Любители на котки - Тема 168

• 33 611
  • 765
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Рози, много ти благодаря! Има и ценоразпис. Операции в областта на главата - фрактура на челюст едно странно - 120 лв. Предвид, че е университетската клиника, се извършват вскакви операции, изследвания и манипулации. Ще се обадя и там задължително.
Много добре звучи, ако там като университетска клиника цените са по-поносими, а съм сигурна че услугата ще е на ниво. Двустранна фрактура е 180 лв, дори да се включи и упойка, престой и тн итн звучи като да има шанс за по-ниски цени от над 2-3 хиляди.
Предложението на Ноеми за помощ с транспорта е страхотно!

# 631
От три телефона, единия уж спешен, никой не вдига! Това нормално ли е? Продължавам с опитите...

# 632
От три телефона, единия уж спешен, никой не вдига! Това нормално ли е? Продължавам с опитите...
Продължавай, много са натоварени. Имам опит от пролетта там. И много бързо излагай проблема и моли за насока и помощ. Много са отзивчиви, нас ни вмъкнаха без час, а беше стълпотворение от цяла България.

# 633
  • Стара Загора
Amy_nka, за Стара Загора като се уточни доктора, аз в петък и в събота ще мога да дойда да взема Джеми от вас и да я закарам при доктора. Вече след това трябва да мислим кой ще може да я прибере. Предлагам да се провери предварително колко ще е приблизително цената за лечението, за да може който може да се включи да съберем парички.

За прибирането аз ще се включа. Само да се оправи.
Като решите нещо свиркайте, мога и до клиниката да отида, ако трябва

Телефона за спешни случаи отговаря след 20 часа, може би не си забелязала уточнението.
Опитвай на другия.

# 634
Май и за там няма да успеем да се вредим. Confounded Току-що изключиха и двата стационарни телефона.

Лалка, имаш ли възможност да отидеш на място да ни запишеш час? Пиши на лична.

Писала съм и на Ноеми и на Мини. За транспорта - уреден е за утре.

# 635
Май и за там няма да успеем да се вредим. Confounded Току-що изключиха и двата стационарни телефона.

Лалка, имаш ли възможност да отидеш на място да ни запишеш час? Пиши на лична.

Писала съм и на Ноеми и на Мини. За транспорта - уреден е за утре.
Пиша ти.

# 636
amy_nka, писала съм ти и аз. Звънни да се разберем Hug

# 637
Аминка, браво! Точно ми върна обаждане един хирург, който в момента не е на работа. Каза, че вчера часовете са били масово дублирани, но да звъниш и да настояваш на 042 699 677. Пиша, защото може да е полезно и на други.

# 638
Явно има масово пострадали животинки покрай "празниците". Frowning1 Лекарите не могат да смогнат...

# 639
Добре, че са те! А ти как си, пооправи ли се?

# 640
В Стара Загора в ТрУ, за операция на пръсната челюст и счупен таз, на улична котка платих 300лв, но всеки ден се носеше храна. Тъй като е улична, професът направи компромис и не плащахме по 10лв нощувка на вечер. Първоначално платих, преглед, рентген и изследвания, но не помня колко.

# 641
  • София
В Стара Загора в ТрУ, за операция на пръсната челюст и счупен таз, на улична котка платих 300лв, но всеки ден се носеше храна. Тъй като е улична, професът направи компромис и не плащахме по 10лв нощувка на вечер. Първоначално платих, преглед, рентген и изследвания, но не помня колко.
Mного добра цена.

Впрочем, самата операция не винаги е много скъпа. При Рижко се оскъпи от престоя. В ЦВК плащахме по 75 лв на денонощие. Обаче на фона на сумите, които посочихте на последните страници, 1300-тата лева на Рижко ми се виждат направо пренебрежимо  малко. Joy 

Днес нашата Богданка има двоен празник - имен ден и нещо като рожден ден. Преди 5 години я прибрахме от улицата.

Почерпете се:

Последна редакция: чт, 06 яну 2022, 17:10 от Тaня67

# 642
Здравейте, да е честита Богдана!Ще си вземаме коте Регдол, искам да попитам тази раничка като габарити дали ще му е удобна и като малко и като голямо? Често ходим на вилата и затова търсим удобство при транспортиране.
https://www.emag.bg/ranica-za-domashni-ljubimci-togo-tekstil-sin … 104/pd/DVVXVKMBM/

Последна редакция: чт, 06 яну 2022, 16:24 от silvi_7878

# 643
Да е жива и здрава Богданка, много послушна и гушлива!

# 644
На много хубав ден сте я срещнали Богданка и името ѝ е точно. Да е жива и здрава!

Общи условия

Активация на акаунт