🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 471
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 1 230
Ех, така се надявах камбаната да падне на кухата кратуна на Киро, ама не.

# 1 231
Живка малко пресоли манджата със стратегията, или по-скоро с това, че споделяше всяка една стъпка от стратегията си в "изповедалнята". В началото това беше нужно, за да запознае зрителите с начина си на мислене и как ще процедира в играта, но в един момент трябваше да запази някои мисли за себе си, а не да обяснява всеки един ход. На мен лично не ми е проблем, но мога да разбера защо това нейно поведение накара някои хора да я считат за безскрупулна и прекалено пресметлива.

# 1 232
Какво е това безумно поведение от Живка?!

# 1 233
Без спор Живка е интелигентна, но за мен е лишена от сетивност, душевност и човечност. Не може да минаваш през трупове само и само, за да вземеш наградата. Не е приемливо, в разрез е с моите разбирания, морал и етика. За нея нямаше невъзможни неща. Толкова грозно беше, когато в изповедалнята говореше против някого, а след 10-15 минути отиваше при него и се държеше така, все едно са си първи дружки. Мен лично това ме отблъсна. Същевременно - цял сезон слушаме, че тя е дошла за битките, за арената, за дуелите, но така си пазеше кожата, че по възможност и от единствения си дуел би се лишила. За мен тя не носи качествата на финалист. Защото финалистът трябва да е не само добър стратег, но и добър и стойностен човек, когото хората да усетят като такъв, за да гласуват за него. Хубаво, "изкласила" е до финала, ама финалът не е стратегия, защото там ти сервират битките, нямаш време да се подготвиш за тях, да кроиш планове - всичко се случва на живо. Вотът на зрителите е още по-непредсказуем. Да не ѝ излязат сметките без кръчмар само.

Гледах Ваня днес в "Преди обед" - красива, лъчезарна и одухотворена млада жена. Личи си още по погледа ѝ, че е човек с друга душевност, различна от масовата. Духовните ѝ висоти я отдалечиха от останалите, защото те просто не можаха да я разберат. Не се и опитаха обаче, защото им беше по-изгодно да я изкарат мързелива, луда, с липса на фермерски качества и какво ли още не. Но както и днес каза, любовта на хората към нея е показателна за това какъв човек е тя и какво реално е свършила във Фермата. Големите "работяги" Марта и Киро като толкова се изчекнаха да работят, дали някой ще си ги спомня след 1-2 седмици, освен с безпрецедентната злоба, циничност и вербална агресия? Ще заминат в забвение като кака ви Надка пчеларката.

Разбирам защо Ваня подкрепи Пламен и с тази си подкрепа защити своите принципи. Пламен наистина, макар и безхарактерен, макар и льольо, като че ли беше някак тих, не пробутваше стратегии (не, че е нямал такива, но поне не бяха натрапливи и шумни като на Живка).

# 1 234
Живка нещо откачи ли? Откъде накъде ще им държи сметка?

# 1 235
  • София
Днес от 14:00 ч. уж щяло да има лайф с Виктор и Ваня, които щели да агитират за Пламен, но или не се е състоял, или не са го запазили в профилите си. Нямаше как да гледам, защото бях на кино.

Живка и Кирил ги признах за най-антисоциалните хора. Дори Цоньо, Жоро, Мариян и Ралица имат повече публикации от тях.  Wink А тези шестимата общо почти не публикуват в сравнение с останалите.
Най-активни са Ваня, Иво, Лора и Цвети.

Ивайло с поредния си лайф
--> ЦЪК <--

Много е разочарован от глупаците по форумите и социалните мрежи, които обиждали наред и как той лично едва ли не бил съсипал най-българското предаване. И какво каза в тази връзка: ''Понеже било най-българското предаване, ще ви кажа една стара българска поговорка, Който не работи не трябва да яде! И ако било така, то повечето фермери щели да умрат от глад, най-вече любимката на народа''
Яко му сипват на Иво, но и той плюе яко, храни се от хейта явно и му е кеф, зарежда се от такива мнения един вид и обича да трупа трафик.
Иво е за 1 място за Кирил (без който този манастир нямало да може да отвори врати) и след него за Мартина.

От останалите фермери само Мариян бил от ЦСКА. Други нямало. 😮
Ама май и Жоро е от ЦСКА.

Никоя от жените този сезон не можела да победи Мартина в 7 битки. В една битка да, случва се, но в 7 битки няма жена този сезон, която дори да е равностойна на Мартина.

Ваня е втората най-силна жена на Арената този сезон и единствената, която е имала реален шанс срещу Мартина според Ивайло. Ваня ако имала акъл за пет стотинки (цитирам) трябвало да избере Живка, да я бие и след това да спечели, защото се е изкарала жертвичка, а българите обичали жертвите (отново цитирам).

От жените този сезон най-голямата любимка му е била Лора.

Гледах Ваня в 'Преди обед' Тази Деси е много зле.
Хареса ми как се държа и как говори, Ваня.
Няма да давам линк, май всеки тук го е гледал, а и лесно може да се намери. Има го къде ли не.

За утре моята прогноза за фермерския вот:

Живка: Ралица, Деси, Мариян, Жоро, Чавдар, Цоньо (6)
Мартина: Краси (1)
Кирил: Иво (1)
Пламен: Виктор, Коцето, Любо, Боби, Теди, Цвети, Лора, Ваня, Сия (9)

Стефан ми е голямата мистерия на мен. Не мога да кажа къде ще си сложи камъка. Гравитирам за Пламен, но не знам, мистерия ми е.
От останалите също има някои, които не са 100% сигурни като Сия, Цоньо, Любо, Краси и Иво.

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 21:52 от Diavolo

# 1 236
То и Пламен е имал стратегия вероятно, но няма капацитет да я осъществи 🤣, щото е мишок.

# 1 237
  • Разпиляна във въображението
Много преиграва Живка. Това говорене на висок тон чак на мен ми бърка в мозъка и искам да я мютна, а на живо сигурно е още по-зле.

# 1 238
  • Другата България
Живка нещо откачи ли? Откъде накъде ще им държи сметка?
Joy
Не съм изненадана.
Казах, че очаквам "нещо" за Живка.
Не гледам, ама разбирам, че е изплискала легена.

# 1 239
Какво прави Живка? Споделете за негледащите.

# 1 240
  • Другата България
Без спор Живка е интелигентна, но за мен е лишена от сетивност, душевност и човечност. Не може да минаваш през трупове само и само, за да вземеш наградата. Не е приемливо, в разрез е с моите разбирания, морал и етика. За нея нямаше невъзможни неща. Толкова грозно беше, когато в изповедалнята говореше против някого, а след 10-15 минути отиваше при него и се държеше така, все едно са си първи дружки. Мен лично това ме отблъсна. Същевременно - цял сезон слушаме, че тя е дошла за битките, за арената, за дуелите, но така си пазеше кожата, че по възможност и от единствения си дуел би се лишила. За мен тя не носи качествата на финалист. Защото финалистът трябва да е не само добър стратег, но и добър и стойностен човек, когото хората да усетят като такъв, за да гласуват за него. Хубаво, "изкласила" е до финала, ама финалът не е стратегия, защото там ти сервират битките, нямаш време да се подготвиш за тях, да кроиш планове - всичко се случва на живо. Вотът на зрителите е още по-непредсказуем. Да не ѝ излязат сметките без кръчмар само.

Гледах Ваня днес в "Преди обед" - красива, лъчезарна и одухотворена млада жена. Личи си още по погледа ѝ, че е човек с друга душевност, различна от масовата. Духовните ѝ висоти я отдалечиха от останалите, защото те просто не можаха да я разберат. Не се и опитаха обаче, защото им беше по-изгодно да я изкарат мързелива, луда, с липса на фермерски качества и какво ли още не. Но както и днес каза, любовта на хората към нея е показателна за това какъв човек е тя и какво реално е свършила във Фермата. Големите "работяги" Марта и Киро като толкова се изчекнаха да работят, дали някой ще си ги спомня след 1-2 седмици, освен с безпрецедентната злоба, циничност и вербална агресия? Ще заминат в забвение като кака ви Надка пчеларката.

Разбирам защо Ваня подкрепи Пламен и с тази си подкрепа защити своите принципи. Пламен наистина, макар и безхарактерен, макар и льольо, като че ли беше някак тих, не пробутваше стратегии (не, че е нямал такива, но поне не бяха натрапливи и шумни като на Живка).
Съгласна напълно с горното мнение. За всичко.

# 1 241
  • Разпиляна във въображението
Май всичките подбрани кадри на Кирил той бе със същите дрехи, с които е в момента на масата.

# 1 242
Цвети и Виктор си се прегръщат,  Живка им се развика какво правят още заедно, защо си губят взаимно времето, Цвети била лисица и само си играела с Виктор.
Аз пък вече даже ги приех и са ми сладки.

# 1 243

И аз не гледам, но ми излезе пост във Фейсбук, че май Виктор и Цветелина са казали, че са заедно отвън, а Живка директно им е казала, че не са съвместими и да не си губят времето Grinning

Аз като цяло си мисля, че повечето имат прекалено високо мнение за Виктор, включително и Живка. Той само се прави на много дълбок и морален, а иначе си е баш простичко и елементарно момче, на което една кифла като Цветелина му приляга чудесно.

# 1 244
  • На морето!
Не знам как е последните дни, защото не гледах, но днес виждам, че изключително наблягат на благостта на Кирил и агресията на Живка. Така като гледам Пламен ще печели.

Общи условия

Активация на акаунт