Любители на котки - Тема 168

• 33 612
  • 765
  •   1
Отговори
# 555
  • Велики Преслав
https://Боже какво се е случило?
Нослето и челюстите как са?

# 556
Аминка, имаш ли зрънца Арника (Боарон)? Ако разтвориш във водичка и излееш в устичката! Стискаме палци, разбира се, и желаем бърза и добра развръзка!

# 557
Всичко палци и лапи стискаме, но какво му се е случило на Милото???

# 558
Сега ни стиснете много големи палци! Вет отваря в 9. Confounded

🍀🍀🍀😍♥️

# 559
След 4 дни търсене... Изпратих детето на училище в мъглата и се чудех да се прибера ли или да търся пак, в мъглата. Избрах второто. Виках я, виках я, пообиколих около контейнерите, около мястото където ги събирам за храна, около местата където тя стои обикновено, но ни следа. Тъкмо стигнах до входа, чиято врата я затваряме, за да не влиза студ, но сутрин е подпряна с камък и стои отворена, и си казах "няма да я затварям, ще стои отворена, ако дойде Джеми, да е отворена". Пресичам вратата докато мисля и какво да видя... До вратата на мазето стои Джеми, цялата черна! Едва дишаща. Качи две стълби бавничко и аз я хванах. Боляха я дробовете. Веднага вкъщи! Почистих очите първо. Пи много вода. Устата цялата в афти, долната челюст подута, носа целия в рани и мръсотия, лапите и опашката целите в секрет и мръсотия. Пие вода, водата червена става. Звъннах веднага на ветката, разбрахме се да дойде техничката ѝ до вкъщи, да я боцне веднага. Отидох, взех я с едно такси и я боцнахме вкъщи. Според ветката е ритната. Според мен е отключила вирус от уплаха от пиратки, при което се е насложила и бактериална инфекция и е с пневмония сега. Стояла е на студа колко вечери, докато спрат да звучат пиратки. И тази сутрин е успяла да стигне до входа като е чула гласа ми. Очите ѝ бяха залепнали, не виждаше, само чуваше. Още щом я прибрах, Джеми ми отговори с мъркане. Сега е на топло, с троен боц и стискаме палци с леля ѝ Лъки антибиотика да ѝ помогне.

# 560
amy_nka, ауу, горкичката! Пропуснала съм кога се е загубила. Дано бързо се оправи!

# 561
Ох, милата Джеми. Дано да се оправи душичката златна

# 562
  • София, Лагера
amy_nka, сърцето ми се сви!!!! Милото коте!!! Стискам палци да се оправи бързо!

# 563
  • София
amy_nka, да се оправя бързо котето и да се радва на живота и да играе !

# 564
Вярвам, че ще се оправи. Може да сее било с друго коте. Нашето дворно изглеждаше по същия начин, слуз и от устата и от очите. Мислех, че е болно, но се оказа нахапано. За щастие мина, добре е, че са го боцнали котенцето. Бързо оздравяване 🍀🍀

Последна редакция: вт, 04 яну 2022, 11:45 от eli2424

# 565
Any_nka, бързо да се възстановява котето Hug

# 566
  • Крайбрежен район
Милата душичка....SobSobSob  amy_nka с Лъки стискаме палчета да се оправи бързо. Hands PrayAnimal Cat2Heart
С много грижи и любов, вкъщи на сигурно и топло ще се възстанови. Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 567
  • София
amy_nka, стискам палци бързо да се оправи.
Ще набодат дупето и ще я ъпнат.

# 568
  • Бургас
Дано милото се възстанови!
Стискаме палци и лапи!

# 569
Хора, не е за слаби сърца... Confounded

Скрит текст:

Ветката се оказа права. Травмирана е
Смачкана ѝ е челюстта. Или някой я е наритал или не знам вече какво да мисля...

Общи условия

Активация на акаунт