Любители на котки - Тема 168

• 33 595
  • 765
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Ще си вземаме коте Регдол, искам да попитам тази раничка като габарити дали ще му е удобна и като малко и като голямо? Често ходим на вилата и затова търсим удобство при транспортиране.
https://www.emag.bg/ranica-za-domashni-ljubimci-togo-tekstil-sin … 104/pd/DVVXVKMBM/
Цитат
Раницата е подходяща за малки или средни домашни любимци. Максимално препоръчително тегло: 8 кг.
Доколкото знам регдолите са едри животни. Може и да му е тясно. Освен това много зависи от характера на котето. Моят Мъро (улична превъзходна) предпочиташе да е на скришно място. Този прозорец би го побъркал. Неговата мека чанта беше с мрежи отстрани, през които виждаше и дишаше, но и някак го скриваха.

# 646
  • София
Да е жива и здрава Богданка.

Моята раница може би е тази
Аш вече е голям, само седнал може да стои. Понякога стои и със задните части нагоре.
Скоро не сме я ползвали. Последно като съм го разнасяла с нея е бил 4кг и малко и си тежеше. Любопитен е и е залепен на люка, да не изпусне нещо.

silvi_7878, клетка/чанта може би ще ти/му е по-удобна.

# 647
  • Бургас
Да е жива и здрава Богданка!
Рижавите котки не са ли само мъжки?

Продължаваме да стискаме палци и лапи на пострадалите котенца.

silvi_7878,в една клиника видях много готин огромен котарак в подобна раница,някаква клепоуха екзотична котка беше,наистина огромно животно,но явно се чувстваше добре в раницата.
Клетката на Харо ми се виждаше огромна в сравнение с него,докато беше бебе,сега ми изглежда малка.

# 648
  • София
Рижавите котки не са ли само мъжки?
Повечето са мъжки, но има и женски. Не са като костенурковите и трицветните, които всичките са женски. Ако сред тях случайно има с мъжки атрибути, то те са "сбъркани" и не са съвсем мъже. Wink

Богданка благодари на всички за пожеланията! Heart

# 649
Таня, поздрави Богдана и от мене и Мъри и я погали от наше име. Мъри ѝ изпраща специални поздрави за имения ден и много съжалява, че тя няма такъв.

# 650
Таня, поздрави Богдана и от мене и Мъри и я погали от наше име. Мъри ѝ изпраща специални поздрави за имения ден и много съжалява, че тя няма такъв.
Как така няма? Всички Марийки и Мариянчовци са на Голяма Богородица.

И нашият котешки прайд поздравява Богданка и се моли Джеминка на Аминка да има още от 9те живота!

# 651
  • на брега на морето
Леле, забравих имения ден на Богданка. Таня, да я нацелуваш много пъти от мен.

# 652
  • Велико Търново
amy_nka, какво става с вас?

Танче, жива и здрава да е Боги! Много гуш от палавниците тук 🤗

# 653
amy_nka? 🍀♥️

# 654
Здравейте, колко кг храна месечно средно си хапва едно коте и колко кг котешка тоалетна във вид на силикон или бентонит отива. Питам понеже искам средно да си изчисля разходите без ветеринарните нужди и д-р.

# 655

Стискаме палци и лапи на всички котета и стопани, които имат нужда. 🍀❤️

# 656

Няма я вече моята Джеминка...,............

Моля ви, не ми изказвайте съболезнования. Не обичам да чета съболезнования в темата......

# 657
Аmy_nka, прегръщам те силно, миличка. Hug Само това, думите са излишни. Времето е това, което ще облекчи болката от загубата.

# 658
  • Крайбрежен район
amy_nka много съжалявам. Сърцето ми е разбито. Broken Heart Вчера се молих Господ да облекчи болката и. Не и по този начин, очаквах да се оправи. Sob Милата невинна душица, поне вече няма да страда.......Nature Star

# 659
  • София
Heart

Пуснах днес снимка на Харо в другата тема. Цял ден ми е тежко, поплаках си.

Купих на Аш нашийник с папийонка. Красавец е.

Общи условия

Активация на акаунт