Любов, логика, отмъщение (Aşk Mantık İntikam) с Бурджу Йозберк и Илхан Шен - Тема 2

• 58 031
  • 512
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Благодаря за превода, много се радвам че имам възможност да гледам сериала. Епизодът беше приятен за гледане, наистина се опитват да върнат нещата към забавната им страна, което на мен ми допада.  Прекалено драматичните обрати бяха повече, сега сякаш ги виждаме в началото. Естествено и фрагманите, откъса ми харесаха, показаните моменти издават близост между героите. Рюя определено е досадна, дори и за т.нар. отрицателен герой не ми харесва, но ще я понеса по някакъв начин.

# 151
От снимките, които публикуват днес се очертава романтичен епизод. Дано е така❤ Хаштагът на епизода е #ОтновоЕсЗан. Чакам го с нетърпение.
От Илхан 🤍

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 19:19 от Lory_g

# 152
Здравейте!Този епизод ми беше малко по-интересен,но не беше нещо особено.Опитват се да върнат романтичната комедия,която спряха в десети епизод,ама нещо не им се получава или поне аз съм отвикнала да ги гледам тези романтично-комедийни моменти в този сериал,та сега ми се струва странно.Озан и Есра имала леко зачеквамне на устните,но до целувка не се стигна заради нахалните им роднини.Тия и на Северния полюс няма да се отърват от тях.Хареса ми моментът,когато викнаха Зюмрут в ресторанта,личеше си,че се трогна и е щастлива.Озан и Есра хубаво се ревнуват,но до по-голяма близост или сдобряване така и не се стигна.Вече от няколко епизода сценаристите са заложили на ревността и забавните моменти,но ако мислят да карат все на ревност до финала...смешно е.Вече три-четири епизода едно и също дават под различни форми.Сега отвлякоха Есра.Озан ще я намери,ще разобличи злите,а с нея или ще се сдобрят,или ще се карат още,но ще се сближат.А Руя и приятелят пак ще им пречат,това е сигурно.Много ми е чудно още 6 епизода какво толкова ще дават.Ако е само ревност,сеир и истерии - не,благодаря!!!

# 153
  • Пловдив
Прекрасен епизод, много ми хареса как върнаха романтиката от началото на сериала, закачките, ревността, имаше доста красиви моменти, макар и не целувки, издаващи близост. Харесва ми да ги гледам така и предпочитам това лице на сериала, а не онова което ни поднасяха известно време. Последните епизоди ще ги гледам отново, приятни, леки и романтични, нещо с което започна сериала, но продължи с много драма и ревност. Снощи успях дори да го изгледам целия на live stream, обикновено съм вън или заспивам по-рано.

# 154
Здравейте, момичета Flowers Hibiscus

Аз започнах да гледам сериала с голям ентусиазъм, в началото ми беше любим в жанра и ще си го доизгледам докрай, заради актьорите - всички от главните са ми много симпатични! Дори "драмите" в квартала не са ми писнали, Зюмрют току изскача с някой и друг лаф все още.

Радвам се и аз, че връщат леката и романтична страна. Още не мога да им "простя" на сценаристите, че след като толкова време гледахме драмите с близнаците, ни лишиха поне от това да видим някакво възмездие. Изключително незавършено беше с този скок във времето директно от съдебната зала. Можеше да ни доставят удоволствието да видим поне Есра срещу Чаала, след като всичко излезе наяве, ама найсе... така са решили. Новата отрицателна героиня с това инфантилно поведение не знам как очаква да се хареса на когото и да било (камо ли на Озан), ама пак карай, сериал да става Simple Smile

Дано следващите епизоди да успеят да си върнат от първоначалния хумор, който беше супер сполучлив, особено сравнявайки с други сериали, но каквото и да е пожелавам на всички да си го доизгледат с удоволствие Nature Sparkles

# 155
  • тук, на мястото си
Има огромна разлика в играта на актьорите преди и сега. Имам в предвид  Бурджу и Илхан. В началото и може би до към 10 - 11- та серия сякаш бяха въодушевени, амбицирани, а сега са едни унили. Много голяма роля може би играе и това, че постоянно ги събираха, влюбваха ги, едва ли не ги ожениха. От тогава някак се дръпнаха. Отделно объркания сюжет. Не ми харесва това, че вкараха други образи. Трябваше да се доразвие раздялата, да се потърси отговорност на Чала, на Чънар. Пет години ги лъжат и накрая каквото било -било.  Гледам го и аз, но не с нетърпение като в началото, а просто защото да не го оставям незавършен.

# 156
Добро утро.

Явно Бурджу е участвала в "Маскирания певец"

# 157
# 158
Здравейте,момичета...Дано се върне първоначалният заряд във филма ни, макар и за няколко епизода, доколкото разбрах..За да се получи повече вълшебство  е необходимо Есра и Озан да седнат нормално да си поговорят..Вижда се,че и двамата имат чувства..
Еванджелин , благодаря за превода, честно,предните серии не спрях да гледам филма,защото имаше серии на български,благодарение на теб..Сега ми е малко по интересно, но пак си чакам превода с нетърпение..
И днес видях снимки зад кадър с Бурджу и Илхан...Наистина са добри приятели..

Изглежда е успешно участието в "Маскирания певец" на Бурджу..
Хубава вечер!

# 159
# 160
Здравейте! Нови снимки на Бурджу от вчера, снимала я е нейна почитателка.

# 161
Привет! От сладкия Емир(Атлас)😍

# 162
# 163
  • Пловдив

Много благодаря за фрага! Много ми хареса, надявам се епизодът да е интересен, както изглежда от видяното до сега, много ги харесвам като се гледат така.

# 164
Днес снимачният екип и артистите имат почивен ден, и Бурджу излезе на разходка. Красавица!!

Общи условия

Активация на акаунт