Номинация за най-абсурдна реплика, свързана с кърменето! - 3

• 25 799
  • 446
  •   1
Отговори
# 105
  • София
  О да оглеждат ме и така и не могат почти нищо да видят, защото единствения напредък от кърменето е че вече се забелязват поне.
  Но като чуят че кърмя близнаци и се почва едно оглеждане и накрая коментар че явно наистина размера няма значение и явно те са нямали кърма защото са им големи гърдите....

# 106
  О да оглеждат ме и така и не могат почти нищо да видят, защото единствения напредък от кърменето е че вече се забелязват поне.
  Но като чуят че кърмя близнаци и се почва едно оглеждане и накрая коментар че явно наистина размера няма значение и явно те са нямали кърма защото са им големи гърдите....
Ха ха и мен ме гледат,много тъпо..... ooooh!

# 107
И аз да се запиша  Simple Smile Онзи ден майката на моя близка приятелка като ме видя да кърмя и разправя : "Ми ти с тоя малък бюст да ти се начуди човек от къде я взимаш тая кърма ?"  Joy

# 108
Това с малкя бюст явно е класика, но и обратното го има - моята шефка преди няколко месеца ми обясняваше че "такива като нас със солиден бюст обикновено нямат кърма" - опровергано в мое лице  Wink

# 109
  • София
Аз ще номинирам не реплика, а реакция Rolling Eyes На моята свеки.
Значи синчето ми е на годинка и 1 месец, и още си го кърмя. Та когато сме на гости, и той си поиска, вадя цицата и му давам. При което свеки изпада в луд кикот. И не спира Joy
В един момент леко подразнена я запитвам какво толкова смешно има, а тя - виж го, цока baby_neutral Joy hahaha

# 110
Значи синчето ми е на годинка и 1 месец, и още си го кърмя. Та когато сме на гости, и той си поиска, вадя цицата и му давам. При което свеки изпада в луд кикот. И не спира Joy
В един момент леко подразнена я запитвам какво толкова смешно има, а тя - виж го, цока baby_neutral Joy hahaha
ти си добре,моята вика"ох,на баба,как цока,къде е цицата ,бабе,и баба иска,дай на баба да цока"а също и "баба няма млякце,сине,ела при баба да цокаш..."и други подобни безумия Crazy които ме изумяват
другото е ,че "го лъжа с кърмата,и затова не иска да яде друго" ooooh!

# 111
  • София
ти си добре,моята вика"ох,на баба,как цока,къде е цицата ,бабе,и баба иска,дай на баба да цока"а също и "баба няма млякце,сине,ела при баба да цокаш..."и други подобни безумия Crazy които ме изумяват
А когато приключим кърменето,моята дълбокомислено заявява - хм, че той колко е изцокал!?
 newsm78
Пък аз отговарям - не знам, нямам водомер на цицата Sick

# 112
  • Пловдив
А на мен само ми разправят как кърмата вече трябвало да й е вместо вода, а да й давам по-"основни" неща като "надробени бисквити"  Crazy и мазни манджички  #Crazy
А това за размера на бюста и погледите и при мен е така, а тъй като отслабнах доста, още повече се чудят откъде идва тая кърма  hahahaА когато приключим кърменето,моята дълбокомислено заявява - хм, че той колко е изцокал!?
 newsm78
Пък аз отговарям - не знам, нямам водомер на цицата Sick
[/quote]
 Мда и това също... Калина се наяжда вече само за няколко минути, а според някои хора това значи, че нищо не е яла  Crossing Arms Това се отнася за родата на мъжа ми

# 113
  • на село

Оооо, това е дежурната фраза на майка ми. Днес дори след като го каза за пореден път се наложи здраво да и се озъбя, че да млъкне с глупостите. При това казано от жена, която ме е изгледала на кисело мляко  ooooh!

# 114
  • Бургас
Интересна темичка  Joy Joy
Мойта свеки вика : "Ами до кога ще го кърмиш?До лятото трябва да си го отбила, че в тия жеги.....!То, вече в кърмата ти какво ли има?"
..................
Ноо комент Naughty

# 115
До лятото трябва да си го отбила, че в тия жеги....."

всъщност напоследък доста майчета чуват реплики да отбиват преди лятото, вкл. и от педиатри. В това има рационално зрънце - именно, че в горещините не е хубаво да се отбива, доказано е че в повечето случаи на детето му се лепва за отрицателно време стомашен вирус  Sick

Обаче разбира се това не означава, че трябвада се отбие до лятото  Crazy може пък след лятото, или до другото лято  Wink В нашия случай например отсега подковавам родата, че най-рано до есен няма да я отбивам, именно заради "тия жеги"...

# 116
ти си добре,моята вика"ох,на баба,как цока,къде е цицата ,бабе,и баба иска,дай на баба да цока"а също и "баба няма млякце,сине,ела при баба да цокаш..."и други подобни безумия

Леле  ooooh!това ме развесели страхотно Laughing

значи и вас ви гледат в бюста, хубаво, бях се притеснила да ми няма нещо Wink

# 117
 newsm12инересни размисли.Моето свеки вчера ми  вика -с тез нови методи(захранване от 6м.)бебето няма зъби toothзащото трябваше още от 40ден да и даваш моркови да и излязат зъбките.И сега се чудя -ще имаме ли зъбки като нее пила морков. newsm47
_

# 118
  • София
Последният бисер от бабата  - "Как ще оцелее това дете само на кърма 6 месеца"  newsm78

# 119
newsm12инересни размисли.Моето свеки вчера ми  вика -с тез нови методи(захранване от 6м.)бебето няма зъби toothзащото трябваше още от 40ден да и даваш моркови да и излязат зъбките.И сега се чудя -ще имаме ли зъбки като нее пила морков. newsm47
_

И мен ме пита една позната дали няма зъби защото не яде още, хайде ако беше наопаки както и да е, ама.. #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт