🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 524
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 1 170
  • Сандански
Лайфа е в момента в инста. Според мен използват това, че Ваня се хареса на публиката за да си подкрепят техния лагер.

# 1 171
  • при късмета
Гласуването винаги е зависело повече от агитация м/у фермерите, отколкото от показаното в играта. Изобщо не се появява този сезон. До миналия само м/у настоящите, от миналия за всички общо.
А сигурно ли е, че и тази година ще гласуват от старите сезони?

# 1 172
  • Другата България
Лайфа е в момента в инста. Според мен използват това, че Ваня се хареса на публиката за да си подкрепят техния лагер.
Кой лайф? Разкажи за тези, които не можем да гледаме.
Гласуването винаги е зависело повече от агитация м/у фермерите, отколкото от показаното в играта. Изобщо не се появява този сезон. До миналия само м/у настоящите, от миналия за всички общо.
А сигурно ли е, че и тази година ще гласуват от старите сезони?
Да.

# 1 173
Нещо друго да коментирам. Ваня каза, че е имало събиране на всички тях у Цоньо. Е не са ли гьонсурати повечето от тях? Къде, къде, баш у най-материално затруднения и то след адски грозно отношение към него, което за мен не отстъпва по лошотия от това към Ваня.
Същата история миналата година - събиране у Стоян. С какви очи, с какъв акъл, не мога да разбера.
Е едва ли са се изтупкали в Цоньо без той да ги е поканил

# 1 174
  • софия
https://7dnisport.bg/archives/177056
Излезе ми тази статия. Ако се позоваваме на мненията и резултатите от анкетите тук, може да се каже, че евентуалният победител е правилно посочен. И то защото никой от другите не става и не заслужава да спечели.

# 1 175
Постоянно прекъсва лайфа, едва се чува.

Уфф, сега видях промото за довечера…кирил връчва ключа от манастира…жива да не бях!

# 1 176
Ваня беше наистина аутсайдер. Гледах я в "Преди обед" и много точни думи каза. Хареса ми нейното интервю. Разбирам защо е с такава психика Ваня. С такъв баща като нейния, пред който да се доказваш постоянно, а той все да е недоволен от тебе и да те смята за отрепка, разбира се, че човек ще има ниско самочувствие за себе си. Моят баща е такъв като на Ваня. Винаги прав, изискващ, с високи критерии. Не мога да докажа истината пред него и когато тръгна да се изказвам, той повишава глас или ме игнорира, като започва да прави нещо друго. Живка ту ми харесваше, ту не ми харесваше. Ваня наистина беше пионка в нейните ръце. Но Живка трябва да бъде благодарна на Ваня, че я прати на финала. Да допълня - едва ли Живка щеше да бие Мартина.

Мартина колко подигравателна беше срещу Ваня. При всяко биене в битката, тя й се подиграваше. Типичен представител от малцинството е тя.

Искам Живка да спечели Фермата. Ако спечели един от тримата, спирам да гледам Фермата. Тримата са ми супер нагли и противни. Не мога да ги гледам.

# 1 177
Ще ми се да гледам участието на Ванчето в "Преди обед", но като знам колко дразнеща е Деса и не мога да си го причиня. Това постоянно прекъсване на гостите, човек не може да се доизкаже от нея. Гледах го редовно, но тя дразни.

# 1 178
Ще ми се да гледам участието на Ванчето в "Преди обед", но като знам колко дразнеща е Деса и не мога да си го причиня. Това постоянно прекъсване на гостите, човек не може да се доизкаже от нея. Гледах го редовно, но тя дразни.

Тя не престана да прекъсва Ваня. Дразнещо е наистина. Сашо също прекъсва хората.

# 1 179
Най-добре тази година да няма награда  !  
Нека я дарят в някой дом за деца.
Така или иначе, нито един от "финалистите" не заслужава даже и 1000лв .

# 1 180
Най-добре тази година да няма награда  !  
Нека я дарят в някой дом за деца.
Така или иначе нито един от "финалистите" не заслужава даже и 1000лв .
Прочетох статия за гнева на зрителите срещу опосумите. И има предложение парите да се дадат на манастира директно. Което даже е в синхрон с т.нар. кауза, според мен.

# 1 181
  • Варна
Прочетох статия за гнева на зрителите срещу опосумите. И има предложение парите да се дадат на манастира директно. Което даже е в синхрон с т.нар. кауза, според мен.
Предполагам, че възможността да се спечели наградата присъства в договора на участниците, не би трябвало да могат да им я отнемат.
Зрителите едва ли имат право да се разпореждат с нея.

П.П. Църквата си има достатъчно пари, ако реши да поддържа манастира.

# 1 182
А как биха склонили Живка на това, ако вземе примерно 90% зрителски вот? Тя е заявявала не веднъж, че играе за наградата, а за манастира всички казаха, че на място са разбрали. Не би било коректно към нея, колкото и да не я харесвам, не мога да се съглася да се разпореждат с наградата по друг начин от регламента на старта.

# 1 183
А ще има ли монаси в този манастир? Някой беше писал, че бил празен все още. Идеята да се дарят парите на манастира не е лоша, но ако няма монаси, не знам. От друга страна това би било нарушение на правилата на предаването.

# 1 184
  • при късмета
Може и да не ни харесва победителя, но парите са си негови. Дори и опити не правя да предполагам кой за какво ще ги харчи, щом ги е спечелил, може да ги прави каквото си иска. Като си определям личните фаворити никога не се питам заслужават ли парите, а заслужават ли победата

Общи условия

Активация на акаунт