🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 453
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 1 260
  • На морето!
И аз мисля, че ситуацията с Живка беше извадена от контекста, за да ни я покажат такава, каквато искат да я видим.
Андрей има брак и то точно или дори само църковен, не е извън канона.

# 1 261
  • София
Три месеца излъчваха помия и в последия ден я намазаха с мед. Отгоре като гледаш и не се задълбочаваш виждаш мед, обаче като бръкнеш на дълбокото тя помията си е там и ти се гади от нея.

# 1 262
Ивчо посреща монасите, Кирчо връчва ключа за манастира...

Подигравка. С нас, с вярата с всичко.

# 1 263
Как Живка нареди Виктор и Цветка, и на мен ми се струва много нескопосано орязано от продукцията. Имало е нещо друго преди това, което не се показва, и ей така от нищото я пуснаха, как едва ли не им се накара, че са заедно, не ми се връзва. Сигурна съм, че е извадено от контекста, и че има предистория.

# 1 264
  • earth
Не виждам защо Виктор и Цвети да не се... На Виктор му трябват бройки, а Цвети е навъртяла такъв оборот, че един повече или по-малко е без значение.

# 1 265
Отношението на Цветанка към Виктор е отвратително. Тя си му искаше вниманието от ден 1, него го беше срам и Цурата се побърка. Какви бяха тия изказвания, че го е харесвала, но си е изпуснал шанса...
И доколкото подразбрах, тя го е поканила да се видят. Нали имала хиляда кандидати, да ходи да си ги обгрижва тях.
Живка спечели много точки в очите ми. Стискам палци да спечели.

# 1 266
Смятам, че Ваня сгреши с подкрепата към Пламен.
Основания да се сърди на ЖИВКА има, но посочване на Пламен като фаворит беше излишно, достатъчно беше да гласува за него.
Точно като ново присламчване към готините изглежда сега.

# 1 267
  • Велико Търново
Андрей има брак и то точно или дори само църковен, не е извън канона.
Андрей сключи брак със сръбкинята Даниела, с която впоследствие се разведоха. С Емануела не са се бракосъчетавали още.

И аз смятам, че "конското" на Живка беше извадено от контекст.

# 1 268
Има църковен брак с Емануела, каза го скоро, мисля на Андреев ден, когато беше  в " Преди обед".

# 1 269
Diavolo, аз пък си искам линк към интервюто с Ваня.
Щом може да има много линкове към нещата на Ивайло, може и един за Ваня.
Моля. Hands Pray

# 1 270
  • Велико Търново
Има църковен брак с Емануела, каза го скоро, мисля на Андреев ден, когато беше  в "Преди обед".
О, това съм го пропуснала. Извинявам се!
Може би скоро се е случило? (нямам предвид гостуването, знам, че Андреевден е на 30 ноември).

# 1 271
  • Другата България
Живка искрена?
За мен искреност при нея = полза + дивиденти от ситуацията.
Двете са едно и също, но умишлено ги пиша отделно.

# 1 272
Не може църковен без светски брак.
Поне на нас така ни казаха в църквата.

# 1 273
  • Велико Търново
Not Sure, заповядай...

Лайка, и аз така знам, но и от Синода може да са станали по-либерални. Особено имайки предвид колко двойки живеят без граждански брак...

# 1 274
  • В тъмната гора.
Линк към днешния епизод ще има ли? Като чета коментарите, мога да си го позволя.

Общи условия

Активация на акаунт