Номинация за най-абсурдна реплика, свързана с кърменето! - 3

• 25 780
  • 446
  •   1
Отговори
# 90
  • на село
Ох, а пък на мен ми е писнало да ме гледат като луда, като научат че "още" кърмя  Laughing Ама сигурно и аз доста лошо гледам, защото напоследък никой не смее да гъкне и да изкоментира каквото и да е било.

# 91
 Най-веселата тема наоколо  Laughing
Развеселихте ме  Hug

# 92
Бързам и аз да се включа по повод на нещо, което ми каза вчера една майка.  (И други майки гледам, че описват подобни изказвания в тази тема.)

Попитах майката дали са само на кърма,а тя ми отговори, че е включила АМ и й го дава наобяд, за да се събере повече кърма за вечерта. И аз я попитах и как я събираш тази кърма, а тя ми отговори "Ами, че тя сама си се събира".

# 93
  • София
  Да като продължи така да я събира скоро изобщо няма да има...
  Аз пък скоро си загубих всички документи и по случая майка ми ми се обади защото се сетила да ми каже да не се притеснявам за да не ми спре кърмата..  Дори и не ми беше хрумнало като възможност.
  Ясно е че от някакъв силен стрес поне рефлекса на потичането може да се обърка, но за едни документи не бих спряла да кърмя...

# 94
Е, доста се посмях  Joy
Вчера ходих на док и като му казах, че още кърмя, почти се втрещи:"Ама до кога така, до 2 години ли?" Та започна да ми обяснява, какви хубави млека имало вече, пък как това, че в кърмата имало антитела било едва ли не пълна глупост. Имал две деца човека (да са му живи и здрави), та при второто спрял кърмата на жена си още преди да е дошла.
Всеки с разбирането си все пак Simple Smile

# 95
Това за "събирането" на кърма ме подсети за една случка , май няма много връзка , но да споделя . Срещам една моя позната ,  (децата ни са на една възраст , тогава бяха на по 4-5 месеца )  и тя ми казва ,че дава по едно шише  АМ на ден ,че да свиква беб ,че като й спре изведнъж кърмата , да е свикнал  #Crazy ... Ами тя кърми до 6 месеца , после си спря кърмата с хапчета ,че й било омръзнало да се гледа такава , с такива големи " бомби" . Всеки с разбиранията си  Grinning

# 96
  • София
Всеки с разбирането си все пак Simple Smile

Или в случая с невежеството си. ConfusedКато чуя такова изказване от доктор и  ooooh!

# 97
ето на какво се наслушах и аз
от сестрата в болницата - много ми била пухкава дъщерята и месото й било меко, това  защото е дехидратирана, че не й давам вода. и след като й източиха половината кръв за изследвания свекърва ми им направи забележка, че са й се появили сенки под очите на другия ден - същата сестра отново намери обяснението във недаването на вода. как пък 3 месеца ги нямаше тези сенки, а след като в крайна сметка наистина й дадох вода, за да точат кръвопийците и на другия ден, се появиха.
а според майка ми има повече хранителни вещества в кърмата ми, та затова не може бебата да усвоява пълноценно водата от нея.
и сега едно изказване на свекърва ми на което не успях и да отговоря даже - ревнувала съм от биберона и затова не съм й давала вода на щерката. #Crazy

" "Ама как защо, като не пие вода, бебето се обезводнява и месото му се изсушава"... "- тук може да се заформи медицински спор с на Експрес леля му дали се изсушава месото или става много пухкаво и меко.newsm78

Последна редакция: сб, 03 мар 2007, 09:36 от Melaniya

# 98
На една моя позната свекърва й се карала:''Спри да го кърмиш това дете,виж колко е слабо,ще го разболееш!''(детето е не година и положина и е малко злоядо)

# 99
  • София
Имам приятелка, която ме успокояваше с думите "Да не сме в Средновековието, че всички да имаме кърма", когато изказвах съмнения дали втория път ще се справя по- добре с кърменето.
Същата тази приятелка твърдеше, че ако момченцата се гушкат много като малки има опасност да станат хомосексуалисти като пораснат. Естествено не е кърмила сина си.
А иначе е много начетена и интелигентна журналистка.

# 100
Същата тази приятелка твърдеше, че ако момченцата се гушкат много като малки има опасност да станат хомосексуалисти като пораснат. Естествено не е кърмила сина си.

doh #Crazy

# 101
Все се каня да ви питам Rolling Eyesкато кажете на някой, че кърмите поглеждат ли ви в гърдите Rolling Eyesняколко пъти вече ми се случва и се чувствам адски тъпо. Какво очакват да видят не ми е ясно Laughing

# 102
Все се каня да ви питам Rolling Eyesкато кажете на някой, че кърмите поглеждат ли ви в гърдите Rolling Eyesняколко пъти вече ми се случва и се чувствам адски тъпо. Какво очакват да видят не ми е ясно Laughing
Да, гледат ме. Очакват да видят 2 бомби може би, знам ли   newsm78. Даже една баба ми каза "Ами как кърмиш като нямаш големи гърди?"

# 103
Имам приятелка, която ме успокояваше с думите "Да не сме в Средновековието, че всички да имаме кърма", когато изказвах съмнения дали втория път ще се справя по- добре с кърменето.
А иначе е много начетена и интелигентна журналистка.
Не мога да повярвам,че има такива хора,които говорят такииива невъобразими глупости  Shocked Shocked Shocked #Crazy Twisted Evil

# 104

И аз, и аз съм си мислила да пускам такова питане. Mr. Green
Доста пъти ми се е случвало. Най-неудобно ми стана веднъж, когато мъжът ми с гордост съобщи на негов колега (татко на бебенце, което почти не е кърмено - както се разбра в последствие), че кърмя. При което колегата му погледна хлапето, а след това ме заоглежда Rolling Eyes Смотана работа - да се смееш ли, да се чудиш къде да се денеш ли.

Приятелките на баба ми всеки път като ме видят ме оглеждат хубавичко (баба ги информира, че кърмата ми още не е свършила).  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт