Любов, логика, отмъщение (Aşk Mantık İntikam) с Бурджу Йозберк и Илхан Шен - Тема 2

• 58 086
  • 512
  •   1
Отговори
# 285
Благодаря, момичета, супер сте 

Любов, Логика, Отмъщение еп.35 Бълг.суб.

https://vk.com/video/playlist/-115588073_261?z=video-115588073_456241920

https://archive.org/details/35_20220310

# 286
https://www.instagram.com/p/Ca-gD6WIZEb/?utm_medium=copy_link

Моментът от епизода,който ми беше фаворит.Самият епизод ми беше тъп и еднообразен,нищо ново.Вечв и сценаристките се изчерпват,последните епизоди едва 90 минути стигат,при това с вече играни случки в по-предните епизоди.А Ефе и лош го харесвам много - като певец го следя,красавец е голям(лично на мен ми е много по-симпатичен от Илхан,който също харесвам,но Джем е...),актьор също е много добър,като лош му отива,всякаква роля му приляга.Ако бяха направили по-плавен преход от добър към лош,щеше да е по-достоверно,а така не мога още да го възприема.Озан да не беше гонил Ефе така,Есра да не се беше ежила,тия двамата както винаги бяха високомерни,никак не ми хареса това.Ефе нямаше толкова да се озлоби иначе,сега нека и тях изгонят пред всички.Терапията ми е леко тъпа,не ми харесаха тия сеанси,споровете им също,не ми харесва да гледам глупости.Скучен ми беше този епизод.Че няма да се разведат се знаеше,но беше безмислено да отидат в залата,да се разплачат и да си тръгнат после.Стана ми много мъчно за Елиф,знаех си,че тя има проблеми,но е много гадно,че отблъсква Еко.Мисли си,че така няма да го нарани,но и двамата страдат така.А кварталните простотии не ми се и коментират.

# 287
  • Пловдив
Благодаря много за превода, супер сте! Изгледах 35-ти епизод точно преди новия и съм изключително доволна, много свеж, приятен епизод, върна ме към началото на сериала, нищо че завърши пред съда за развод.
Новият епизод прехвърлих снощи , на първо четене ми допадна, радвам се че поне на този етап Ефе е с разкрити карти и няма да се опита с лъжи да отнеме Есра, други действия срещу тях е ясно че ще има, вече видяхме. Още от предния епизод стана ясно , че ще се опита с лъжи да се домогне. Тъжно ми стана за Елиф, надявам се нещата при тях с Еко да се оправят, с интерес ще следя историята им. Имаше пак Есра/Озан мигове, макар и по-малко, за сега Зюмрют ме забавлява с нейните опити за саботаж. Надявам се действията на Ефе да доведат до сближаване между двамата сладури, да се обединят срещу него и да видим романтика!

# 288
Рейтинги!
Незначително падане. Почти без реклама и само с един фрагман. И силна конкуренция.
Играта на всички артисти беше възхитителна.

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 10:03 от Цвети &

# 289
Привет. На мен снощния епизод ми хареса. Имаше от всичко по-малко. Любов, не се разделиха останаха заедно, Есра разбра що за стока е Ефе, застана зад Озан и го подкрепи в избора му да го изгони. Казаха си много истини на сеансите особено с комплиментите накрая беше много хубаво да споделят и  хубави неща един за друг, а не само да се карат.
Ефе много рязко стана злия персонаж, но смятам, че Озан и Есра ще се обединят и заедно ще се справят и с този проблем, все пак преди време пак бяха поставени в подобна ситуация с Чънар и решиха проблема заедно. Ситуацията с Елиф е много неприятна, обича Еко и смята, че ако го отблъсне той ще бъде щастлив с друга. Според мен той ще остане с нея каквото и да стане и ще я подкрепя, трябва да му каже.

Любима сцена😍

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 11:44 от Lory_g

# 290
ㅤㅤ❝ Озан обича толкова красиво, кара те да се чувстваш като най-красивата и специална жена на света. Той не забравя нищо, свързано с мен, помни такива подробности за мен, които дори аз не помня... Много добър приятел, дори най-добрият приятел на този свят. От един поглед той разбира какво се случва с мен. Много трудолюбив. И много добър баща...❞ ✨❤

# 291
В момента филма се държи само на играта на ГГ и надеждата да се съберат. Другото вече сме го гледали, сега изпълнителите са различни. Нищо ново или оригинално.

# 292
# 293
Според журналиста Бирсен Алтунташ сериалът Любов логика отмъщение прави своя финал в 42-ри епизод!

# 294
  • тук, на мястото си
Нали 39-та серия беше финал, тука така се писа.

# 295
Много сте експедитивни, момичета. Благодаря!

Любов, Логика, Отмъщение еп.36 Бълг.суб.

https://vk.com/video/playlist/-115588073_261?section=playlist_26 … pl_-115588073_261

Скрит текст:

# 296
Нали 39-та серия беше финал, тука така се писа.

След това режисьорът на сериала написа в туитър, че единствено те ще пуснат информация за финала и това е лъжлива новина.
Аз също попаднах на тази новина за 42-ри епизод-финал, но може пак да е недостоверна информация.

# 297
Здравейте, момичета! Огромно благодаря за превода на серията и то доооста бързо.За такива като мен това е супер, защото не успявам да гледам онлайн.
И на 39 и на 42 да завърши важното е края да ни хареса...

Хубава вечер! Дали ще има фраг днес?

# 298
https://youtu.be/lWM36qhB_M4

Най-накрая има фраг.Това животно Озан як бой заслужава,много си използва израстъците нещо.Аз ненавиждам насилието,а тоя прекалява.Туземец невъзпитан.

Последна редакция: ср, 16 мар 2022, 16:59 от Дани1

# 299
Привет. Надявам се нищо да не се обърка и Озан да направи предложението си и Есра да го приеме. Но това изречение ,,Всичко ще бъде перфектно'' ме кара пак да се замисля дали няма да стане нещо в последния момент. Нямам им вяра вече на сценаристите пак ще измислят някоя глупост.. или нещо от сорта Ефе да заплашва Есра това ми се върти в главата. Озан както винаги избухна, но Есра е с него навсякъде дори в ареста😃
Признанието на Есра е дълго чакано от Озан ще има красиви моменти. 😍 Ако ще завършват сериала поне да ни зарадват с повече щастливи и забавни моменти.
Благодаря за превода 🤍🌹

Последна редакция: ср, 16 мар 2022, 19:55 от Lory_g

Общи условия

Активация на акаунт