🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 450
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 1 365
И аз ги гледах четиримата "най-достойни"...
Осраният до уши, мърляв психопат Киррр, ни се саморекламира като...искрен човек, само трябвало тихо да шепне. ...Не бил чул от Ваня, че не е прав....Трябвало Ваня да се защити...Явно психопатът е и избирателно глух. Бооооже, та момичето през цялото време му го казваше, пробва всякак да омилостиви звяра. Но простакът, а още повече болният мозък на един психопат, лишен от емпатия, те оставят без полезен ход. Тях само тоягата ги оправя, те от думи не разбират. Ваня каза, че се организирали цели автобуси с хора, които да ходят да бият Кирррр...няма начин от тия закани, тоя страхлив мушморок, да не е напълнил мърлявите си гащури. Иначе не било негова работа, ако някой психопат като него, преследва с агресия и лудост жена му и дъщеря му. Те щели сами да се защитят. Виждаме женицата му как се "защити" от народната любов като се заключи и в социалните мрежи чак. Същата "смелчага" и тя като него ! Дремат като таласъми в гората, залостени и тримата в къщурката. А единственият им източник за "социални контакти", където до вчера живееше женицата му и щедро ни заливаше с чужди мисли и цитати, вече е блокиран, затворен, залостен, заключен...Социопатия до шия.
...И ми писна от неговата обична дъщеря, която ми навира нон стоп...Само той има дъщеря ?! Другите са паднали от небето и боклуци като него могат да ги мачкат. И Ваня е нечия дъщеря...И тя има баща, има майка, които страдат за детето си. Колкото на него му пукаше за бащата и майката на Ваня, точно толкова и на нас ни пука за дъщеря му...писна ми да му гледам социопатното семейство. През цялото време, в което му чувах гласа или му виждах мърлявата кратуна, ме побиваха ледени тръпки. Толкова жестоко, бездушно, отвратително същество. Без никакво чувство за вина и емпатия. Ваня, чуждата дъщеря, заслужавала да й се пръсне главата с бутилка с пясък, само неговото "безценно" семе, неговата дъщеря, заслужава да живее ! Той сам каза, че единственото, което го спира да пръсне главата на Ваня е, че ще го изкарат оттам с белезници, нищо друго. Истински изрод ! И как гнусно пак ни излъга, че уж й се бил извинил още във Фермата, но не помнел тя какво му отговорила...Социопат на квадрат ! 

Пламен пък бръщолеви общи празни приказки, белким минат за философски послеслов, както в повечето случаи...Но той си е абсолютен мишок. Иначе чака и той агитация от Ваня и гласовете на феновете й. Мизерник !

Даже Марта ме изненада като каза, че са минали границата...и беше най-адекватният коментар.

А Живка пък, веднъж дори се престрашила да се намеси, като искала да изкара навън, на студа, Ваня, за да се успокоели настървените, разпенени кочове, но Ваня проявила твърдоглавие и останала на топло, за което естествено отново сама си е виновна. Ми те там денонощно я тормозеха, Ваня все навън ли трябваше да седи ? Киррр я обиждаше, мразеше и бълваше помия и в нейно  отсъствие, ма Живке ! Но ти тогава му се усмихваше подкрепящо и никога не го спря, дори не го прекъсна. Марта го направи на няколко пъти...но психопатията няма спирачки. Само тоягата върши работа.

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 14:28 от HenzeliGretel

# 1 366
Киро е ясен,но защо намесвате жена му и дъщеря му в коментарите си продължавам да не разбирам Rolling Eyes

# 1 367
Тази вечер не съм за НИКОГО! Тези всички де бяха във фермата са с каменни сърца. Това действително не е детска градина учителката да те защитава, на не е и место на душевади и психични тормозители. В реала не желая никакъв контакт с тези особи, чийто комфорт и удовлетворение зависеше колко и как ще съскат и изливат словесна помия върху нарочения човек.

# 1 368
Киро е ясен,но защо намесвате жена му и дъщеря му в коментарите си продължавам да не разбирам Rolling Eyes

А защо той ни навира в очите дъщеря му 3 месеца и глупавата му жена постоянно ни държеше в течение как преживява без олигофрена....

# 1 369
  • София
И четиримата не се представиха добре днес в bTV. Може би Пламен излезе най-сух отново. Живка ми направи неприятно впечатление как директно излъга, че видите ли ако вземе парите ще се върне в България. Дооообре, повярвах и... Най-вероятно Живка ще победи, НО си махам активите от нея и вече не я нареждам до играчи като Ваня Джаферович, Миглена Ангелова и Любо Жечев. Защото нито е толкова добра в битките, нито ще спечели вота на фермерите, а зрителския вот ще спечели само защото на финала не е Ваня или Георги. Т.е. Живка ако спечели няма да е заради своята прословута стратегия. Да заради нея, НО + много голям шанс и стечение на обстоятелствата в нейна полза, които тя нямаше как да контролира.

И още нещо което съм писал и преди, но сега пак ще го споделя. И/А знам, че четат, но са алчни от печалбата от есемесите и се оляха. Като цяло аз съм против зрителския вот, защото зрителите нито са били там в тази обстановка, нито пък могат да виждат 24 часа нон-стоп какво се случва вътре. Т.е. зрителите много често се лъжат от самите продуценти и това което им се показва. Но хубаво решили са заради парите да има зрителски вот. ОК, но го направете така, че не зрителския вот да е от толкова голямо значение. Битките и фермерския вот са не по-малко важни. Нито един елемент не трябва да доминира с много над другите. Или да са по равно или зрителския вот да има много по-малко влияние като определящ крайния резултат. А не както е сега. Защото това първо не е справедливо и второ може да се манипулира.

За тези, които все още не са гледали четиримата финалисти днес в bTV ето линк
-->ЦЪК<--

# 1 370
До колкото ми е известно жена му никой не е обидила ,та не е заслужила да се плюе и по нея,за детето пък съвсем. Всички се възмущаваме как Ванчето без да е виновна за нищо я нападнаха толкова отвратително, а правите същото със семейството му. Разбирам ненавистта към Кирил,заслужил си я е
по всички параграфи ,ама това плюене и по семейството му идва в повече

# 1 371
Мартина е злобна, но не агресивна, а и притежава социална интелигентност на добро ниво. Не казвам, че е умна, но по-скоро знае как да навигира определени ситуации и как да манипулира балъци с доста нисък емоционален капацитет, каквито се бяха събрали в нейната група. Някои може би ще кажат, че е агресивна, заради глупостите, които изговори за колене, бесене и размазване, но това са типични кифладжийски закани.

Докато Мартина държеше юздите в групичката, Ивайло беше дори предпочитан пред Чавдар. Кирил беше генерално харесван. Лора и Цветелина бяха считани за приятни, сравнение с други кифли, които е имало в предни сезони. Любо и Пламен също не получаваха много критика. Моментът, в който Мартина започна да изпуска лидерската позиция там, а миризливецът и сиганинът станаха основните фигури, рейтингът на групата падна ужасно много, а се вдигнаха активите на другите. Грешката на Мартина е, че много късно май усети, че малоумниците прекрачват границата в зрителските очи и когато започна да ги приканва да се укротят вече беше прекалено късно.

# 1 372
Прежалих се да гледам снощи.
Ами...всичко мирише на фалш.
Иво, прегракнал от ругатни срещу Ваня, влиза в ролята на трети водещ и гид във храма. Киро се пъне с камбаната, за да обере всички лаври - вижте ме, аз обещах, аз това, аз онова. Уж Ралица нищо не бутвала, а се скъсаха да се пъчат със създадените от нея красоти.
Изобщо не става ясно защо точно за последния момент оставиха уж най-важното - въпросната камбанария. Явно са целили някакъв криворазбран съспенс.
И о, боже! Идват въпросните монаси. Двама попа и половина. Начело с доста мазния за мен отец Кирил, който се държи, все едно разиграва някакво театро. Неискрено ми звучи от самото начало този човек, да ме прости Господ. Но ако трябва тепърва да ме убеждава в християнската вяра, няма да ме спечели с декламациите си. Имаме в нашата църква един поп от по- младата генерация, който е в пъти по-убедителен от него. Ама това натрапчиво ръкомахане и театралничене го няма.
Изобщо целият смисъл на стореното за този манастир ми се губи, виждайки празните погледи и сумтенето на не особено въодушевените божии служители, които ме съмнява, че ще обитават мястото. Повече ми прилича като подготовка за посещения на туристи. След като магерницата смятали да я превръщат в своего рода ресторант.
Да бяха направили нещо за някое бедно семейство или болно дете, щеше да е по-благородна и благодарна работа.
Живка и нея я представиха като махленска клюкарка. Предполагам, че е доста орязан разговора й с Виктор и Цвети. Ама уж са на свето място, а тя ги призовава да прелюбодействат.
Но най-отвратителното беше гласът зад кадър, който едва ли не упрекваше зрителите, че съдели строго тези стойностни участници. Ами това ни поднесохте, бе скъпи продуценти. От една група от 20 души,в които първите седмици и да исках да видя нещо лошо, трудно успявах и ми бяха почти до един приятни, успяхте да изкарате най-лошите демони. До степен такава, че да не искаме никой на финал.
Все пак подозирам, че ще спечели Пламен. Поне от гледаните предишни сезони, съм с впечатлението, че обикновено печели някой, който е бил в златната среда, без излишно да се е конфронтирал с другите. А Пламен е такъв.

# 1 373
Коментираме участието му в сутрешния блок, където водещата го попита за жена му и дъщеря му и съответно неговия отговор.

# 1 374

Щото покрай наш Иван, намразих и Свети Иван. Затова. Само той има дъщеря ?!

# 1 375
Специално с отеца имаше един супер нелеп момент, в който той говореше как сме били в навечерието на определен празник, който идваше (забравих кой от всички беше), а всички много добре знаем, че виждаме нещо заснето преди три месеца и когато той ги е дрънкал тези неща изобщо този празник не е идвал.

Някой ще ме нарекат дребнава и може да имате право, но на мен ми изглежда нелепо и нехристиянско отец да лъже по този начин, просто за да поддържа илюзията в някакво светско предаване.

# 1 376
А, това пък съвсем! Кому е нужно да се преструват заради времето на излъчване.
Да си ги празнуват празниците в реално тяхно време. Не мисля, че някой ще им се разсърди.

# 1 377
Иван и Андрей са толкова плоски, че чак не ми се вярва. Супер неблагодарни са, че изобщо им гледаме предаването, което този сезон е пълен провал! Такова отвращение рядко съм изпитвала от хора, които гледам по телевизията, но и не само, отвращение от продуцентите! Та те по-ниско паднаха и от Тупарев. Ако ние по диваните не ги гледахме, кой щеше да им вдига рейтинга!? Да не сте посмяли да пускате смс-и и да им пълните гушите! Големите продуценти! В национален ефир подкрепят вербалната агресия и имат наглостта да обвинят нас, че не ги харесваме! Мен техните каузи ама грам не ме интересуват, интересува ме какъв пример се дава и подкрепя. Включих се с писмо до СЕМ след случките с Ваня, ще се включа и с каквото друго е необходимо, за да може тези недоразумения повече да нямат достъп до националния ефир.

Аз пък се учудвам, че сте имали някакви позитивни очаквания към двете фенчета на милиционерското недоразумение от Подуене, наказани и комплексирани от живота като "вечно втори". Нима на помним сатанинските рисунки вкарани като 25-ти кадър в клиповете на Късокрачко и Дебелогъзко по bTV преди години или скритата камера, с която унищожиха, включително и физически, журналистката и тяхна най-силна критичка, Васа Ганчева? Това са морално и интелектуално ниски и низки хорица. В България обаче е така.. парица е Царица.. Wink

За да разбера написаното се нуждая от пояснение. Явно, гледате предаванията на комплексарите, защото сте аргументирано отвратени от тях. Е, защо го правите? За да сипете после жлъч, което ви кара да се чувствате добре ли? Защото ако е така - поне е някакво обяснение.  Не вярвам да е от добри подбуди - за да им вдигнете рейтинга. Написаното не се отличава особено с вербалната агресия в предаването, спрямо която протестирате. И какво, ако някой от тук пишещите посмее да пусне СМС? Питам само, за една прЕятелка.

# 1 378
  • София
Живка игра отлично до един момент, но последните две седмици пресоли манджата. Явно много си повярва и с това отблъсна хората. Вече и аз искам Пламен за победител. Той ми е фаворит от мъжете още от началото. Дори и с Тедините драми не ме отблъсна, малко нелепо му се обясняваше на Любо, ама карай.

# 1 379
  • София
Видео от днешната сбирка в МОЛ България.
Иван, Андрей, Кирил, Мартина, Пламен и Живка раздават автографи и се снимат с фенове. Много дечица мернах.

видео с финалистите и И/А (6 мин.)

п.п. имаше две видеа, но Иван и Андрей са изтрили първото.

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 14:22 от Diavolo

Общи условия

Активация на акаунт