🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 314
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 1 500
  • Вестерос
Миналата година бяха пак всички отпаднали и зяпаха заедно отстрани

# 1 501
Аз им вярвам на процентите.
В смисъл, вече казах - до последно Живка и Пацо ще са равни, онези двамата са също еднакво нехаресвани, казах около 10 - значи може и повече да са, или по-малко - на кого му пука? Те нямат шанс.
Нищо необичайно няма, на Живка феновете не гласуват, това вече стана ясно, така че Пацо ще дръпне в един момент.
Процентите са относителен дял от 100.
Няма значение колко общо човека са гласували.

Нека все пак не се бъркат очакванията за нашия фаворит, и това какво реално се случва.
И задължително то да се тълкува като манипулация.

Много лесно било когато изобщо нямаш фаворит.....Joy поне по-непредубедено коментираш.

АКо тези проценти са реални, значи досега са гласували само родата и обкръжението на участниците. Laughing

# 1 502
  • Велико Търново
Битката е точно като за Марта.

# 1 503
Как Киро ще има 17%, абсурд.

Някой знае ли кога са снимани тези игри?

# 1 504
  • Вестерос
Аз съм гласувала само в сезон 2 и 3, отказах се после, мисля, че и миналата година за Хепи Ванче, ама не съм сигурна 😁

# 1 505
  • Другата България

Няколко дни след приключването на формата,Андрей каза.
Според мен 17% са на Мартина.

Мартина наистина е машина.
Казах ви, че Живка всъщност не е кой знае колко силна на арената, ама....
Тепърва ще видите.

# 1 506
  • На морето!
Мисля, че мачът е свирен и, понеже нямам намерение да гледам този фарс, ще чета тук какво се случва.

# 1 507
  • Велико Търново
В онлайн чата към стрийма в YouTube основно за Живка се "вика". Е, и за Мартина има някой друг.
Мартина и Кирил на битките няма как да не дадат всичко от себе си. Знаят, че с вот от зрителите няма да победят.

# 1 508

Няколко дни след приключването на формата,Андрей каза.
Според мен 17% са на Мартина.

Мартина наистина е машина.
Казах ви, че Живка всъщност не е кой знае колко силна на арената, ама....
Тепърва ще видите.
М, не мисля така за процентите. МарЧина сигурно си има фенки сред подрастващите момиченца, както й се залепиха Лора и Цвети, и гласуват за нея. Докато за Киро въобще не мога да си представя, че някой би гласувал.
За Живка ясно, че като Надка миналата година, силна само на приказките.

# 1 509
  • Велико Търново
Боби от шести сезон бил с патериците. Всъщност, само чух, че е пострадал на ски. Не е сериозно, обаче.

# 1 510
Да попитам! Родилка ли има на арената? Все това се чува от Момината сълза.,,.Дишай,дишай....,,

# 1 511
  • Варна/Амстердам
Ванчето сто процента щеше да я бие тази надувка Живка. Въздух под налягане! Заслужила си била мястото на финала. 😂 Един изкаран дуел срещу позорно слаб участник в лицето на Краси-Танка (🤣🤣🤣). Ако спечели наградата, вратата ѝ към България щяла да бъде широко открехната. Сякаш очаква да ѝ постелим червен килим и да я нагостим с питка с шарела сол, кланяйки се пред героизма ѝ. Като, че ли иска благодарности. Луда калинка.
И четиримата са ми неприятни, Мартина и Кирил безкрайно противни дори. Безразлично ми е кой ще е победителят, никой не заслужава.

# 1 512
Живка си е кекава и Ваня трябва да съжалява, че не я избра за противник, ами пак криворазбрана чест и достойнство.

# 1 513
Според мен, ако Живка успее да вземе само една игра, ще е победител!

# 1 514
Живка играе без хъс...

Общи условия

Активация на акаунт