🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 569
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 1 080
Нито едно гласуване или проучване, не е представителна извадка за всички хора по света. Но дава някаква идея как би изглеждала и цялостната картина.

# 1 081
  • София
Стана ми интересно и във фб какво мислят. Ето и тяхната анкета, вижда се същото като при нас:

# 1 082
Любимо ми е, като започнат да влачат участниците по молове и сутрешни блокове, като панаирджийски мечки. На синджир ...На договор исках да кажа.
Дали Марчина и Кирчо ще се покажат някъде?
Баба Марта влезнала със заявка за мъжемелачка и амазонка...А се оказа интригантка и мутра.
Кирчо влезнал като за Ентелектуалец и достоен...А се оказа злобна гупа. 
Язък, че Деса Кардашиян не остана повечко.
Тя щеше да им попречи да де разгърнат в пълния си блясък.
Малко е тъжно, Мартина е инвестирала толкова болка и пари , за да привлича внимание , защото с акъл явно не е ставало. И сега, когато има грандиозна изява, хората не я харесват и не й се възхищават. Въпреки шарените картинки дето си е татуирала, чорапките, малоумните прически  и деколтетата. Сигурно е голямо разочарование за нея, личи си, че е болна за внимание.
Естествено, остава й варианта, че всички й завиждаме...И, че монтажа е виновен.

Иване и Андрей, има ли как да си направите рейтинга без да е жалко и противно?

# 1 083
  • София
Живка би била фаворит на букмейкърите, но с коефициент 1.5 / 1.6 някъде, а тези коефициенти много често гърмят. Пламен е с 2.3 / 2.5 а тези обикновено поднасят изненадите.
Логично е Живка да вземе зрителския вот, но той може да е недостатъчен, защото ако Пламен вземе всичките битки (или просто отвори голяма разлика там на Живка) + да вземе фермерския вот (а това е почти сигурно вече), то няма да изостане с прекалено много на зрителския вот, така че всъщност Пламен има много големи шансове за успех, но въпросът е как ще се представи на битките.

# 1 084
  • Sunshine state
Киро и Мартина нямат шанс на финала. Ще духат супата и точно вотът ще ги издъни. Да са мислили, когато е трябвало. Хак да им е. 😁

# 1 085
Като че да нямам желание даже да отида до този манастир. Много повече му отива на това вековно дърво да носи камбаната от колкото да е на арка изградена от хора с толкова ортицателна енергия. А и ми е странно, че ще има 5-6 монаси в манастир, който с извинение е с размери на гараж, а в същото време мисля споменаха, че в Рилския манастир са 10-12 човека. Много пресолена постановка. Тъкмо си помислиш "миналогодишният сезон на Фермата беше много лош" и те забият още по-надолу. И хора като мен дето са забили на майната си в другия край на света се убеждават, че в България взаимоотношенията между хората стават все по-отвратителни и добрите хора са все по-малко. И ти се изпарява носталгията.

# 1 086
Изобщо не желая Пламен да спечели. Остави всичко, което се случи, но като цяло никога не искам победители в предавания да бъдат някакви скатавки, които през повечето време са били невидими, или са се чесали, където не ги сърби.

Какво направи Пламен, за да заслужи победата? Мълчеше като г*з, когато трябваше да се изкаже в защита на някой, въпреки че директно обеща на Ваня подкрепа. Нарушаваше правилата непрекъснато. А да, голямата му контрибуция към сезона е, че си показа задника няколко пъти. Общо взето само обърнете пола на Пламен и си представете дали някой щеше да подкрепи 32-годишна жена, която единственото, с което се е запомнила е нарушаване на правила, голи цици и най-позитивното, което да е направила е, че 3-4 пъти в предаването е изказала собствена позиция, но само когато това й е носило лични дивиденти.

Може би никой не си спомня, но преди време ви говорих как участници от мъжки пол на възраст 30-40 винаги са една стъпка напред в подобен тип предавания. Към тях очакванията винаги са the bare minimum, тоест стига да не крещят явно на никого, предимно да се скатават, да блеснат веднъж, или два пъти за три месеца и да имат окей атлетични умения (ако конкретното предаване ги изисква) , те винаги са с едни гърди напред пред другите участници. В същото време подобно поведение от жена, винаги ще се отчете като скатавка, скучна, глупава, безлична, или както искате.

Та да, аз мисля, че победа на Пламен няма да е по-различна от победа на Кирил и Мартина. Да не кажа по-лошо, защото той е достатъчно ограничен да я изхарчи по впечатляване на Теодора, с която очевидно се опитва да зароди нещо извън Фермата. Живка се издъни последно време, но поне знам, че ако отидат парите при нея, най-много, което групичката ще види от тях е една кутия бонбони от евтините.

# 1 087
Много точно описание на Пацо. Нещото „положително”, с което ще го запомня е:
1. Че гласува за Живка за фермер в епогея на мартиновото „управление”
2. Че скача като машина на халки във въздуха без да дъх да си поеме

От другата страна... Oliboo добре го е описала. Аз още се чудя как е ревал в тоалетната един час за Теда Joy само това ми е достатъчно да го отпиша Grinning

# 1 088
    Вече две години формата се печели от жена.Като гледам манталитета на дребните опосуми,съмнително ми е малко дали ще позволят трети път това да се случи.Тези ,, истински мъже,, можеше да се възползват от линията за Ваня,преборила зависимостта и така да покажат ,, пробуждането,, Ама защо ли ? Нали е по сеиржийско да показваме агресия и примитивно отношение към една жена! А тази женомъж Мартина! Боже! Подарила две игри .....Та Ваня и дишаше във врата през цялото време.Независимо от гаменското държание на цялата шайка ,,готини,,

# 1 089
    Мисля си днес вместо тия продуценти да обърнат повече внимание на факта как един човек е успял да се пребори с зависимоста от наркотиците и се опитва да продължи напред те ни показват Марта жена пълна с комплекси заради външността си, Ивайло напълно провален като човешко същество, Киро нещастен алкохолик на който всички и всичко са му виновни.

От седмици не гледам само вас чета а другата година ако въобще има сезон няма и да си направя труда да гледам.
    Чудесен коментар. Ваня вероятно е разказвала на другите във Фермата за тази борба. Вярвам, защото тя не се срамува да го каже пред камерите и на зрителите. Явно не е излъчено обаче, а щеше да има смисъл. С наркотичната зависимост, а и с всяка друга, човек се бори цял живот. Можеше да се акцентира на това, а Киро да се заслуша, защото си е алкохолик и това също е зависимост.
    Честно казано най-тъпо от всичко е, че с тази незаслужена агресия могат да подтикнат един зависим човек отново към дъното и това да му струва живота.
    Имам чувството, че Киро завижда на Ваня, че се е измъкнала от там и свети, грее това момиче, а той още седи, мрази, бори демони, чак в гората се е скрил.
    Трябваше да обърнат внимание на Ванчето в тази насока.

# 1 090
     Самия смисъл на формата предполага минимум намеса от сценаристи. Като ги възпрат да са толкова арогантни и груби как ще се разбере какви са всъщност? Ако бяха стопирали - с наказание или с  "посъветване" държанието на Кирил, много вероятно е да го харесвам. Аз преди да започне да се изцепва спрямо Ваня по-скоро му симпатизирах.

Ами дай тогава да ги оставим тези мъже  да бият жените.За да се разбере що за стока са.Който бие повече ,е по-лош.Иначе няма как да разберем.
    После нека и да ги изнасилват там в гората.За да се види какви са,иначе няма как да ги разберем.
    Да им раздават и по един пистолет след средата на сезона,и който иска да трепе, да за можем да разберем какви са.Иначе как да разберем какви са всъщност ?

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 07:44 от ernfeto

# 1 091
    • Отвъд алеята зад шкафа
    Никога не съм пускала смс за никое предаване. Няма да пълня джобовете на продуцентите - било то Тупарев, Магърдич или И/А. Цяла наука е как да манипулират участниците и играта. Любимото ми е да им вкарат алкохол след период на лишения. Всичко през сезона, полюсите, скандалите работят за И/А и тяхната печалба. Все пак това им е работата. Лошото е, че обличат "печалбата" в носия, носталгия и църковна камбана.

# 1 092
    Първо - дуела не беше съвсем честен. Мъж да играе срещу жена.
    Второ - Ивайло подкрепя така яростно Мартина, защото са от една боя. Ама от тия гнусните, не от типа Боби от миналата година.

Ивайло, колкото и да се пънеш, оня нечистоплътния и жената със съмнителната полова принадлежност нямат шанс. Все пак за щастие, процентът интелигентни зрители е повече от процента "готини"

# 1 093
    • Вестерос
    Като сте почнали със снимките ....

Скрит текст:
    😂😂😂😂😂😂😂 в десятката

Вече даже не ми се коментира предаването... Толкова съм омерзена от поведението на участниците /знаете кои/. Не дъно, а не знам какво са, а бе нещо гадно, черни души, или не- празни са.

От четворката не искам никой да печели. Живка с мижавия дуел, другите не ми се и коментират. Само като се сетя, че Пламен може да е със Сълзата и ми опротивява и той.

Не мога да повярвам, че в нашата анкета има 3 -ма гласували за КикОто и 1 за Марта 😱

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 08:08 от Tiffany А

# 1 094
    Не знам довечера каква камбана ще смъкват , но тази на дървото си е ..на дървото. Дето всички ѝ говориха и ѝ обещаваха да я махнат от там

И сигурно днес ще сложат надписа с имената на участниците , с който се снимаха няки от участниците

Общи условия

Активация на акаунт