🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 535
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 1 155
Предполагам, че феновете на Живка ще гласуват, защото не просто са срещу останалите, а наистина си я харесват. Аз не съм й била фен, но не мога да ги съдя, че ще гласуват, щом я искат победител от месеци вече. Личен избор. Както и на Ваня, която пък и по договор вероятно е длъжна да посочи един от четиримата.
Между другото, не ми хареса, че Андрей я накара да прочете писмото си пред всички. Унизително ми се струва след всички скандирания и обиди.

# 1 156
  • Варна
Това за компромата го пиша във връзка с онова за манипулациите на продукцията когато видят, че участник е доста харесван навън, а да речем не трябва да спечели според тях, както и да звучи. Не, че им е важно на кого дават парите, за тях е важно да има рейтинг и те да получават стотинки, но все пак този победител ще остане в историята на предаването и малко или много не може да е най-мразения участник на сезона - примерно.
Мисля, че това с Боби беше изключение. Може би са се уплашили, че ако спечели, след това компромата ще излезе наяве и ще ги обвинят че са го прикривали.

# 1 157
  • Другата България
Това за компромата го пиша във връзка с онова за манипулациите на продукцията когато видят, че участник е доста харесван навън, а да речем не трябва да спечели според тях, както и да звучи. Не, че им е важно на кого дават парите, за тях е важно да има рейтинг и те да получават стотинки, но все пак този победител ще остане в историята на предаването и малко или много не може да е най-мразения участник на сезона - примерно.
Мисля, че това с Боби беше изключение. Може би са се уплашили, че ако спечели, след това компромата ще излезе наяве и ще ги обвинят че са го прикривали.
Именно, и това, да.
Дано да е изключение.
Ама ние все пак не знаем какви "козове" за останалите има продукцията.

# 1 158
  • гр.София
И защо победителя тази година да не е пак жена? Какво от това, че последните две победителки са жени? Да няма някаква квота за пол на победителя? Не мисля, че това е аргумент не Живка, а Пламен да е победител. Аз нямам намерение да гласувам, но съм за Живка и дано събере достатъчно подкрепа от тези, които са склонни да пускат СМС-и. Точно за този сезон на Фермата нямам никакво намерение да гласувам.

# 1 159
Ето кого подкрепят “дечицата” на МарЧи! Язък за крякането и подскачането на дуела…😀

# 1 160
  • Другата България
И защо победителя тази година да не е пак жена? Какво от това, че последните две победителки са жени? Да няма някаква квота за пол на победителя? Не мисля, че това е аргумент не Живка, а Пламен да е победител. Аз нямам намерение да гласувам, но съм за Живка и дано събере достатъчно подкрепа от тези, които са склонни да пускат СМС-и. Точно за този сезон на Фермата нямам никакво намерение да гласувам.
А аз да не би да казвам, че това е аргумент?
Разсъждавам си просто, според мен как стоят нещата.
Честно казано, за пореден път ще напиша - все ми е едно кой ще спечели.

Някъде може ли да се види, в нета, позицията на ИвчУ и ЛюПко?

# 1 161
Теодора също призовава за Пламен, въпреки че в едно интервю преди седмици говореше как за финала ще стиска палци на Кирил и...Живка 😁 сега няма и помен от това.

Аз не намирам това за много коректно между другото. Малко ми бие на онзи сезон на Сървайвър, в който няколко човека предварително се бяха наговорили да си поделят наградата и да се гласува на финал за този от тях, който се добере дотам. Сега тук не твърдя, че Пламен ще поделя наградата с някого, но се вижда каква е стратегията, която групичката е избрала. Още по-неприятно е, че се организират и сбирки с участници от бивши сезони, които също могат да получат шанс за гласуване на финала. Тоест имаме ситуация, в която нещата не се определят на база показаното в самия формат, а на агитация и адвокатстване извън Фермата. Къде е гаранцията, че участниците няма да започнат да влизат по "отбори"? Разбираш се още на кастинга с 6-7 човека, че ще си поделите наградата, ако някой от вас спечели, взаимно се бутате, фокусирате вота си на финала върху един човек и айде, накрая по 10-15 хиляди от наградата за всеки.

# 1 162
Ваня била аутсайсер?! Че тя ги отстрелваше по домова книга! Да бе, да, аутсайдер. Но ако тя се е почувствала сега предадена от Живка, да врътне още малко лентата назад. Как се " откри" с Теодора. Беше ръцете на големия мозък Марта. И как заяви, че всъщност тя си е ок с групата, която я заливаше с помия, а всъщност се е подвела по мненията на Живка, Жоро и Ралица.
Тя може да подкрепи когото си пожелае. Просто с подкрепата за Пламен се включва в групата, която я обиждаше и докара до сълзи.

# 1 163
Пламен и той е една фурнаджийска лопата, та незнам кой ще гласува за него...

Любо и Виктор Joy
И многострадалната Геновева.

# 1 164
  • Другата България
Теодора също призовава за Пламен, въпреки че в едно интервю преди седмици говореше как за финала ще стиска палци на Кирил и...Живка 😁 сега няма и помен от това.

Аз не намирам това за много коректно между другото. Малко ми бие на онзи сезон на Сървайвър, в който няколко човека предварително се бяха наговорили да си поделят наградата и да се гласува на финал за този от тях, който се добере дотам. Сега тук не твърдя, че Пламен ще поделя наградата с някого, но се вижда каква е стратегията, която групичката е избрала. Още по-неприятно е, че се организират и сбирки с участници от бивши сезони, които също могат да получат шанс за гласуване на финала. Тоест имаме ситуация, в която нещата не се определят на база показаното в самия формат, а на агитация и адвокатстване извън Фермата. Къде е гаранцията, че участниците няма да започнат да влизат по "отбори"? Разбираш се още на кастинга с 6-7 човека, че ще си поделите наградата, ако някой от вас спечели, взаимно се бутате, фокусирате вота си на финала върху един човек и айде, накрая по 10-15 хиляди от наградата за всеки.
Ако щеш вярвай, и това си помислих.
Което ме кара да мисля, че Живка ще спечели.

# 1 165
Аз пък много се радвам, че повечето от групата на великолепните са за Пламен. От тримата останали техни, той беше най- неутрален и по- скоро с всички. А и тия отвън са видяли излъчваното, което не са видяли там

# 1 166
Ваня е аутсайдер по отношение групата на готините. А и тя си каза, че е индивидуален играч. В реала иначе не знам как е, но показаха, че има приятели.

# 1 167
Изобщо не желая Пламен да спечели. Остави всичко, което се случи, но като цяло никога не искам победители в предавания да бъдат някакви скатавки, които през повечето време са били невидими, или са се чесали, където не ги сърби.

Какво направи Пламен, за да заслужи победата? Мълчеше като г*з, когато трябваше да се изкаже в защита на някой, въпреки че директно обеща на Ваня подкрепа. Нарушаваше правилата непрекъснато. А да, голямата му контрибуция към сезона е, че си показа задника няколко пъти. Общо взето само обърнете пола на Пламен и си представете дали някой щеше да подкрепи 32-годишна жена, която единственото, с което се е запомнила е нарушаване на правила, голи цици и най-позитивното, което да е направила е, че 3-4 пъти в предаването е изказала собствена позиция, но само когато това й е носило лични дивиденти.

Може би никой не си спомня, но преди време ви говорих как участници от мъжки пол на възраст 30-40 винаги са една стъпка напред в подобен тип предавания. Към тях очакванията винаги са the bare minimum, тоест стига да не крещят явно на никого, предимно да се скатават, да блеснат веднъж, или два пъти за три месеца и да имат окей атлетични умения (ако конкретното предаване ги изисква) , те винаги са с едни гърди напред пред другите участници. В същото време подобно поведение от жена, винаги ще се отчете като скатавка, скучна, глупава, безлична, или както искате.

Та да, аз мисля, че победа на Пламен няма да е по-различна от победа на Кирил и Мартина. Да не кажа по-лошо, защото той е достатъчно ограничен да я изхарчи по впечатляване на Теодора, с която очевидно се опитва да зароди нещо извън Фермата. Живка се издъни последно време, но поне знам, че ако отидат парите при нея, най-много, което групичката ще види от тях е една кутия бонбони от евтините.
Подкрепям с две ръце, та и с два крака даже! Абсолютно точно от-до! 👏👏👏

Колкото до Живка, харесвах я, после не я харесвах и така няколко пъти през сезона. Но сред две утайки и един 32 годишен плазмодий - Живка блести. Почти съм сигурна, че ако спечели дори и с лимонови резенки няма да ги почерпи! Те и това не заслужават всъщност.

# 1 168
Нещо друго да коментирам. Ваня каза, че е имало събиране на всички тях у Цоньо. Е не са ли гьонсурати повечето от тях? Къде, къде, баш у най-материално затруднения и то след адски грозно отношение към него, което за мен не отстъпва по лошотия от това към Ваня.
Същата история миналата година - събиране у Стоян. С какви очи, с какъв акъл, не мога да разбера.

# 1 169
Любо “Швейцарията”

ивайло, не се е изказал по въпроса

Общи условия

Активация на акаунт