🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 473
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 1 395
Не виждам никаква опасност Кирил или Мартина да станат победители, ще го нагласят някак Живка или Пламен да са. Представям си ИиА как помпозно и приповдигнато ще врякат довечера, все едно най-достойните фермери са стигнали до финала и се чудим кой от кой повече заслужава наградата.

А аз не мисля, че ще се налага да го нагласяват. Ние от три месеца тук обсъждаме поведението на готЕните, което определено повечето от нас не харесваме. Ама то, нали, не са се подредили всички зрители да обсъждат тук. Искам да кажа, че симпатиите към Живка и Пламен са по-вече, отколкото за Киро и Марта. Защо се допуска, че зрителя задължително ще заложи на лошото и ще трябва продуцентска намеса, за да възтържествува по-доброто /или по-малко лошото/?

# 1 396
Момичето май му беше племенница, после я прегърна и нея.

# 1 397
Гледах сега интервюто на Диана Любенова. Едва им вадеше думите с ченгел, а някои от тях три месеца във фермата не спираха да дрънкат (визирам Кирил и Живка, Пламен не е говорил чак толкова, а Мартина като цяло няма капацитет да образува сложни изречения). Чели са коментари и още как и според мен и те нямат търпение да се свършва вече и хората да ги позабравят.
Но най-добрият момент беше как Диана искрено се разсмя като попита Кирил какво му е отговорила Ваня на предполагаемото извинение и той половин минута мисли и не можа да го измисли. Грам не му повярва, че се е извинявал или поне, че го е направил искрено, щом дори не помни какво са си говорили 😆

# 1 398
Снощи като гледах как откриват плочата с имената на съградилите манастира фермери, беше истинска пародия. Там висяха и имената на злодеи, психопати, изроди... Но никъде не беше изрично отбелязано щедрото дарителство на Любомир...
50 000 лева е много сериозна сума и лицето, дарило я, следва изрично да се отбележи. Такава е традицията. И една чешма да се построи, пак се упоменава...
Дарената сумата е 70% от печалбата, всъщност, която е към 80 000 лева чисто. Един гараж в София е вече 40 000 евро, вчера гледах една обява за надземен гараж в центъра и беше толкова.
Смятам, че името на Любомир заслужава да се увековечи изрично с отделна плоча или поне срещу името му да се добави "дарител", щото 50 000 лева са много пари за една такава кауза и си е бая щедро дарение.

# 1 399
Аз лично ще стискам палци за Живка въпреки всичко. Гледам че и Жоро е твърдо за нея, та му се доверявам. Някакси усещам, че ако спечели Пламен, печели и оная клоака. 

# 1 400
Мен пък ми се струва, че Ваня е била защитавана вътре, не от един човек, но не е излъчвано,е може и да бъркам де,само предполагам. Но друго ми е интересно, защо непременно се очакваше някой да я защитава, след като тя самата не се пази?Ваня е възрастен човек, не е бебе и още от самото начало за мен тя отправяше абселютно умишлени провокации към двамата дебили. Един пример, скандала с джакузито ,тя умишлено изкара Кирил извън релси. Вярно, нещата излязоха извън контрол и едва ли е очаквала чак такава ескалация по натам, но затова е хубаво човек да внимава какви битки започва, още повече когато не познава човека отсреща. Друго, нека не забравяме, ние виждаме само малка част от реалното, трудно можем да сме обективни, кой кого е защитил, казал, направил. И последно, Ваня трябваше да реагира на цялата тази помия и да се обърне към продукцията, а тя не го направи. Струва ми се и, че след отпадането си, някой и е обяснил, а може и сама да се е досетила, че направи грешен избор с Мартина и сега си изкарва яда, като не подкрепя Живка, но и тук не схващам,Живка какво и е виновна точно. Ваня сама направи избор според мен в опит да натрие носа на Киро и Марта, а не за да прати Живка на ФИНАЛ щото и е много на сърце. Сега се усети, че срещу Живка щеше да и е по лесно и го играе сърдита. Съчуствам на Ваня за изживяното вътре, причинено и от дебилите, но когато се абстрахирам от скандалите с тях и се опитам да я разбера, като човек и личност, ами не успявам, не разбирам изборите й,някак люшка се в различни крайности. Един ден скандал с Теда, на другия ден Киро казва, "ще стройм мостове" и Ваня вече е простила, с Теда станали близки и нямало да я избира, и хоп ден 3 Теда на дуел. Онзи ден пращала Живка на финал, а днес агитира за Пламен и си има нова агитка Лора, Цвети и Теда еее, ами мотика лопата е, на такъв човек не може да се разчита. Изобщо не знам, какво толкова я е ядосал Живка, тя точно всичко си и е казвала,но това не ми е толкова важно де, важно ми е как след като е гледала предаването реши да подкрепя някой от тях, всичките от тези 4ма са й сипвали с големия черпак, включително Пламен, който така се за плете в последния дуел Марта - Ваня и ходеше, като мишка да се обяснява и мазни, ту на едната, ту на другата, че и накрая пригласяше на дебилите по време на битка.

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 16:04 от renji

# 1 401
А защо си мислите, че Ваня можеше да победи Живка?
Според мен щеше да падне и от Живка. Шансовете й за победа и с двете бяха нищожни.
Ваня избра Мартина, защото срещу нея смяташе, че ще играе по-нахъсано, отколкото срещу Живка.

# 1 402
Мен пък ми се струва, че Ваня е била защитавана вътре, не от един човек, но не е излъчвано,е може и да бъркам де,само предполагам. Но друго ми е интересно, защо непременно се очакваше някой да я защитава, след като тя самата не се пази?Ваня е възрастен човек, не е бебе и още от самото начало за мен тя отправяше абселютно умишлени провокации към двамата дебили. Един пример скандала с джакузито например,тя умишлено изкара Кирил извън релси. Вярно нещата излязоха извън контрол и едва ли е очаквала чак такава ескалация по натам, но затова е хубаво човек да внимава какви битки започва, още повече когато не познава човека отсреща. Друго нека не забравяме, ние виждаме само малка част от реалното, трудно можем да сме обективни, кой кого защитил, казал, направил, и последно, Ваня трябваше да реагира на цялата тази помия и да се обърне към продукцията, а тя не го направи. Струва ми се и, че след отпадането си, някой и е обяснил, а може и сама да се е досетила, че направи грешен избор с Мартина и сега си изкарва яда, като не подкрепя Живка, но и тук не схващам,Живка какво и е виновна точно. Ваня сама направи избор според мен в опит да натрие носа на Киро и Марта, а не за да прати Живка на финал щото и е много на сърце. Сега се усети, че срещу Живка щеше да и е по лесно и го играе сърдита. Съчуствам на Ваня за изживяното вътре, причинено и от дебилите, но когато се абстрахирам от скандалите с тях и се опитам да я разбера, като човек и личност, ами не успявам, не разбирам изборите й,някак люшка се в различни крайности. Един ден скандал с Теда, на другия ден Киро казва, "ще стройм мостове" и Ваня вече е простила, с Теда станали близки и нямало да я избира, и хоп ден 3 Теда на дуел. Онзи ден пращала Живка на финал, а днес агитира за Пламен и си има нова агитка Лора, Цвети и Теда еее, ами мотика лопата е, на такъв човек не може да се разчита. Изобщо не знам, какво толкова я е ядосал Живка, тя точно всичко си и е казвала,но това не ми е толкова важно де, важно ми е как след като е гледала предаването реши да подкрепя някой от тях, всичките от тези 4ма са й сипвали с големия черпак, включително Пламен, който така се за плете в последния дуел Марта - Ваня и ходеше, като мишка да се обяснява и мазни ту на едната ту на другата, че и накрая пригласяше на дебилите по време на битка.
Аз лично съм напълно съгласна с написаното!

# 1 403
Живка много умело използва Ваня за бушон да й разчисти пътя към финала. Не ми харесват стратегиите и игрите, които играе.
Нито мисля, че толкова силна и непобедима на арената.

# 1 404
Много тежко интервю с Диана, състезаваха се кой как да изпъкне или защити с тъпи отговори. Въобще, ако отговаряха де.. знаят колко са сгрешили и сега с мъка търсят разбиране, ама трудно.

А Пламен с тея отговори тип Сълзата, аре не на нас... харесвало му като били всички заедно, не знам си к'во. Даже и с нейната интонация ми се стори, че говори. Големи финалисти.. чакам 0,01% за Кирил довечера. Живка или Пламен ще е, това е ясно.

# 1 405
Според мен, ако Ваня някак беше стигнала до финала, щеше да може да спечели сезона. Ако се спази регламента от предните сезони, със сигурност щеше да спечели вот от миналогодишни фермери + телевота, а в битките все щеше да вземе някакви точки. Отпадането на Ваня поднесе победата в ръцете на Живка.
Според мен единственият начин Живка да не спечели, е ако се издъни на битките.

Паралел със сезон 6:
Живка = Ваня (ще победи Grinning иначе като образ двете Ванчета са си напълно еквивалентни)
Пламен = Калоян
Мартина = Надя
Кирил = Боби

# 1 406
Едно са провокации, съвсем друго са грозни обиди и клетви. И Живка още в началото провокира Георги, като му каза, че не работи, ама да го чухте да казва, че ще и счупи, главата, че е слуз, че и пожелава да умре ... Обаче разликата между Георги и Кирил е от земята до небето. На пръв поглед недодялания пръдлив Георги излезе човек, а Кирил е точно това, с което наричаше Ваня.

# 1 407
  • София
Така е. Много се гневеше Георги и с право. Караше се с нея, но не я нарече нито веднъж с обидни думи.
Докато Кирил обиждаше Ваня дори когато не е около него. Грозно, много грозно! Когато свършат аргументите, започват личните нападки.

# 1 408
Аз лично ще стискам палци за Живка въпреки всичко. Гледам че и Жоро е твърдо за нея, та му се доверявам. Някакси усещам, че ако спечели Пламен, печели и оная клоака. 

Точно, видяха, че Мартина няма шанс и се нахъсаха Пламен да бие и за натрият носа на Живка.

# 1 409
  • Другата България
А аз не разбирам защо трябва да се съди по реакцията, поведението, отношението, подкрепата, одобрението или каквито и да са други еквивалентни на тях думи, действия и постъпки на Гошо, Ралица, Стефан или който и да е друг от участниците за друг участник, за да се изгради лично отношение от зрителя за същия участник.
Лично на мен изобщо не ми е нужно някой да ме насочва в преценката ми, като зрител, който три месеца им е гледал сеира се смятам за достатъчно интелигентна, за да мога да я направя сама, и на нейна база да имам някакви представи кой според мен какъв е.
И именно въз основа на същото си твърдя, че Живка стигна до финала и заради Ваня, и благодарение на Ваня, която поради едно или друго стечение на обстоятелства /случайни и нарочни/ обра негативите на противниковия лагер, понесе всичкия им хейт, отнесе каквото отнесе, докато Живето стоеше отстрани, коткаше я, нареждаше пред нея колко са лоши "големите сиви вълци", надъхвайки я да им дава отпор, докато същевременно понякога пред камерата нареждаше същата Ваня както тя си знае, понякога дори думите ѝ съвпадаха с тези на другите, "лошите". И това не значи, че НЕ е била права - напротив, аз писах, че според мен не сме видели всичко и има причини отношението към Ваня да е такова, което не оправдава всичката агресия и лошотия към нея - естествено. А значи, че именно - не е била искрена. И сега доколкото ви чета, тя твърди същото - че не е била себе си. Ако правилно съм ви разбрала. Точно това твърдя и аз, и точно заради него нито я харесвам, нито ВЕЧЕ мисля, че ще победи. От всичко, което изчетох, според мен победител ще е именно Пламен. И ако това стане, няма да е по вина на Теда, Меда, Дора, Зора, Лора, и още знайни и незнайни участници, които са агитирали за него. Не подценявайте аудиторията, хората не са идиоти, и сами могат да си направят изводи и сметки. Три месеца Живка говори против България и защо никога няма да се върне тук, сега някак ей така, от нищото ѝ просветна, че АКО спечели, току виж размислила.....това като онова с Дора, дето ще се връща и тя, Лора, на която селския живот толкова много ѝ харесва, Коцьо, който мечтае да целува земята на село......и мармота, който завива ли завива шоколад.....

Общи условия

Активация на акаунт