🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 462
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 1 380
Киро е ясен,но защо намесвате жена му и дъщеря му в коментарите си продължавам да не разбирам Rolling Eyes

Защото измерваме постъпките си спрямо останалите, защото не живеем сами и защото има едни общоприети морални норми на отношение и поведени в социума, за да можем да живеем заедно без да се избием.
Защото има една приказка "Не прави на другите това, което не искаш да правят на теб", това се отнася и хората, които обичаш. Поведението на отделен участник е  израз на средата, която го е оформила като такъв, както и възпитанието му и вродените му характеристики. Всеки нормален човек трябва да може да се постави на мястото на другия преди да направи или каже нещо. Не можеш, каквото ти е на главата и това да ти е на устата. Това не и искреност, а липса на възпитание, на човещина... Стига сме ги бъркали двете неща. Да не си лицемер, не означава да говориш в лицето на другия неща, които ти смяташ за истини. Преценката за един човек е субективно нещо. Тя е според оценителя, неговите възгледи, житейски опит, възпитание и емоционална връзка с конкретния човек.
Ако си на Киро жена му, че така яростно я защитаваш, би трябвало да знаеш защо хората я споменават и семействата им наред с участниците. Не мога да си представя, че зрял, претендиращ за интелигентност, нечетен, с умения и качества, които го издигнаха в очите на много хора в началото на формата, ще се държи като неандерталец. Дори за миг няма да се замисли, че има семейство, което освен, че петни с поведението си, дава лош пример на детето си, не може да си представи, че същото това дете утре може да е в позицията на Ваня.
Никой от този сезон не достоен! Гледах интервюто - жалки са, много жалки в опита да се оправдаят, но и да не се извинят. Само Пламен се усети и взе да се чисти, но колко е искрен... Продължава да му симпатизирам, но вече и той, като част от въпросната група не искам да печели тези пари. Живка ми е отврат от ден първи! Категорично тримата с Мартина и Кирил са ми дъно и не искам да са победители. Да дарят 100 000 на някой дом или болница и да се свършва с тази свинщина.

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 15:47 от wiwala75

# 1 381
Ууу, това с дечицата-фенове - просто чуудноо! Имат достоен пример за подражание.

# 1 382
Скрит текст:
Аз съм съгласна, че Живка сама се изигра и си свали точките, но пак в никакъв случай не съм съгласна, че някой от другите трима изроди трябва да спечели, вместо нея.

По-скоро съм съгласна, че тя си свали короната на топ фаворит и направи така, че ако хора като Георги, Ваня, Ралица, може би и Стефан, се бяха добрали до финал, щяха да я победят в зрителския вот. При положение, че в един момент Живка наистина се радваше на 90 % от подкрепата на зрителите, а останалите си поделяха останалите мижави проценти. Определено тя сама си разклати позициите.

Но пак казвам, в никакъв случай, аз лично не съм съгласна някой от групичката са триумфира. Кирил и Мартина са ясни, но с победа на Пламен аз виждам като награждаване на мълчаливите путьовци, които в най-добрия случай си мълчат и се почесват, докато някой бива тормозен, а в най-лошия подстрекават и се подсмихват. Пламен прави и двете.

Не се заяждам, но Живка какво направи докато тормозеха Ваня? Това в никакъв случай не може да бъде кой знае колко убедителен критерий в подкрепа победата на Живка за сметка на Пламен.
Аз нямам фаворит, преди ден-два писах какво би ме удовлетворило мен като зрител, а именно качествени интервюта с тия подобия на хора с точни и конкретни въпроси да ги видим тогава как ще се оправдават. Не ми пука кой ще гушне 100 бона, ще гледам финала само, за да се уверя че няма да са Кирил и Мартина и да им видя физиономиите като чуят колко процента зрителска подкрепа са събрали.

# 1 383
Изгледах ги все пак при Любенова. Живка все едно е Тракийското златно съкровище и голяма работа ще се връща ли в България, няма ли. Мартина по изключение си довършваше изреченията. Пламен най-близко до естественото си поведение сякаш беше. Кирил излъга, че се е извинил. Ако беше, щяха да спретнат епизод за чудо и приказ.

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 14:49 от Mama xxl

# 1 384
  • София
Ууу, това с дечицата-фенове - просто чуудноо! Имат достоен пример за подражание.

в изтритото видео от 4 мин. имаше повече деца, снимаха се с Мартина и Кирил, явно това не се е харесало на Иван и Андрей са го изтрили. Поредна тъпотия.

# 1 385
  • София
Киро е ясен,но защо намесвате жена му и дъщеря му в коментарите си продължавам да не разбирам Rolling Eyes

Вчера, докато Ваня говореше в Тази сутрин по БТВ как е била тормозена и как родителите й са страдали, когато са гледали предаването, паралелно, на другата половина на екрана даваха щастливото семейство на Кирил.

# 1 386

Вчера, докато Ваня говореше в Тази сутрин по БТВ как е била тормозена и как родителите й са страдали, когато са гледали предаването, паралелно, на другата половина на екрана даваха щастливото семейство на Кирил.
Разликата е ,че Ваня е 30 годишна жена ,родителите и също възрастни хора ,а не малки деца като това на Кирил. Семейството му няма нищо общо с мизериите му във Фермата ,нито пък за кадрите излъчени по време на интервюто на Ваня

# 1 387
Скрит текст:
Аз съм съгласна, че Живка сама се изигра и си свали точките, но пак в никакъв случай не съм съгласна, че някой от другите трима изроди трябва да спечели, вместо нея.

По-скоро съм съгласна, че тя си свали короната на топ фаворит и направи така, че ако хора като Георги, Ваня, Ралица, може би и Стефан, се бяха добрали до финал, щяха да я победят в зрителския вот. При положение, че в един момент Живка наистина се радваше на 90 % от подкрепата на зрителите, а останалите си поделяха останалите мижави проценти. Определено тя сама си разклати позициите.

Но пак казвам, в никакъв случай, аз лично не съм съгласна някой от групичката са триумфира. Кирил и Мартина са ясни, но с победа на Пламен аз виждам като награждаване на мълчаливите путьовци, които в най-добрия случай си мълчат и се почесват, докато някой бива тормозен, а в най-лошия подстрекават и се подсмихват. Пламен прави и двете.

Не се заяждам, но Живка какво направи докато тормозеха Ваня? Това в никакъв случай не може да бъде кой знае колко убедителен критерий в подкрепа победата на Живка за сметка на Пламен.
Аз нямам фаворит, преди ден-два писах какво би ме удовлетворило мен като зрител, а именно качествени интервюта с тия подобия на хора с точни и конкретни въпроси да ги видим тогава как ще се оправдават. Не ми пука кой ще гушне 100 бона, ще гледам финала само, за да се уверя че няма да са Кирил и Мартина и да им видя физиономиите като чуят колко процента зрителска подкрепа са събрали.

Аз също не считам това за критерий за победа, защото ако беше, само Ралица защити Ваня по някакъв начин. Казах го във връзка с това, че много хора третират Пламен като изолиращ се от групата и тяхното поведение, а той през цялото време беше част от тях, и то най-вече в моментите, в които се хвърляха плювки. Специално на масата след концертчето на Галена май беше, той беше много активен в обидите. С разликата, че тогава мисля хулеше Ралица, а не Ваня, доколкото си спомням. Мисълта ми е, че аз не приемам през цялото време да си част от една група, да се въртиш около тях, да им пригласяш, а после да те харесвам, защото си най-малкото зло от тази група. Ако имаш някакво достойнство и принципи, никога няма да се асоциираш с такава група от хора на първо място.

И между другото, няма нужда да уточняваш, че не се заяждаш. Единствената хубава част на този сезон са дискусиите тук, така че с радост чета мненията на всеки, дори и да са различни от моето 😁

# 1 388

...И ми писна от неговата обична дъщеря, която ми навира нон стоп...Само той има дъщеря ?! Другите са паднали от небето и боклуци като него могат да ги мачкат. И Ваня е нечия дъщеря...И тя има баща, има майка, които страдат за детето си. Колкото на него му пукаше за бащата и майката на Ваня, точно толкова и на нас ни пука за дъщеря му...писна ми да му гледам социопатното семейство. През цялото време, в което му чувах гласа или му виждах мърлявата кратуна, ме побиваха ледени тръпки. Толкова жестоко, бездушно, отвратително същество. Без никакво чувство за вина и емпатия. Ваня, чуждата дъщеря, заслужавала да й се пръсне главата с бутилка с пясък, само неговото "безценно" семе, неговата дъщеря, заслужава да живее ! Той сам каза, че единственото, което го спира да пръсне главата на Ваня е, че ще го изкарат оттам с белезници, нищо друго. Истински изрод ! И как гнусно пак ни излъга, че уж й се бил извинил още във Фермата, но не помнел тя какво му отговорила...Социопат на квадрат ! 

Относно Кирил и дъщеря му от много дълго време си мисля нещо, ама все забравям да го пиша тук.
Не искам да претендирам за голям психолог или разбирач на човешките души, но такъв тип мъже като Кирил, съм забелязла, че наистина адски много боготворят дъщерите си, докато са още деца. Никой от нас не може да отрече, че отношението му към малката е много мило. Но когато тези малки, сладки принцески навлязат в пубертета и престанат да бъдат толкова мили и послушни, и започнат да проявяват неподчинение и да оформят характера си и цялата си личност - изведнъж вече не са момиченцата на тати и тати става съвсем друг.
Това естествено няма общо със самото предаване, но просто много ми се бие на очи. 😁
Тук има психолози, ако желаят могат да се включат с по-интересни констатации.

# 1 389
Точно пък за образцовото социопатно семейство на бездушния и жесток психопат Киррр ще мисля в тоя момент...за крехката им психика и ранима душевност. А и той сам ни каза, че не е негова работа, и че женорята му щели сами да се защитят. Оня ден Ваня разказва за ада, през който е преминало нейното семейство, благодарение на тоя изрод, а като фон отново ни показваха ухилената му женица и безценното му семе... Беше безобразие и гавра !

# 1 390
  • София

Разликата е ,че Ваня е 30 годишна жена ,родителите и също възрастни хора ,а не малки деца като това на Кирил. Семейството му няма нищо общо с мизериите му във Фермата ,нито пък за кадрите излъчени по време на интервюто на Ваня

Жена му на Кирил също е възрастен човек. Освен това тя явно си го знае що за стока е. Само Кирил получи писмо от близък човек, извънредно, явно за да бъдат стопирани проявите, които видяхме. Неуспешно.
Да си му бере гайлето!

# 1 391
Аз пък съм за Живка още от преди месец, като в последните месеци още повече ме засили към себе си. Факт е, че не защити Ваня, но да не би Пламен да го направи ? Само защото Пламен от началото бил заявил, че не харесва Ваня, а Живка “уж” я харесвала, го оправдава, че не е защитил Ваня ? Аз съм на мнение, че, колкото и да не харесваш даден човек, когато видиш как го мачкат и тормозят, трябва да му помогнеш, независимо от взаимоотношенията ви и какво си заявявал преди това. А и на всичкото отгоре тук говорим за “МЪЖ” . Спомняте ли си онази вечеря, когато Иво и Кирил направо сринаха Ваня ? Е, кой стоеше отстрани и само гледаше, и то точно до Ваня ? Пламен! ЛюПчо също беше там. И какво стана? Ралица се опита да я защити. Смятам, че нито Живка, нито Пламен трябва да бъдат оправдавани по някакъв начин - и то само защото Пламен казал, че не харесва Ваня още в началото.
В последния месец аз също изключително много започнах да харесвам Георги, но за съжаление отпадна по нелеп начин. След като го намерих във фейсбук, след като прочетох стиховете, които е писал за него, Живка, Ваня, Ралица и Стефан, когато видях голямата му подкрепа за Живка, аз лично смятам, че Живка е най-добрият вариант за победител този сезон. В същото време като видя как ЛюПчо, гайдарчето и момичИТАТА агитират за Пламен, използвайки Ваня, просто няма как да поставя Пламен над Живка. Това е! Но е ясно - довечера “битката” ще е между Живка и Пламен.
А, и само да попитам - защо мислите, че Живка е излъгала, че ще се завърне в България? Защо пък да не е истина? Тя няколко пъти е казвала, че тук няма условията да се установи. Със 100 хил. лв. ще може поне да започне отнякъде - може би със закупуването на жилище/къща. Да, няма да стане веднага, но със сигурност, според мен, е едно добро начало.

# 1 392
Аз се замислих довечера за финала и имам въпрос,че не помня как е било предни години. Какво се случва ако приемем, че Киро и Мартина си спечелят битките ,от друга страна обаче имат най-нисък зрителите вот както очакваме? Как ще определят победителя ,ако водещите по вот Живка и Пламен паднат в битките?
И аз не помня как, но някак преобразуваха вота на фермерите и на зрителите в точки.  Сигурно са го измислили ИиА някак, че победата в игрите да има най- малка тежест за крайния резултат.

Финални битки: Всяка битка, първо място носи 20 точки, второ 15 точки, трето 10 точки и четвърто 0 точки.
Фермерски съвет: Гласуване на участници не знам колко сезона на предаването. За 1 място - 20 т.; 2 място - 15 т.; 3 място - 10 т.; 4 място - 0 т.
Зрителски вот: Разпределят се общо 100 точки между четиримата финалисти, като 1 % = 1 точка от зрителската подкрепа.

Най-голяма тежест има зрителския вот, което за мен е правилно.

# 1 393
На някой направи ли му впечатление следното: в епизода с кръщенето на Кировата дъщеря и другото детенце, като дадоха жена му, дъщеря му как влизат в манастира, с тях имаше и едно голямо момиче, 15-16 годишно, което Киррр изобщо не отрази, подмина студено, докато прегръщаше любимите си женоря... Гледахме семейно и ни направи много неприятно впечатление това. Момичето остана някак встрани, самичко и беше много тъжна гледка. Никой не го коментира, но дали това момиче не е доведена дъщеря на Киррр...?
Съдя по отношението му, все едно нямаше друго човешко същество с любимите му...Нито го прегърна, нито го поздрави, дори не го погледна...Напълно се вписва в неговия психопортрет. Дано не съм права и не е дъщеря на жена му, че представям си в какъв ад е принудено да живее това дете...

# 1 394
Аз следвам примера на Живка и гледам повече делата, отколкото думите.
Обръщайки този метод към нея, не мисля, че може много да й се вярва. Още в началото преиначаваше, преувеличаваше и откровено лъжеше за някои неща. Изкара Жоро мързелив и пияница и излъга Стефан и зрителите за голата Мартина в джакузито. Тъпото е, че всички, което привлече към себе си, отпаднаха от играта, а тя е на финал благодарение на манипулациите си. Това, че открито заяви, че не била себе си там е психологически трик. Малко като с казуса : " Всички роми лъжат.", казано от ром.
Та и Живка Е ли истинска, твърдейки, че е неистинска. Хитър играч - да. Но достойна за народната обич? Не знам. Ще стане ясно скоро.

Хензел, той каза, че другото момиче му е племенница. Студен човек е Киро. Затова компенсира с приказки. Защото езика на тялото и мимиките му странно за артист, не са особено изразителни.

Общи условия

Активация на акаунт