Любители на котки - Тема 168

• 33 637
  • 765
  •   1
Отговори
# 570
Мили Боже! Кое човекоподобно е причинило това на едно живо същество, което нищо лошо никому не е направило!?
Аминка, имаш ли вариант за рентген?

# 571
  • Велики Преслав
Боже майко мила. Кой изверг е способен на такова нещо. Господ да го накаже.

# 572
  • София
Милата! Много си е изпатила! Стискам палци да се възстанови бързо!

# 573
Ох, Анинка, дано да се възстанови. Ужасно е. Можем ли да помогнем с нещо?

# 574
Милото коте!  Дано се оправи,  стискам палци!

# 575
Ужас! Припомни ми в какво състояние прибрах Лъки от двора преди много години. По-големи идиоти и изверги от някои човешки същества просто няма! Дано по-бързо се възстанови нещастната животинка.

# 576
Не отворих снимката. Стискам палци всичко да е наред, възможно най-скоро, Аминка!

# 577
И аз съм насреща, ако мога да помогна по някакъв начин, amy_nka.
Това да посегнеш на беззащитно същество е толкова долно и низко. Силно се надявам да си получи наказанието този изверг Rage

# 578
  • Бургас
И аз мога да помогна.
Дано има шанс за лечение на котето.Моля се да се справи.

# 579
И аз не мога да отворя снимката.
За нарочно прегазеното куче Роска навръх Коледа в село Мало Конаре  ревах  3 дни и ми ставаше лошо като показваха клипа по телевизията.  / закривах си очите/
Аминка, само кажи има ли шанс да се оправи?  И дано й слагат обезболяващи и не се мъчи много.  
Много ми е жал , те милите не разбират защо някой им причинява болка. Такъв шок е за тях...

# 580
Съжалявам. Стискам палци!

# 581
Мили Боже! Кое човекоподобно е причинило това на едно живо същество, което нищо лошо никому не е направило!?
Аминка, имаш ли вариант за рентген?

Хора, благодаря ви за подкрепата!

Джаки, вариант за рентген е в Пловдив. Ако не бях зле аз самата (не съм се оправила още от дисковата херния), още тази вечер щях да я заведа в Провет.
Има нещо в устата, което ѝ пречи да пие и да диша. Езикът ѝ е изкривен нагоре. Аз не мога да погледна, за това утре се разбрахме с ветката да я заведа да каже какво може да се направи и да ѝ бие пак обезболяващо. Ако каже, че тя не може да помогне, ще трябва да се пътува до Пловдив. Ако аз не мога да пътувам, някой от Пловдив, евентуално, ако може да помогне като придружител в клиниката, ще съм благодарна. Аз ще намеря транспорт, но не знам по кое време... Утре ще се решава след прегледа.

# 582
За огромно съжаление съм далеко - в София и няма как да помогна за това. Дано утре да е по-добре животинчето и да няма нужда от рентген.

# 583
  • София
Оххх не отворих снимката, но се моля от сърце и душа да се възстанови котчица 🍀🍀🍀

# 584
И аз нямах сили да отворя снимката, но стискам палци писанка да се оправи. Hands Pray Flowers Four Leaf Clover
Що за изроди живеят на тази земя! Close

Общи условия

Активация на акаунт