Любов, логика, отмъщение (Aşk Mantık İntikam) с Бурджу Йозберк и Илхан Шен - Тема 2

• 58 089
  • 512
  •   1
Отговори
# 315
Изгледах серията, ноо, да знаеш, Еванджелин, пак с нетърпение ще си чакам превода...Kiss
И на финала какво стана? Дали ще се размине с катастрофа или и тук ни чака шаблон - загубване на паметта след удар...Както и предполагах пръстен няма Есра..Не бих искала в последната серия да има и пръстен и сватба,че и друго бебе..Ама кой ли ме и пита какво искам..
И ми стана жал за Еко...
Цвети, и аз от  години си следя някои сериали  и новините около тях в контакта, но какво да се прави..дано е за кратко ..
В туътър също има новости,но са на езици,с които сме почти на "Вие", а преводача ми ги превежда ,но не разбирам точно - "манджа с грозде" в повечето случаи..

# 316
Здравейте, очакваше се, че ще се случи нещо в последната минута. А и историята на Менекше към Атлас още повече подказа, че ще се случи нещо неприятно. Според мен няма да е нещо сериозно искат да удължат сериала колкото е възможно. И аз като Вили мисля, че Есра може да си е загубила паметта.
Елиф милата и тя не знае какво прави. Еко е толкова грижовен към нея страхотно поведение, не биваше да постъпва така с него не го заслужава. По-добре е да научи истината и сам да реши как ще действа не да го лишава от избора му защото ,,било за негово добро''.
Както вървят нещата ще ги видим двамката на финал заедно..Стоплиха отношения и хоп айде пак нещо на пътя им, но нали трябва да вървят епизодите ще си чакаме пак новия епизод.

# 317
Дано сега сценаристите не ни предложат "уникален" обрат - Есра да си загуби паметта...

Извинете ме, не прочетох горните постове, повтаряме се, направо сме готови за сценаристи...

# 318
Еванджелин, Вили, сценаристките не можаха да измислят нищо ново. Дано по-бързо да оздравее Есра, и аз не искам всичко да претупат в последната серия, но това е.
Лори, надявам се, че Еко и Елиф няма да се разделят, изследванията ще се окажат грешни и ще си имат детенце.
Момичета, говорих с оператор на Виваком. Спрели са достъпа до руски сайтове, в т.ч. и ВК. Имало заповед на Министерството на външните работи, но на сайта му нищо не открих, пак ще търся. Не знае кои са другите сайтове, и за колко време и докога ще е така. Това е положението.

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 22:58 от Цвети &

# 319
"С цел гарантиране на киберсигурността на България и в контекста на ескалацията на хибридни атаки, експерти от Министерство на електронното управление, съвместно с отдел "Киберпрестъпност" към ГДБОП в МВР предприеха действия за филтриране или преустановяване на трафика от над 45 000 интернет адреса, от които са извършвани опити за зловредна намеса в електронни системи или мрежи", заявява министърът на електронното управление Божидар Божанов.
Това е официалното изявление,но истината е друга,разбира се.

На мен епизодът горе-долу ми хареса,като изключим насилието,за което си получиха заслуженото тези двамцата - една нощ в ареста.На Озан му взимат фирмата през няколко епизода,значи не е толкова добър директор.Харесаха ми моментът на оградата и този с кучето - бяха смешни.Зюмрут е влюбена,а и той в нея...Стана ми мъчно за Елиф и Еко.Тя е много зле,а вместо да каже на Еко,го отблъсква.Този човек е най-положителният в този сериал и многократно й е доказвал колко я обича и че винаги ще е до нея.Но и нея разбирам донякъде,не иска да го нарани,а и повечето мъже биха дори напуснали жените си,ако разберат това.Краят беше много тъжен,стана ми гадно за Есра.Дано се оправи по-бързо и да не е нещо сериозно,въпреки че след удар от автомобил винаги има последствия,дори в сериалите.Да се оправя Есра,че има близки и дете,само сериал е,но ми е гадно така.

Рейтингите:
Основна група - 3.36
Интелигентни зрители - 3.22
Тийнейджъри - 3.32

Слаб е рейтингът.

Цвети,нямаше нужда да триеш поста за рейтингите,все пак и ти си се потрудила да го намериш и напишеш.Азне виждам проблем да са дублирани рейтингите.

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 10:14 от Дани1

# 320
Изключително немощни сценаристи! Не остана непоказано клише в този сериал.
Добре, че са тези двамата невероятните Heart Eyes

Красота Heart Eyes

Не ви ли се струва, че Илхан качи няколко килограма? Напоследък е доста... хм Smirk

# 321

Тоя може да е симпатичен...

...но този е супер красив!❤️

# 322
Оценките са добри и епизодът ги заслужава. Чаках и поствам този сравнителен и по-прегледен вариант.

Не ви ли се струва, че Илхан качи няколко килограма? Напоследък е доста... хм Smirk

Еванджелин, с какъвто се събереш.... Бурджу обича да си похапва сладко. Но тя отслабна.

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 13:12 от Цвети &

# 323
Цвети, да, по едно време доста беше се окръглила Бу, но се взе в ръце Stuck Out Tongue Winking Eye

Дани, както обикновено, вкусовете ни нямат никакво съвпадение Sunglasses
И няма нужда да ме убеждаваш в нищо, подмини, моля те Smirk

# 324
  • Пловдив
Никак не са оригинални сценаристите, няма как да го отрека и аз, много клишета имаше до сега и сега още ни готвят. Първо Озан катастрофира, сега Есра в този важен момент. Не бих се изненадала на загуба на паметта, както някой предположи.
Рейтингът е добър, благодаря за информацията, надявам се да не падне. А Илхан е супер, моят тип мъж, не знам дали се е окръглил, не съм толкова наблюдателна, но зимата се случва и това, ще ги пребори бъро-бързо килцата.

# 325
alice_ in_ wonderland1, аз в добрия смисъл го казах. Илхан беше много слабичък, особено в краката, а сега се "поправи" малко и е супер секси.

# 326
Цвети, да, по едно време доста беше се окръглила Бу, но се взе в ръце Stuck Out Tongue Winking Eye

Дани, както обикновено, вкусовете ни нямат никакво съвпадение Sunglasses
И няма нужда да ме убеждаваш в нищо, подмини, моля те Smirk

Не че нещо,но Бурджу в началото на сериала беше в най-слабата си форма от целия сериал,докато сега лицето й е станало бузесто-мое мнение,дето имам право да изкажа,Еванджелин!😉Не го правя с цел спор,щях да подмина и без това поста ти,без да те командвам,но твърде ехидно и заповеднически ми се стори изречението ти,дори грубо.И както ти качваш Илхан с дяволските рога,така и аз имам право да качвам Джем(и съм го качила преди теб,та не знам защо изобщо беше споменаването на името ми),ако не ме беше споменала,дори нямаше да ти обърна внимание на поста.Не съм качила Джем напук на вас,а защото харесвам повече него и всеки има право да качва,каквото иска!Аз не съм злобен човек,но у теб и някои(не всички) откривам едни леки намеци.Аз поне си говоря направо,та не съм ви удобна явно и затова ви дразня.

А и от възпитание,за което всички претендирате и казвате,така де,намеквате,извинете за неправилната дума,че аз не съм възпитана - когато някой ви предостави някаква информация,която не е бил длъжен да ви дава,поне се благодари,не се подминава!Аз поне така правя - или удрям лайк,или благодаря.Сега вече няма да отговарям,лек остатък от деня ти желая!Само да подчертая,че аз съм неразположена и си имам здравословни проблеми,но ти успя да ме ядосаш,благодаря ти!

# 327
Дани, имаш сериозни проблеми с общуването и определено не са от неразположението ти днес.
Да продължим да се подминаваме, както и правя досега. Ако не беше ме цитирала, нямаше да ти обърна внимание.

# 328
Дани, имаш сериозни проблеми с общуването и определено не са от неразположението ти днес.
Да продължим да се подминаваме, както и правя досега. Ако не беше ме цитирала, нямаше да ти обърна внимание.

🤣🤣🤣Лелее,първо ме ядосваш,после ме разсмиваш,благодаря ти, Еванджелин!С общуването нямам проблем,но когато е с приятни хора,иначе разговорът не върви,така е при всички,не само при мен.С останалата част от коментара ти съм съгласна!

# 329
Нова снимчица зад кадър на 38 епизод. Бдителни фенове са забелязали, че Wear Ring си е мястото Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт