Любители на котки - Тема 168

• 33 585
  • 765
  •   1
Отговори
# 660
Искам само да ви кажа, че не съм очаквала толкова много хора да бъдат съпричастни с преживяванията ми. Благодаря ви от сърце, за стиснатите палци. Помогнаха ми, Джеминка се прибра вкъщи, гушнах си я, казах ѝ че много си я обичам... Отговори ми с мъркане... Но нещо се прецака някъде по веригата. Не се идентифицираха приоритетно проблемите или погрешно се идентифицираха, не се пуснаха веднага кръвни и образни изследвания, не се назначи лечение до операцията, не се ходи до спешен кабинет... Всичко това е грешки. Много се надявам да съм си взела поука. Нито за първи път ми се случва, нито ще е за последен. Обичаше да излиза навън, да тича, да лови, и за 9 години нищо не ѝ се беше случвало, дори не е боледувала сериозно... Тя беше специална за мен, беше родена на 04.05.2013 (Велика Събота), а самата тя роди на Голяма Богородица 2014 един брой момченце. Божа работа си беше. След това беше кастрирана и живя свободно, както тя обичаше, докато не пострада. Имаше най-сладкото котешко гласче, което някога съм чувала. Беше бяла с едно зелено и едно синьо око, но обожаваше да се въргаля в пясъка и да се камуфлажира. Защото беше страхотна ловкиня.

# 661
Има Възмездие! Не се коси! Господ ще си прибере вересиите!
Ако не беше кастрирана моята Джуджи, че е Бяла като Джеминка, щях да я заплодя да чакаме бяло котенце!

# 662
amy_nka, прегръдка от мен 🤗

# 663
Дръж се!

# 664
  • София
Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

Бъди силна!

# 665
Мила amy_nka, чак сега прочитам....
Прекрасна е, сега тича в котешките поляни.... Не е сама... Там е Топче и всички останали душици, които вече са звездички. Разбирам мъката ти, дори в момента сълзи се ронят от очите ми...
Господ вижда и не забравя, всеки ще си носи кръста там горе ....
Ти имаш голямо сърце, бъди все такава.
Съжалявам за Джеминка.

# 666
Аминка, прегръдки Disappointed Relieved

# 667
amy_nka, бялата красавица сега е звездичка във вечните котешки ловни полета, а ти винаги ще пазиш спомена за нея.
И не се обвинявай, направи каквото можеш. Не си виновна, че в града ти няма рентген, хирурзи, сериозна клиника с апаратура и други ветеринари на супер ниво. Не че като ги има в София, винаги всичко е било добре.

Последна редакция: пт, 07 яну 2022, 20:01 от Недоволна

# 668
аминка, звучи да е била и свободно, и обичано коте. Не всички имаме шанс да осигурим и двете, та живот за завиждане е бил. Не се бутай по нанадолнището със самообвинения, първо съм сигурна, че каквото зависи от теб си го направила, второ, и да си имала грешна преценка за ситуацията, ами кой не е имал? особено в такива стресови ситуации, и в твоята, по-специално, предвид здравословното ти състояние

# 669
  • София
amy_nka, голяма прегръдка и от мен! Sad

# 670
amy_nka, прегръдки, кураж и от мен!!! 😞❤️❤️❤️❤️❤️

# 671
Аминка, доплака ми се ...  И аз се присъединявам към думите да не се обвиняваш. Направи всичко което зависи от теб.
Дано Джеминка срещне нашите звездички там и да им каже, че ги помним и ни липсват.

Аз да се оплача от Кокорчо. В последните дни си откри ново забавление - гони ми връзките докато си връзвам сутрин обувките. Неподвижни не ги забелязва.
Отделно губя пет минути с него докато си мажа сандвич. Трябва да му дам малко пастет. Ако има салам вече става весело. Трябва да го убие няколко пъти за да го изяде. Слагам го на края на масата, с лапа го сваля на земята и си играе. Вдигам го, слагам го обратно на масата и пак отначало.

# 672
Нямам думи...
Сега видях по телевизията, как с разрешение бизнесмен е купил и монтира машина за храна на бездомни животни, която пуска храна в купичката, ако човек изхвърли вътре бутилка или кенче. С един куршум два заека - хем няма да гладуват бездомни четата (предполагам бизнесменът плаща храната), хем се събират опаковки за рециклиране.
Но една патка рита по машината, за да я счупи.... При това чиновник в общинска фирма. Оправданието - преди месеци бездомни куче на паднало и нахапало човек. Това е недопустимо, и трябва да се прибере в приют, но за това да се лишат от храна невинни животинки...

# 673
Къде е?
Да ми падне на мен и аз хубаво бих я наритала.

# 674
  • София, Лагера
amy_nka, както 10 пъти си наврях мнението си днес (извинявай за което), ти направи всичко, което можа! Нямаше как да знаеш откъде да започнеш, не си Ванга. Няма как да започнеш от уролог, пулмолог или кардиолог, при положение, че има видимо счупена челюст. Откъдето и да тръгнеш, можеше да е "грешно". А реално... грешно няма... Не се обвинявай!
Според мен е добре да си намериш добър доверен лекар, може и да е в съседен град, или направо в Стара Загора, (там поне има), който просто да си го имаш, за такива случаи, а не да се търсят случайни доктори кампанийно. Общ специалист диагностик имам предвид, който би могъл да те насочва към какъв тип тесен специалист би се наложило да се обърнеш във всеки конкретен случай.
Бъди силна, плачи, за да изкараш мъката, говори, и... не се обвинявай, защото е деструктивно и може да навреди на самата теб! Heart

Общи условия

Активация на акаунт