🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 475
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 1 215
Ваня взе да се излага с тази антиживкена подкрепа към Пламен. Тя самата си прави някакви предварителни очаквания, че с всички ще е задружен приятел, но от това може само да се разочарова. Има още житейски път, който трябва да извърви.

Иначе "готините" само показват колко са жалки и прости, след като е очевадно, че са се събрали и наговорили да подкрепят Пламен, защото не понасят идеята Живка да спечели, и единствено неговия рейтинг не е толкова съсипан колкото техните. Laughing Laughing  Особено Любо, дето толкова хвалеше киро и марта, а накрая покрепя ония дето го разочарова. Laughing

За финалът И и А трябва да сменят името на "Фермата: време е за провал".

# 1 216
В профила на Ваня вчера е било пренаселено, почти като на страницата на Фермата. Днес е имало и спорове за избора ѝ да подкрепи Пламен, но не четох много, защото Пламен и Живка са ми доста безразлични, дори неприятни бих казала. Аз съм убедена, че Живка ще победи. Това може би наистина ще е най-добрият вариант, защото Пламен ми е бил симпатичен за не повече от седмица, докато Живка я харесвах цели два месеца. Та тя печели по показател време, макар и минало време, хахахах.

# 1 217
Не съм съгласна. Ваня не е изпратена на дуел еднолично от Живка. И Живка може да иска Ваня да избере някого, ама Ваня не е длъжна. Тя показа достатъчно характер и ако тя не иска да избира някого, ами няма. И всъщност Ваня, отстранявайки жените, не го е правила за Живка, а за себе си.

# 1 218
  • София
Не разбирам Ваня от какво толкова се е разочаровала, тя Живка в лицето ѝ казваше нещата. Със сигурност е казвала много повече хубави неща за нея от Пламен, който не спря да повтаря, че не я понася, докато не останаха 5 човека.

Разбира се, че Живка не искаше да е на финал с Ваня, защото Ваня щеше да бие, но и ѝ каза, че това е игра и няма проблем да я избере нея, а не Мартина, ако смята, че така ще стигне до финал. И изрично подчерта, че това няма да промени взаимоотношенията им. Докато Ваня явно нещо не е схванала нещата. Имам чувството, че сега я е яд, че отпадна и затова си го изкарва на Живка. А реално Живка ѝ се предложи.

# 1 219
Живка винаги и на всеки си е казвала директно нещата. Ясно беше, че на Ваня не и беше приятно, че подарява финал на Живка. Тя си каза - аз те пращам на финал. Истината е, че Ваня щеше да отпадне от която и да е от двете. Може би една идея по-трудно от Живка, но все едно Ваня можеше да стигне до финал само ако не беше на дуел.

# 1 220
Не разбирам Ваня от какво толкова се е разочаровала, тя Живка в лицето ѝ казваше нещата. Със сигурност е казвала много повече хубави неща за нея от Пламен, който не спря да повтаря, че не я понася, докато не останаха 5 човека.

Разбира се, че Живка не искаше да е на финал с Ваня, защото Ваня щеше да бие, но и ѝ каза, че това е игра и няма проблем да я избере нея, а не Мартина, ако смята, че така ще стигне до финал. И изрично подчерта, че това няма да промени взаимоотношенията им. Докато Ваня явно нещо не е схванала нещата. Имам чувството, че сега я е яд, че отпадна и затова си го изкарва на Живка. А реално Живка ѝ се предложи.
И аз нещо такова си мисля! Според мен осъзнава, че, може би, ако беше избрала Живка, имаше по-голям шанс да спечели. Как така изведнъж забрави всички обиди и опити на Пламен да я изхвърли от играта и се хвана за една реплика на Живка, която всъщност си го каза и на Ваня - че за нея тя е слаба и ще я бие.

# 1 221
  • Варна
Истината е, че Ваня щеше да отпадне от която и да е от двете. Може би една идея по-трудно от Живка, но все едно Ваня можеше да стигне до финал само ако не беше на дуел.
Според мен спокойно можеше да бие Живка.

# 1 222
  • Другата България
И според мен.

# 1 223
  • София
Живка щеше да е втора и да реди, така че имаше шансове да бие. Ваня се беше разклатила толкова психически, че и втора да беше можеше и да падне.

Така или иначе, тя си избра Мартина и Живка не е виновна за това ѝ решение.

Отстрани малко изглежда като предния ѝ опит с Теди да се сближат и сега се опитва да е част от готините.

# 1 224
Ако Ваня редеше точките, можеше да спечели. Мартина се отметна от думата си и я достраша.

# 1 225
И какво излезе ... Ваня разчисти пътя на Живка и Мартина до финала ...

# 1 226
Изгледах Ваня в БТВ. Водещата наистина беше много неприятна, тя дори и колегата си прекъсна на едно място. Нищо по-интересно от това, което съм видяла със собствените си очи, не научих. Само за Пламен слушах по-внимателно, защото ако не е било задължително тя да заяви подкрепа, смятам за излишно да се включва в смс-ната надпревара. Според мен Ваня искаше да каже, че за разлика от останалите трима, Пламен просто не е робувал така силно на стратегията за спечелване на играта, затова и е подкрепила него. Което си е истина, поне на него не му личеше толкова много. Значи ако я е имал, по-елегантно я е следвал. Тя изтъкна ратайствата и двата редовни дуела, което също е вярно - аз самата съм го писала, въпреки че не харесвам Пламен. Не бяха лоши доводите ѝ....но продължавам да мисля, че нямаше нужда от нейната заявка. Ваня има много почитатели и в профила ѝ прочетох коментари от някои, че ще я послушат. Не мисля, че Пламен е заслужил с нещо подкрепата ѝ, но от друга страна тя си е нейна и ще я дава на когото си поиска.

# 1 227
Е, колкото и кривици да имат момците на камбанарията, браво за труда цяла нощ.

# 1 228
Живка е интелигентна жена и много добре си изигра играта. Тя си е влязла със стратегия и си я спазваше безскрупулно докрай. Изманипулира много умело почти всички участници, много често беше фурнаджийска лопата и заемаше позиция, единствено когато е в нейна полза. Това са фактите. Всеки през своята призма може да оцени това като положително или отрицателно. Мен лично ме впечатлява това колко добре прецени кого може да използва и как винаги да каже правилното нещо. Доста качества се изискват за да бъдеш добър манипулатор. От друга страна обаче, повече ми допадат участници, които са себе си, които показват емоции, завързват приятелства и са честни едни с други. Някак тях ги усещаме по-близки. Победителят според мен трябва да бъде комбинация от тези два типажа, но за съжаление в този формат нямаше такъв човек. Пламен ми беше симпатичен до едно време, но напоследък ми се промени мнението. Кирил и Мартина даже няма да ги коментирам. Та от всички финалисти, за никого няма да стискам палци в събота.

# 1 229
Отново никаква безопасност на труда.Тази тежка камбана да се сваля с подръчни средства.Добре че всичко мина благополучно.Макар че колкото и камбанарии да направят, колкото и  камбани да закачат,сезона си е опорочен.В последния ден всички са задружни,бели и добри.Театър.

Общи условия

Активация на акаунт