🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 460
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 1 275
Аз пък не видях искреност от Живка. Да, реално на нея не ѝ пука кога, на кого и как ще го каже, но дали това е тъждествено на искреност? Хем е така, хем е иначе - фурнаджийска лопата, както щеш, така го наречи. Не може хем да четкаш някого и след 10 минути да говориш зад гърба му. Ако това не е лицемерие, то тогава какво е - биполярност? Живка е много умна жена, пак казвам, играе си картите добре, но дотам. А дали в реалния живот е различна, не мога да кажа, защото не я познавам. Коментирам това, което видях от нея през изминалите месеци в предаването. За мен тя не е принципен човек, защото когато си принципен човек, държиш на позицията си, а не се стремиш с всеки да си окей. Още повече при такъв подбор на участниците. Още повече при цялото напрежение и насилие, което Киро и Иво вкарваха. Уж водят някакви спорове с Мартина, после Живка казва, че с нея се вижда на финала. Днес пък казва, че за мнението на Мартина не ѝ пукало, че би я било срам, ако си приличали двете. Това за какво говори? За принципност и последователност или за стремеж да огрееш и да се харесаш навсякъде? То е ясно, че човек е хубаво да се стреми винаги към златната среда, ама конкретно в тая ситуация или избираш да подкрепиш простотията, или доброто - средно положение за избор няма. Аз не упреквам Живка, нито се опитвам да разбера защо реагира по такъв начин, тя си знае най-добре за себе си защо и как се държи, просто според мен не е открита и искрена. Вътре е само за парите, вкопчила се е в играта, същевременно пак казвам, че само един дуел има изигран, който е срещу слаб противник. Но в сравнение с Марта и Киро Живето е цветенце. И ще съм доволна, ако Пламен или тя победят. Тя ми е вторият фаворит след Пламен. Не защото заслужава на 100%, а просто защото останалите са пълен минус.

# 1 276
DamaPika, благодаря. Hug
Това е първото нещо по темата, което смятам да изгледам, откак се отказах да следя Фермата.

# 1 277
Не виждам защо Виктор и Цвети да не се... На Виктор му трябват бройки, а Цвети е навъртяла такъв оборот, че един повече или по-малко е без значение.

Интересно кога оборотът става такъв, че един повече или по-малко е без значение. И това само за жените или и за мъжете важи? Или при мъжете важи принципът - колкото повече толкова повече? Grinning

# 1 278
  • Вестерос
Не знам как е последните дни, защото не гледах, но днес виждам, че изключително наблягат на благостта на Кирил и агресията на Живка. Така като гледам Пламен ще печели.
Май вече и аз си го мисля.
И аз донякъде, днес Живка много ме напрегна нещо, държа се супер странно, точно като за пред хората и накрая им се извиняваше, плийз..

# 1 279
След дуела снощи, спрях звука, а след пет минути смених канала. Днес не гледах предаването, четох темата само. Дойде ми в повече цялата пошлост, злоба и простотия. Все едно ми е кой ще спечели. Харесвах Живка в началото, вече не. Иначе е най-малкото зло от четиримата.

# 1 280
  • Сандански
Смятам, че Ваня сгреши с подкрепата към Пламен.
Основания да се сърди на ЖИВКА има, но посочване на Пламен като фаворит беше излишно, достатъчно беше да гласува за него.
Точно като ново присламчване към готините изглежда сега.
Значи Виктор два пъти или три я накара да повтори защо се е разграничила от Живка, а отдолу Теодора, която не я следва и Цветелина пишат коментари, че не се чуват. Ваня просто беше използвана от онзи лагер защото хората я харесват. Опитаха се да насочат гласовете ѝ.

# 1 281
"Кметският син от Ябланица" да не се присъедини като победител към "младата многодетна майка от....", от, от, забравих откъде беше Веселка Joy

# 1 282
  • на село
А мен ме вълнува  кокерчето- Гери ли се казваше, някой взе ли го?
Че видяхме Гуньо как върви с Кирил, но онази красавица за фермерите ли беше?

# 1 283
Интервюто на Ваня е чудесно.
Имам предвид - отговорите на Ваня са чудесни.
Начинът, по който водещите й задават въпросите и бързо я прекъсват, за да й зададат следващ въпрос (и то леко нападателен), малко не ми хареса.
Сякаш Ваня е отговорна за безобразията на Ивайло и Кирил? Да ги викнат тях и да ги питат защо се държаха така.
Тези водещи винаги ли така се отнасят към гостите си?
(Разбирам, че това е субективно - ако някой ми е противен, ще ми е кеф да гледам как го въртят и му задават трудни въпроси.)

# 1 284
А мен ме вълнува  кокерчето- Гери ли се казваше, някой взе ли го?
Че видяхме Гуньо как върви с Кирил, но онази красавица за фермерите ли беше?

Вчера четох коментар на Георги на профила му във Фейсбук и не помня кученцата по имена, но каза, че той, Цоньо и Живка са прибрали по едно, а някакво друго момче спомена по име (може би някой от продукцията, или от гостите?) е взел последното. Всички кученца вече имат нов дом.

# 1 285
Вече съм НАПЪЛНО убедена, че Ваня е станала "оръжие" на групичката на "готините" . Във всеки един момент, абсолютно във всеки, Цветка, Лорче и прочие акцентират ТОЧНО върху това, че Живка е предала Ваня и как Ваня подкрепяла Пламен. ЦветитУ е коментирала под поста във фейсбук след изказването на Живка - как Живка предала Ваня (!) и останалите свои...."ВАНЯ и останалите свои" . Днес лайф с ВАНЯ и гайдарчето....Ванчее, Ванче. Ок, не подкрепяй Живка, ако наистина се чувстваш предадена, добре, недей, но в момента стана пионка на злобарите...тотално си те използваха....Жалко!

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 00:28 от Nikolv99

# 1 286
Пак превъртях 2-3 момента.
Защо някои от участниците насочили толкова агресия към Ваня? - питат нея.
Ами по тази логика, как Стефан и Жоро не го направиха?
Ти, Ваня, с какво ги предизвика? Ти какво направи грешно?
Хм...

Искам да ви покажа това интервю на какво ми прилича, но ще ми отнеме време да го намеря. Мисля, че беше с Доли Партън.

# 1 287
За мен Живка също въобще не е искрена. За пореден път се бърка и да изпляскаш нещо грубо в лицето на човек с искреност. Отделно през цялата Ферма ту се мазни на някой, ту го кове зад гърба му, ту пред зрителите.

Ваня я разбирам защо подкрепя Пламен. Просто е разочарована от Живка, имала я е за най-близка във Фермата, а сега е изгледала всичко, което тя е говорила зад гърба й. Това е предателство, и от близки боли много, докато Пламен не я е заблуждавал, че е с нея, че я подкрепя, съответно не я е разочаровал с нищо и не я е предал. Това, че е искал неговите хора да я победят на дуел, е разбираемо. Но не помня нещо да я е обиждал.

Аз и преди писах, въобще не съм ОК Живка да вземе наградата, да си грабне чукалата и отдалече да плюе пак колко не ни е уредена държавата. Пак съм раздвоена, но нямам против Пламен да победи. Не обичам схемаджии като Живка, и да, наистина е готова да мине през трупове, за да си постигне своето. Пламен в това отношение изглежда по-чист и наивен.

# 1 288
  • София

Фермата - сезон 7, епизод 84 (17.12.2021)

# 1 289
Пак превъртях 2-3 момента.
Защо някои от участниците насочили толкова агресия към Ваня? - питат нея.
Ами по тази логика, как Стефан и Жоро не го направиха?
Ти, Ваня, с какво ги предизвика? Ти какво направи грешно?
Хм...
И мен това ме подразни. Да питаш жертва на насилие защо точно тя е станала жертва. Малоумни са. Да си поканят Киро и Иво и да ги разпитат подробно.

Общи условия

Активация на акаунт