание в училище и ще бъдат заедно. Някои наблюдателни фенове са забелязали, че Есра е с халката.

# 215
# 216
Е какви са тея глупости сега? Този Ефе къде се бута и той, че и много нагъл. Предполагах, че е хвърлил око на Есра и отново имаме нов Чънар..Излиза, че Озан с право е ревнувал от този. Вдигнаха малко рейтинга и започнаха с измислиците пак.
 Надявам се, че Озан няма да подпише документите, вече като знае че има и конкуренция няма да остави Есра намира.
Пак ги забъркаха едни сценаристите само драма и нищо друго..два положителни епизода 10 драма..

# 217
Здравейте,момичета!
Веселят се на снимачната площадка..
https://vk.com/video-95375723_456241135
А това е фрага на български..
https://ok.ru/video/3767182887447
Даже и не знам какво пише на снимката,ноооо ми хареса...

Хубав ден! И дано ви се случат тези неща, за които мечтаете..все пак е 22.02.2022 г.( огледални дати - палиндром)!

# 218
  • тук, на мястото си
Днес ми попадна  видео в ютуб - Есра в сватбена рокля и до нея Ефе. Не знам колко е достоверен, но всичко може да се очаква. Аз вече го гледам с мишката, спестявам поне един час глупости.

# 219
Простотия след простотия!Ефе досега само приятелски се държеше,дори й помогна с Озан,а сега изведнъж се влюби в нея.Какви са тия простотии!Днес попаднах на коментар в Инстаграм - "Защо правите това?За Есра ще е много тежко да загуби такъв добър приятел,защо всеки с всеки събирате,докога с едни и същи глупости!".Точно не мога да го цитирам,защото не помня точните думи,но беше в този род.Много верен коментар,малко хубави моменти и пак любовни триъгълници.Ефе толкова хубав персонаж беше,а сега го скапаха и него!Аз вече от половината сериал само на турски го гледам,на бг последните епизоди спрях,и без това преди гледах само избрани моменти,сега само на турски или си превеждам туй-онуй.Въпрвки че бъдещите два-три епизода няма и да има какво да превеждам сигурно,все ще се карат.Но тия двамцата не могат дълго един без друг,тъй че сигурно ще се съберат скоро,а и нямам търпение Атласчо да каже на Озан "татко",много ще се радвам!

Аххх,Озанчо!Как ми е жал за теб,ама сам си си виновен!

Последна редакция: вт, 22 фев 2022, 16:01 от Дани1

# 220
  • Пловдив
Много благодаря за фрагмана! Искам както беше предния епизод, който ни даде надежди, сега този да изглежда измамно разочароващ и да се окаже по-добър. Искрено се надявам да не тръгнат по стария път - Есра да използва Ефе, за да забрави Озан, както сте писали го видяхме това с Чънар веднъж... Не мисля, че трябва да се стига до такъв развой. Гледам с интерес все още сериала, без превод, след това с превод, но и аз се дразня понякога, когато ни вкарат в такъв кръговрат.  Надявам се Озан да се бори и да се осъзнае, не е моментът за бездействие и примирение, още повече за гняв.

# 221
Много благодаря за фрагмана! Искам както беше предния епизод, който ни даде надежди, сега този да изглежда измамно разочароващ и да се окаже по-добър. Искрено се надявам да не тръгнат по стария път - Есра да използва Ефе, за да забрави Озан, както сте писали го видяхме това с Чънар веднъж... Не мисля, че трябва да се стига до такъв развой. Гледам с интерес все още сериала, без превод, след това с превод, но и аз се дразня понякога, когато ни вкарат в такъв кръговрат.  Надявам се Озан да се бори и да се осъзнае, не е моментът за бездействие и примирение, още повече за гняв.

......и  излишна гордост......

# 222
# 223

Благодаря,Гуги!И аз тръгнах да го споделям,но видях,че ти си го пуснала вече.На мен ми е глуповат този трейлър,но изглежда,че ще се сдобрят,това е важното.

Впрочем - ако не искаш да ти казвам Гуги,веднага ми кажи.На мен ми е приятно така да ти казвам,това ми дойде на акъла,но не го правя нарочно,да не тръгнат пак спекулации какво и защо правя!

# 224
Привет, Дани!
Разбира се, че няма проблем.
Какви спекулации, тук сме се събрали, за да се забавляваме и да споделяме информация.

Общи условия

Активация на акаунт