🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 588
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Гледайки вчера епизода за пореден път се ядосвах на Иван и Андрей за подбора на участници тази година. Обаче после се замислих, че всъщност тази група хора е мноооого добра представителна извадка на обществото ни.

Има интелигентни хора (всеки със своите разбирания естествено) като Чочо и Стефан, които остават неразбрани и обикновено са аутсайдери за масовката.

Има хора, които водят вътрешна борба и се стремят да развиват и нарастват себе си като Ваня. Материалното за тях не е важно, важно е духовното. Тези хора обикновено са обект на подигравки и присмех от разни бай Ганьовци, които живеят на принципа 'Ден да мине, друг да дойде'.

Има и едни такива хора като Живка, които крият своите симпатии и антипатии, умеят да манипулират и някак си уж се разбират с всички.

Една голяма част са хора без собствено мнение, които искат да бъдат харесвани и приемани от според тях "силните на деня". Хора, които попиват всичко от тези "силни" и се оставят да бъдат водени за носа. Лора, Цветка, Пламен..

Има и за съжаление мноооого прости, но самоуверени индивиди като Мартина и Ивайло, покрай които и други хора някак си прихващат и изпростяват - Кирил и Коце.

Останалите участници не ми се вписват категорично в нито една от групите. Голяма част от тях са приятни хора - Георги и Ралица например. Вероятно пропускам и други.

# 826
Оффф, продуцентитИ, какъв футболен мач ви гони, жалък опит да замажете положението. То е много похвално, че по футболните агитки изпроставят, навсякъде се опитват да се борят с агресията на феновете по стадионите и извън тях, вие за пример го давате... М, не, не, не, не е наред!

# 827
  • Варна
Като сте почнали със снимките ....

Скрит текст:

# 828
Оффф, продуцентитИ, какъв футболен мач ви гони, жалък опит да замажете положението. То е много похвално, че по футболните агитки изпроставят, навсякъде се опитват да се борят с агресията на феновете по стадионите и извън тях, вие за пример го давате... М, не, не, не, не е наред!
Напълно съм съгласна! Като казват "като на футболен мач" все едно се гордеят с това. По-правилно е трябвало да кажат "като на футболен мач в България" , защото в чужбина няма нищо общо. Тук крещят и се избиват на трибуните, точно както и агитката на "готините" . Прави са, те са точно като агитка на футболен мач - прости, злобни и пречат на двубоя. Типична извадка на българската простащина, но Иван и Андрей ползват "като на футболен мач" като оправдание, а всъщност това показва колко прави сме ние зрителите в преценката си за тези злобни душици.

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 13:41 от Nikolv99

# 829
Каква тактика, какви 5 лева?!? Това са си откровени обиди от страна на Киро, Ивайло, Коце и пр. Къде отиде уважението на опонента? Смирението? Пробуждането? Посланието на сезона отдавна замина в канала, но можеше поне във финалната седмица да се укротят готЕните. И&А да си бяха замълчали по-добре, вместо да си оправдават простотията. 🤡

# 830
Рошличка, това дето избълва Киро, не се прихваща. Или си го имаш, или не. Това е чиста проба злост и лошотия. То не може да се прихване и израсте в показаните мащаби за времето на едно риалити.

# 831
  • при късмета
Каква тактика, какви 5 лева?!? Това са си откровени обиди от страна на Киро, Ивайло, Коце и пр. Къде отиде уважението на опонента? Смирението? Пробуждането? Посланието на сезона отдавна замина в канала, но можеше поне във финалната седмица да се укротят готЕните. И&А да си бяха замълчали по-добре, вместо да си оправдават простотията. 🤡
Да добавя и спортсменството

# 832
  • София
Рошличка, това дето избълва Киро, не се прихваща. Или си го имаш, или не. Това е чиста проба злост и лошотия. То не може да се прихване и израсте в показаните мащаби за времето на едно риалити.

Възможно е. В началото просто ми се стори, че е друг човек - да, имаше по-остър език, но в никакъв случай не е обиждал и нападал така грозно. Simple Smile

# 833
Имам спомен, че миналата година Иван се беше включил в темата за Съни бийч, сега не го прави тук. Разбира се, че не е длъжен, но това е достатъчно показателно.
Фермата за мен спря да е интересна след сезона, когато Веселка победи. Не гледам, чета тук, защото потребителите са ми приятни и интересни. Не съм попадала на епизодите, за които разказвате и съм потресена от това, което споделяте. Дано това е последен сезон и да отстъпят  ефира на нещо по-стойностно.
А замазването на безумното положение не им прави добра услуга. Стратегия? ВиЙ сюрьознУ ли? Публиката ви не се състои от хора като ивайло, мартиту и кирчо (идва от кир, не от хубаво българско име), та да ви се върже на тъпотиите.

# 834
  • В тъмната гора.
Седя и не мога да повярвам какво гледам. Това нещо се излъчва в ефир и е РЕАЛИТИ предаване. Това са хора които отглеждат деца, гласуват и изобщо имат социална среда. Такова нещо като вчера и днес по време на дуелите наистина не съм си и представяла. Аз съм на 20 и ми е жал за тези хора, не е омраза, а съжаление и недоумение предизвикват. Самият факт, че те са на годините на моите родители и се държат така е главозамайващ.

Според мен, не са единици тези хора.
Гледах "Преди обед" със Стефан и пак ме ядоса със своята уклончивост. Ами заеми позиция, недей да бъдеш толкова толерантен и мислещ, так чак до втръсване. Все пак от мъжа се иска и собствено мнение, което да си го устоява. Не ми хареса какво каза и се опитваше да защити престоя си там, и хората с него.

# 835
  • Разпиляна във въображението
Значи това е опорката - всичко е по правилата на играта и щом няма физическа заплаха обидите са в графа "тактика". Но те не спират, когато противникът го няма. Те продължават да говорят, дори когато Ваня я няма, помежду си.

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 13:53 от Miriel

# 836
Че те и за Поли не реагираха цяла седмица, а дори тогава оставиха всеки “сам да си прецени” и неглижираха.
Ако има Фермата 8, поне да е след година-две. Имат нужда от презареждане след “пробуждане”.
За Поли и Мара с ножа въобще и нямаше да реагират. Мина като че ли и  повече от седмица, чак когато Милена се върна във Фермата и тогава Поли й се оплака. Даже май Милена тогава реагира и повдигна въпроса, не помня точно, но щеше въобще да се подмине този момент.

# 837
  • Sunshine state
Защо изпбщо вкараха и разрешиха тия агитки, аз това се чудя?! Голяма простотия.

# 838
За сеир, рейтинг, за да се пукат социалните мрежи от коментари. За смажат психически Стефан и Ваня и да се провалят на дуелите, защото представете си финал между Живка, Ваня, Стефан и Пацо. Хм.. скучничко, а? Пък сегаа... като завалят едни смси за Живка, наказателен вот за двамцата готини и джоба на И&А ще е пълен. Е, аз няма да гласувам, ама съм сигурна, че ще има мнгоо хора, дето ще гласуват, вбесени от целия ужасен сезон.

# 839
  • гр.София
Никаква тактика не може да е да си нагъл, вулгарен, циничен, да обиждаш и унижаваш хората. Това е въпрос на възпитание! И много моля, Иван и Андрей, не ни обиждайте с тези неадекватни включвания. Вместо да ни се извините за проваления сезон, вие от сто кладенеца вода ще извадите, за да оправдаете тази пошлост. Можехте да дадете добър пример и да прекратите това вербално насилие още в началото. Така щяхте да имате очи да ни поучавате в края на всеки епизод. Но изпуснахте отдавна момента за адекватна реакция. За вас сеира е по-важен от достойнството на хората. Ако трябва си променете правилата (и без това го правите непрекъснато), но не се оправдавайте с тях.
Гледам и промото за довечера. Мартина пак с нейния мутренски речник е просто потресаваща...

Общи условия

Активация на акаунт