🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 451
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 1 350
  • София
Възрастни и претендиращи за интелигентни хора, би трябвало да се държат разумно. Никой от тази сбирщина не показа това. Дори и Ваня, която започнах да харесвам. Тя беше най-близо до нормалното.
Живка ми е противна с играчките си, макар че е там, за да вземе парите. Съгласна съм, че победа на всяка цена горчи, ако си нормален емпатичен човек.

# 1 351
Аз се замислих довечера за финала и имам въпрос,че не помня как е било предни години. Какво се случва ако приемем, че Киро и Мартина си спечелят битките ,от друга страна обаче имат най-нисък зрителите вот както очакваме? Как ще определят победителя ,ако водещите по вот Живка и Пламен паднат в битките?

# 1 352
  • София
И аз няма да го гледам, за да не им слушам фалшивите приказки. Чух и видях предостатъчно.

# 1 353
  • Буркина Фасо
Аз се замислих довечера за финала и имам въпрос,че не помня как е било предни години. Какво се случва ако приемем, че Киро и Мартина си спечелят битките ,от друга страна обаче имат най-нисък зрителите вот както очакваме? Как ще определят победителя ,ако водещите по вот Живка и Пламен паднат в битките?
ще има една сложна стъкмистика според мен.
ще се сборуват точките от игрите + гласовете от зрителите. според тях последния от игрите може да стане пръв ако зрителите гласуват предимно за него.

# 1 354
И аз не помня как, но някак преобразуваха вота на фермерите и на зрителите в точки.  Сигурно са го измислили ИиА някак, че победата в игрите да има най- малка тежест за крайния резултат.

# 1 355
Няма да рискуват да вбесят за последно аудиторията и вотът на зрителите ще е с достатъчен превес, за да спечели Живка, дори да е последна в игрите. Макар че според вида на игрите последен може да се окаже Пламен, а не тя.

# 1 356
Не може църковен без светски брак.
Поне на нас така ни казаха в църквата.
Може.Мои близки го направиха преди няколко месеца.Нямат светски,само църковен брак.
Не може според канонът.
Иначе и Златка Райкова се жени в църква за някакъв.
В някои църкви е като в тоя виц...

- Дядо попе, умря ми котката! Да я опееш, а?

– Не става, чадо! Само за хора е тук. Иди в частната църква, там за пари всичко ще направят.

– А 500 лева дали ще ми стигнат?

– Абе ти защо не казваш, че котенцето е кръстено!

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 12:06 от Лайкa

# 1 357
Крайният резултат на финала се определя от битките, гласовете на другите фермери(като миналата година бяха гласовете на всички фермери от предишните сезони) и зрителския вот. А тежестта на всеки един елемент я определят различно, но И и А обявиха че и тази година най-голяма тежест ще има зрителския вот. Имало е случай, в който победителят на зрителския вот с голяма преднина не стана победител - Калоян в 3ти сезон, а победи Яни заради силното представяне на битките.  Но оттогава промениха алгоритъма и вече зрителския вот има по-голяма тежест. В общи линии, точките от битките имат значение единствено при близки резултати на зрителския вот. Но ако някой има голяма преднина при гласовете, дори и при слабо представяне на битките, ще стане победител.

# 1 358
  • София
Никога не съм гледала подобни формати, освен първите епизоди на ББ 1. Гледам кулинарни, но това е и под ББ.

# 1 359
Изгледах и аз интервюто на четиримата финалисти. Най-много ми допаднаха отговорите на Пламен. По усещане, той ми е най-естествен от всички, най-искрен и през целия сезон съм усещала това. Може да е допускал някои грешки, но и доста пъти отстрояваше мнение и винаги беше себе си. Може и да се дължи на това, че е по-малък от останалите трима, не е толкова обигран. В този аспект, разбирам защо и Ваня каза, че открива най-много общи черти с него. Останалите трима не ми се коментират. И нека довечера да видим дали Живка е успяла достатъчно да изманипулира и нас, зрителите. 😉

# 1 360
Не виждам никаква опасност Кирил или Мартина да станат победители, ще го нагласят някак Живка или Пламен да са. Представям си ИиА как помпозно и приповдигнато ще врякат довечера, все едно най-достойните фермери са стигнали до финала и се чудим кой от кой повече заслужава наградата.

# 1 361
У дома решихме да изгледаме на запис само игрите.
Очаквам водещите да са с голям патос и еманация на българщината и ортодоксалното християнство, с новия Алманах под едната мишница и готварската книга на стрина Ирина под другата. Надявам се Иван да си овладее импулса да имитира на Фончо майка му.

# 1 362
Аз преразгледах подкрепата си към Живка за финал и вече съм за Пламен. Все още симпатизирам на Живка, но стратегиите и неестественото й говорене малко ми дойдоха в повече. Симпатична е, но прекали в желанието си да бъде обективна и безпристрастна. Липсваше ми малко повече емпатия и нормалност при нея.

Пламен доста сбърка в подкрепата си към "готините", в залитането си към Теодора и, че много често не заявяваше позиция. Но като цяло беше честен и не нагруби никого, спазваше добрия тон. На мен дълго време ми беше любимец докато не зае прекалено пасивна позиция. Но при така стеклите се обстоятелства за финалисти, мисля че най-добре би било той да спечели.

А когато вече приключи сезона, бих казала, че фаворит ми е Георги и той най-много заслужаваше да спечели. От една страна силен на дуели; от друга - с много умения в строителните работи и много принос към работата в манастира и цялото стопанство; а от трета - с нормално поведение без да отива в крайности. Показваше емпатия и подкрепа към много хора, най-вече жени, което на мен лично ми прави много добро впечатление. Към някои мъже е бил по-груб, но към жени - никога дори и да не ги е харесвал. Това говори за достойнство и уважение към по-слабия пол. Оказа и голяма подкрепа към хората от своя лагер на битките. Да не говорим как съчувстваше на Цветелина, когато нейните хора я изоставиха по време на битката и започна да й помага. Едно такова на пръв поглед дребно нещо, всъщност говори страшно много за същността на човек. За мен, Георги е добър човек и може би най-добрия от всички в този сезон. Впечатлих се вчера и каква баня е направил. Не знам защо не са я показвали досега(поне аз лично не съм я виждала).

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 13:36 от Анонимен

# 1 363
Изгледах ги четиримата най-достойни. Кирил въобще не намира никаква вина в себе си. Както всеки грубиян, определя себе си за искрен. Взел си поука, че не трябвало да крещи "истината", а само да я казва тихо. Общо взето Ваня е  виновна, защото е трябвало да отстъпва и да излиза навън.
А жена му видяхме как се справя с агресията - изтри лошите коментари, блокирала е както разбрах обидилите я и си заключи профила да не й пишат нищо. Само че Ваня нямаше как да ги блокира и заглуши вътре.

# 1 364
  • Сандански
Гледах рекламата битките са ги заснели вече на арената, на която се играеше през сезона.

Общи условия

Активация на акаунт