Номинация за най-абсурдна реплика, свързана с кърменето! - 3

• 25 768
  • 446
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте! И аз да се включа с няколко реплики относно нашто кърмене - макар и от скоро време на доста простотии се наслушах.
1. В периода на силни колики ме попитаха - "Защо не почнете да давате АМ, така ще намалеят коликите"  #Crazy - кажете аз ли не съм добре като си мисля, че АМ напротив ще ги засили?  newsm78
2. Питаха ме - "А избизва ли те докрай бебето? ",  #2gunfire #2gunfire #2gunfire - абе хора това не е теле, а бебе и то не "биза", а суче. Може ли пък такава простотия. малкого ударих на размисъл на глас, ама се дразня
3. На няколко пъти ме предупреждаваха, че кърмата запича  #Crazy, затова трябва да наливам бебето ще, не ще с вода  Hug
4. Днес ставаме на три месеца и получих телефонно обаждане да ме питат дали още имам мляко, явно чакат всеки момент да свърши, знам ли и аз  Joy
Ей такива ми ти работи

# 76
Е,не е най-абсурдната,но да споделя-това е днешната изцепка на свеки:
"Ти като му даваш друго,още ли го кърмиш...?"............."Щото ако продължаваш,да му даваш и през деня,че да не престоява млякото......"......е,на върха на езика ми беше да кажа,че така тъкмо ще му въведа и изварата...ама пусто нали и през деня давам-та още не съм я оставяла да ми се пресече кърмата.......

# 77
Да споделя и изцепката на майка ми от онзи ден. След като бях бързала да се прибера и да накърмя малката и слагайки я да суче, хлапето нещо нервничи - и майка ми вещо заключи: "Да знаеш сигурно се противи, защото кърмата ти е ГОРЕЩА!"  #Crazy

# 78
  • София
Е,не е най-абсурдната,но да споделя-това е днешната изцепка на свеки:
"Ти като му даваш друго,още ли го кърмиш...?"............."Щото ако продължаваш,да му даваш и през деня,че да не престоява млякото......"......е,на върха на езика ми беше да кажа,че така тъкмо ще му въведа и изварата...ама пусто нали и през деня давам-та още не съм я оставяла да ми се пресече кърмата.......

LaughingТова ме развесели много! Кво викаш- с един куршум два заека, а!

# 79
Толкова не се бях смяла отдавна.
Най-много точки печели на Бубанка за изтеклия срок на годност!

# 80
Отдавна не бях чела и сега се чувствам все едно за пръп път чувам такива простотии... Тъпотата никога не спира да ме изумява...

Отивам да си дам на детето уморената саламура на сиренето дето и е изтекъл срока и да го правя латентна лесбийка...  Shocked

# 81
  • Карлово
Отивам да си дам на детето уморената саламура на сиренето дето и е изтекъл срока и да го правя латентна лесбийка... 
hahaha Joy rotfImbo   hahaha hahaha Joy rotfImbo

# 82
Говоря си по Скайпа с моя приятелка от друг град, и когато и казах че ще отивам да кърмя тя нададе един страхотен невярващ вик: " Ама ти още ли кърмиш? Как имаш кърма още, ти беше една слабичка..."

# 83
Преди малко отговорих на една мама, която питаше дали даваме вода на бебчовците и това, което й написах..може би беше по-подходящо за тук! Та... да го споделя и с вас - аз лично се посмях и искрено се зарадвах, че и някои татковци са вещи по въпроса за кърменето.  newsm44
Мой познат с дъщеричка на 2 годинки компетентно заяви, че ако трябва на бебетата да се дава вода, то от едната цица щеше да тече мляко, а от другата - вода.  smile3521

# 84
  • Карлово
Браво на такива бащи!

# 85
На мен непрекъснато ми се изумяват околните " колко е порастнал малкият и то само на кърма!!" като че ли съм го оставила на диетка горкият Simple Smile  #Crazy

# 86
На мен непрекъснато ми се изумяват околните " колко е порастнал малкият и то само на кърма!!" като че ли съм го оставила на диетка горкият Simple Smile  #Crazy

Всъщност си късметлийка... моята е дребничка поначало, в долната граница на т.нар. норма и когато казвах че е само на кърма я гледаха съжалително и с тревога  Sad сега поне мога да казвам на свекита и съседки че "вече я храня" та са ми "простили" че още я кърмя също...

# 87
Вчера една приятелка, след като разбра, че не давам вода, ми каза, че кърмата натоварва бъбреците и за това трябва да се дава водичка със захар Crazy

# 88
  • София
Вчера една приятелка, след като разбра, че не давам вода, ми каза, че кърмата натоварва бъбреците и за това трябва да се дава водичка със захар Crazy

Shocked Shocked Shocked

# 89
Наскоро ни идва на гости братовчедка на мъжът ми и като видя Мариа се изказа:
" Ми явно този начин на хранене дава резултат"
Начина ми на хранене е кърмене на поискване, и сигурно очакваше да види някакво недохранено бебе, знам ли ...Освен това аз никога с нея не съм обсъждала каквото и да е за бебето та си мисля че явно мен пък ме обсъждат в родата на мъжо и особено как се кърмим.

А сестра му каза че "тия на запад не са добре" защото си кърмят бебетата до 6 месеца и не ги захранват на един месец със сокчета....а сигурно и аз не съм добре защото и аз следвам този път.

Общи условия

Активация на акаунт