🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 619
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 810
Приликите между умствения и емоционален багаж са напълно случайни...     май.

# 811
Ох, сега изгледах епизода. Разплаках се заедно с Ванчето накрая. Лошото е, че ще мине време, Киро ще се извини с крокодилски сълзи на Ваня, за да изчисти имиджа си и за някоя обща снимка. Тя ще му прости и бих я разбрала, иначе ще таи гняв и болка в себе си. И така този човек, кокто има точно една мозъчна клетка, колкото грахово зърно (и то защото се е подула), никога няма да разбере, какво се случи!

Надявам се поне много и мъже и жени, да са си взели поука, до какво води вербалната агресия. Физическата все някой ще я забележи, да те бият, колко да те бият, все ще си тръгнеш накрая, дори изпочупен, но емоционалната, вербална агресия те държи с години, понякога дори цял един живот.
Имаме си поговорка: люта рана заздравява, лоша дума не се забравя.

Колко тъжно, че това се случва навсякъде и ежедневно.

# 812
Гойко, Винету...Smiley
мм снощи мерна на екран Мартина и ме пита тази година тя ли покрива циганската квота във Фермата. Аз досега нямах такива подозрения, но знае ли човек.
Писах, че хич не е съобразителна Мартина и тя го доказа с количката. То не е само до сила жено, трябва и акъл. И в играта с дървените пирони, Ваня хем се замота, а разликата във времето им се оказа под две минути. Първата битка с въжетата си беше специалитет на фитнесчийката, а днес ще ѝ дадат останалите силови игри.

Маймуна, лайна, грип, примитивни жестове и подскоци - еманация на простащината от най-интелигентния каст!
И тея злобари ще се събират по кръчми и купони и ще се надъхват как само те си знаят какво е било, каква непреодолима гад е била Ваня, пък ние зрителите сме били изманипулирани за техните гаври и долни постъпки.

Абсурдно е да спечели и тоз Путьо Тодоркин - Пламен, ревал един час в кенефа. Егати пича!

# 813
Приликите между умствения и емоционален багаж са напълно случайни...     май.

Божее, а едно време мислех тризначките за много зле...  Те бяха прости, но добродушни. За разлика от тЪзгодишния  мат'рял. И после се сърдим, че казали, че материала е лош... ами като гледам извадката вътре... ама все пак отново да се успокоя, че масово хората не ги харесват!

# 814
  • У Диспансера ...♥♥♥
От както ги върнаха тия примати да подскачат там, предаването ми е само за фон докато си върша други неща. Ние толкова време чакахме да ги разкарат и сега пак ми ги домъкнали🤦‍♀️
Вчера като почнаха да се хилят като психично болни, спрях и звука. То не се издържа вече, не може и двубоите да гледаш от тях... Единия обижда, другия се хили като сбърка Ваня, третия вика само едно и също, да се диша 🤦‍♀️
Такава натоварваща ферма не е имало никога до сега с толкова утайка. То човек се напряга като гледа вместо да разпуска, мен главата ме заболя да се ядосвам на тая пасмина.

И  терминатора за който се мисли самата тя, Ваня за малко да и напука шарените шушони 😀
При последната битка глътнаха бастуните всички неандерталци начело със силиконовия моден терминатор 😀 Ако имаше други битки след тази, Ваня щеше да я опука понеже тя се разклати психически след загубената битка. Много на ръба я следва и изобщо се видя, че не е машината за която се мисли тя и всички край нея. Ма то това не е Лорчето, да правиш цигански колела защото си сигурна в победата си.

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 11:18 от Нарцисчева

# 815
Изненадана съм колко малка е разликата между Ваня и Мартина.
Реално Ваня имаше огромни шансове за втората битка, въпреки че беше силова.

За агитката на готините всичко сте написали, снощи обаче се замислих след реплика на дъщеря ми, че това, което излъчват не е ок. Главно защото има вероятност да повлияе на по - младите и да дава неприемлив начин на поведение.
Мартина още ли не си е заключила профила в Инстрагам? Време и ел

Недоумявам защо Андрей и Иван не им правят забележки и ги оставят да се вихрят неконролируемо.

# 816
Четох коментари в страницата на Фермата във Фейсбук, в профила на Георги и в страницата на Стефан. Неодобрението срещу Кирил, Мартина и компания е масово, което мен лично ме радва. Те вътре може да са мнозинство, но в реалния живот поведението им се осъжда от хората. Хубаво е, че българите все пак имаме някакво самосъзнание и не одобряваме агресията и откровената простащина. Фермерите не се пробудиха, но народа е буден, което е по-важното. Радвам се, че вече мутренското и просташко поведение все повече не се харесва на публиката. Хората имат нужда от добър пример и от позитивни моменти. Хората искат да видят смирение, а не вербални нападки и обиди. Така че няма никакво значение, че Кирил е на финал, а вероятно и Мартина скоро ще бъде. Важно е, че те ще бъдат запомнени като много негативни участници. Докато хора като Георги, Ралица, Ваня, Стефан и Живка, със своите недостатъци и невинаги идеални постъпки и отношения, ще се запомнят като положителни и приятни хора.

# 817
Пореден ден от последната седмица на "Фермата" и аз не мога да се насиля да пусна предаването, заради отвратителната агитка, която отново домъкнаха и ни натрапиха. Яд ме е на и на участниците, и на продуцентите, и на психолозите, че не мога дори да си довърша предаването; яд ме е и на мен, че тъпо упорствах да го гледам толкова време. В понеделник опитах да гледам и като видях как се държаха със Стефан, ми стана ясно, че не мога да ги изтърпя. Евентуално ще гледам финала, 'щото финал, нали..

Пламен ме дразни повече с поведението си след края на снимките. Да кажем, че вътре се е опитвал да общува с приятните за него хора, без да се съобразява с групички, примерно. Но да изгледаш предаването, да видиш как са те обсъждали и какви "приятели" са ти, да ги видиш що за стока са и пак да се движиш с тях, не мога да го разбера или приема..

# 818
Пламен много, ама много иска да е от готините, въпреки че и той ги вижда що за стока са, ама не му стиска да се отдръпне. Сигурно се надява, че ще гласуват за него, не знам.
Аз съм твърдо за победител Ваня/Живка. Пламен в някакъв мнооого краен случай. На Марта и Киро им пожелавам 1% зрителски вот.

# 819
Пламен много, ама много иска да е от готините, въпреки че и той ги вижда що за стока са, ама не му стиска да се отдръпне. Сигурно се надява, че ще гласуват за него, не знам.
Аз съм твърдо за победител Ваня/Живка. Пламен в някакъв мнооого краен случай. На Марта и Киро им пожелавам 1% зрителски вот.

Общо. 1% за двамата.

# 820

Общо. 1% за двамата.
Жалко, че не може  -1% Rolling Eyes

# 821
  • София
лайф с Иван и Андрей (22 минути)
може да започнете да гледате директно от 4-та минута нататък.

акцентите:

за Иван няма нищо ненормално в държането на агитката на Мартина/Киро. Все едно сме на футболен мач.

Кирил никога не е учил в Натфиз и никога не са се познавали отпреди формата.

Накараха се на хората, че вярват на глупости, лъжи и клюки.

Дали ще има Фермата 8 ще разберем на живо на 18.12 събота на финала.

Не се позволява само физическа саморазправа, вербалната е допустима, защото може да е част от тактиката... Ваня в нито един момент не се е чувствала застрашена. Дадоха за пример Мария с ножа срещу Поли от сезон 6. Там има нож + хващане за ръката на Поли, т.е. физически контакт + заплаха под формата на нож. Тук такива неща нямало и Ванчето нито веднъж не се е чувствала застрашена.

Акцент върху конкурса за коледните песни, има сериозен отклик и интерес. Това е първа от много подобни инициативи от 2022 г.

# 822
Мен знаете ли кое ме тормози?! Знам, че да не спечелят ще е отчасти компенсация за поведението им. Обаче това, което би ме удовлетворило лично мен е по интервютата като започнат да обясняват как те не са такива, как ние гледаме нарязани кадри и монтажи, как са били провокирани и т.н. знаете обичайния репертоар, да се намери там някой водещ на предаването и да ги пита в прав текст “Коце, ти защо ги говори тия неща на дуела Ваня vs Мартина за маймуни и л**йна? (На мен ми се стори, че това за маймуната пак той го каза). Кириле, ти защо наричаше Ралица слуз, Ваня - вирус, тъпа патка и че ще ѝ счупиш главата? Ивайло, ок ли е да кълнеш като дърта циганка някой да падне и да го сриваш на дуел? И въпрос до тримата + всички останали - Това поведение към жена ок ли беше за вас и никой нищо ли не трябваше да каже/направи, за да го спре? Ама ей така в прав текст да ги питат след като преди това пуснат подборка на кадрите. Защото колкото и монтажи и кърпени кадри да гледаме думи в устата никой не им е слагал. Знам, че няма да стане, защото те ходят по студиата на БТВ и никой няма да раздухва повече скандала, за да не се излагат допълнително като медията, която излъчи тази помия, но аз като зрител, ще изпитам задоволство само от това, не ми пука кой ще спечели или загуби и не ми пука за общите им приказки по интервютата.

# 823
Че те и за Поли не реагираха цяла седмица, а дори тогава оставиха всеки “сам да си прецени” и неглижираха.
Ако има Фермата 8, поне да е след година-две. Имат нужда от презареждане след “пробуждане”.

# 824
  • София
Дяволо, благодаря за преразказа. Аз няма да си ги причиня тия двамата. Да си дрънкат опорките.
Много се радвам, че настроението във ФБ е като тук - против вербалното насилие, булинга, обидите и простащината.
Тайничко се радвам - има надежда!

Общи условия

Активация на акаунт