🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 574
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 1 065
Мартина всъщност я беше страх от Ваня, личеше и колкото и да го раздаваше самоуверена.

Радвам се за Ваня и че нещата и се наредиха добре, финал щеше да е перфектно, но късмета, разбирай вида на игрите, не беше с нея.

# 1 066
Ванче, Ванче.. Как Пламен бе?! 🤦🏻‍♀️😂

Ванче, сериозно ли? Пламен? Човекът, който до последно те искаше аут от Фермата? Човекът, който е подкрепян от групата на "готините" ? Ваня се разсърди на Живка за това, че беше казала "Искам аз и Мартина да сме на финал" , а в същото време забрави всичко, което направи и каза Пламен. Браво, Ваня! Рязко ми падна в очите с този твой избор....

# 1 067
  • София
2-ия въпрос да се чете,
Каква е вашата прогноза за краен победител

след малко ще бъде оправено

всеки може да си изтрие гласа и да гласува отново ако желае. работа за 2 секунди

# 1 068
Чавдар също го виждам сред имената на подкрепилите Пламен. Също и Стефан! Ваня си знае най-добре кое е най-малкото зло и като е решила, да го подкрепи. Живка не й беше длъжна да я подкрепя, по думи на Живка. Защо Ваня да е длъжна? Повече от достатъчно е, че я пусна на финала.

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 00:24 от Mama xxl

# 1 069
От така заформилата се четворка съм за Живка. Но нещо ми мирише, че ще закичат Пацката - този духовно извисен, пробуден "топ на топовете".
Ще падне едно цъкане на смс-чета от страна на лагер "Дъно".
 Кака Тетка, ще счупи кривите палчета от писане.
Реално от всички, които са за Живка колко аджеба ще пуснат смс, да пълнят опосумските гушки!?
Подозирам ниска избирателна активност.

# 1 070
Ванче, Ванче.. Как Пламен бе?! 🤦🏻‍♀️😂

Ванче, сериозно ли? Пламен? Човекът, който до последно те искаше аут от Фермата? Човекът, който е подкрепян от групата на "готините" ? Ваня се разсърди на Живка за това, че беше казала "Искам аз и Мартина да сме на финал" , а в същото време забрави всичко, което направи и каза Пламен. Браво, Ваня! Рязко ми падна в очите с този твой избор....

Питате защо Пламен?
Явно Ваня в крайна сметка, изгледала епизодите,  се е разочаворала от Живка, предвид реакциите й при коментари на съфермерите относно себе си, особено извън нейно присъствие, аз също бях учуден, но ние не може да се сърдим на Живка за това, защото на първо място тя е там да играе, като това включваше  да вижда Ваня като инструмент за придвижване напред. Единствено Ваня е в правото си да й се сърди.
Също така Живка предпочиташе в крайна сметка победител да е Мартина, защото знае, че при зрителски вот срещу Ваня би й било трудно.
Живка за мен е фаворит!
А това, което най-много ми хареса от нея беше това как съумяваше да провокира - да пуска бомба и глупавият лагер се връзваше и пръскаше злоба, като очерняваше себе си, а тя просто замълчаваше.

Както каза на Ваня веднъж да замълчи, за да "блеснат" те.

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 00:35 от kk12

# 1 071

Хора,  тоз орангутан ще омете и цар киро и пламен взети заедно.
Тя мозък няма, ама се напомпала яко, та и татуси  си е нарисувала да хващат декиш,  да мяза на мутра и да взема страха на мъжете.  Тя  каза веднъж в едно обръщение към семейството й, че  нейният  все се оплаквал, че  не го обичала и не й вярвал!
Мале, мале, тоз дарт вейдър да спечели не нещо друго ами ....ФЕРМАТА!:confused:Angry

# 1 072
Красимира от сезон 5

# 1 073
  • Варна
Като я гледам тая селяндурка мартина ме избива на агресия.

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 09:06 от esstela

# 1 074
Къде ги гледате?

# 1 075
  • София
Изгледах. Не ми хареса видяното, но днес съм бяла и добра и не ми се коментира тази плесен кирил и мартина, а няма и смисъл. Всичко видяхме, няма с какво да ни изненадат - плоски, еднопластови, елементарни, без развитие, без цветове, едно и също от началото до края. Те просто толкова си могат.
Браво на Ваня обаче! За стоицизма, за смелостта, за борбеността, за това, че не позволи да я пречупят, колкото и трудно да й беше! Тя е моралният победител в този сезон.
Не гласувам в такива формати, колкото и да ме напъва желанието справедливостта да възтържествува, предпочитам да си дам парите за децата от Българската Коледа, но ще стискам палци на Живка да спечели. Пламен имаше реален шанс да ми хареса, но го пропиля с цялостно творчество - със залитането си по празноглавката, изживяваща втора младост, със защитата на коцьо, с избора си на страна, с лоялността си към мартина.... В крайна сметка той се оказа само това - Пипи. Голямо разочарование.

# 1 076
Ама те ако прадължават с обидите, всичко го има на запис, след това едно дело за уронване на престижа/репутацията...просто и дават материал на Ваня, който тя знае как да използва след това в своя полза;) Дори за 1 лев да е, моралното удовлетворение ще е....Айде след това да видим Коце или Ивайло с дело срещу тях, водено в България, как ще ги "приемат" с отворени обятия в Лондон.

Направо ще им забранят да влизат в Англия,  защото Ваня ги съди;)))Сериозно ли?Simple Smile))

# 1 077
  • София
Животът зад Фермата.
последен епизод

Епизод 42: Какво мислят Ваня и Пламен за връзките?

# 1 078
Всъщност зрителското гласуване (ако не е подменено) ще покаже какъв е процента на примитивните простаци в България.
Единствено може да покаже процента на примитивните простаци,  от тези които са гласували.Няма как да е представителна извадка за цяла България.

# 1 079

Интересно ми е колко души биха гласували за незаслужилите да са там финалисти. Искрено се надявам есемесите за Българската Коледа да са много повече. Иначе е тъжно за обществото ни. Една госпожа най-сериозно беше коментирала във Фейсбук, че ако трябва ще се лиши от коледен подарък,  но ще подкрепи Живка солидно.

Общи условия

Активация на акаунт