🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 460
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 1 245
  • Другата България
Не знам как е последните дни, защото не гледах, но днес виждам, че изключително наблягат на благостта на Кирил и агресията на Живка. Така като гледам Пламен ще печели.
Май вече и аз си го мисля.

# 1 246
Живка и Кирил ги признах за най-антисоциалните хора. Дори Цоньо, Жоро, Мариян и Ралица имат повече публикации от тях.  Wink А тези шестимата общо почти не публикуват в сравнение с останалите.
Най-активни са Ваня, Иво, Лора и Цвети.

Интересна интерпретация на "антисоциалност". За мен голямото присъствие в социалните мрежи е точно антисоциалност, прекараното време там е всъщност прекарано време сам, в този смисъл не бих броил публикациите на някой като оценка за някаква социалност, хората, които водят истински социален живот, не си губят часове с виртуалните си дружки в "социалните" мрежи.

# 1 247
Имам отрицателно мнение както за Виктор, така и за Цветелина. Споделям напълно това, което вече се написа, а именно, че Виктор само изглежда като някакъв възвишен човек, носещ добродетели. За мен той не излиза от клишето и е силно надценен. Ако беше такъв, за какъвто го смятаха мнозина, включително и аз в началото, щеше да подкрепи Ваня в дуела ѝ срещу Марта, но не го направи, защото не му стискаше. А Цветелина какво изобщо да я коментирам? Кифла без мнение, която сновеше около останалите по-препечени и обръгнали в живота кифли като Мартина и Сия. Те двечките с Лора все се изкарваха мънички, неопитни, плашливи. Е, на 25-26 години колко да си неопитен? Разбирам да бяха като Рая от първия сезон на 19, та да си намират оправдание, ама те вече са моми за женене със или без майтап. Нямам против любовта между Виктор и Цветелина, ако се обичат, да са щастливи, но ми се струва, че има голямо преиграване.

# 1 248
Аз пък много се смях с Живка.😂😂😂 Цвети и Виктор сами говориха, че не се харесват, той я бил блокирал първо. Цвети му вика да си бил намирал приятелка, а тя имала 1000 на опашка, ама искала сама до стои. Цирк.😂 Обаче Живка бая ги нареди той шаран, тя - лисица.

# 1 249
Цветка и Виктор може да не са един за друг, което е ясно за всички, но не е работа на Живка да вдига панаири, че и да се налага. Коя е тя? Мнение ли са й искали? Много невъзпитано и много нахално.

Пламен е льольо, да. За мен е лузър, който мина между капките до финала. Кирил продължава да бъде противен и имам чувството, че от него се носи смрад - тия дрехи как не ги свали три месеца...

# 1 250
Аз няма да се съглася с масовото мнение за липсата на чувствителност и емоционалност у Живка. "През трупове би минала"??? Извинявайте, ама според мен това е меко казано преувеличено. Аз лично именно у Живка откривам най-силна емоционалност и преди го бях казвала. Когато човек е умен и емоционален едновременно, положението не е добре. И такъв човек се учи да се контролира, защото иначе за щяло и нещяло ще реве. (Справка - Теодора)
В моите представи истинската и чистата емоционалност не се пльосва на масата, защото умният човек знае, че е Ахилесова пета и много хора, изтъкани от лошотия, ще настъпят точно там. (Справка - Кирил)

И пак ще припомня, че животинките са лакмусът за хората. Гери не се отдели от Живка от самото начало. Другите кучета изобщо не бяха така със "стопаните", които ги избраха.

# 1 251

Аз като цяло си мисля, че повечето имат прекалено високо мнение за Виктор, включително и Живка. Той само се прави на много дълбок и морален, а иначе си е баш простичко и елементарно момче, на което една кифла като Цветелина му приляга чудесно.

И аз не разбирам защо Виктор толкова се надценява от всеки.

# 1 252
Да, абсолютно съм съгласна, че Живка няма никакво право да се бърка в личния живот на хората, много махленско и грозно отстрани. Точно все едно ми заприлича на бабките на пейките пред входа, които одумват младите. Ясно е, че търси сеира и се опитва да им влезе в тона, за да се направи на интересна, но се получава точно обратният ефект - крайно несполучливо беше намесването ѝ в разговора. Да, тя може да изрази загриженост към Виктор, ако толкова ѝ пука за него, в което дълбоко се съмнявам, но така ни в клин, ни в ръкав да се обажда... шок и потрес.

# 1 253
Ох, защо Ивайло е в центъра и развежда той монасите? И Теда и тя там.

Единствения "труп" през, който Живка мина беше този на Краси.

# 1 254
  • София
Андрей какво ми се прави и той на много смирен! Живее без брак и по всички канони на църквата е прелюбодеец. Да пита отец Кирил, ако има смелост.
На мен не ми пука за това. На никого не държа сметка как си живее живота. Просто обръщам внимание на лицемерието му.
Жена му да намери съответните стихове в Библията за това.

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 22:40 от Лютичe

# 1 255
Бил я блокирал ли? 😂 тоя пък неадекватник. Аз шеговито наричам Виктор девственик, но наистина почвам да си мисля, че е с това поведение на 13-годишен.

Сега се сетих като Цветелина му даваше игнор няколко дни, а Виктор грабна табелата с нейното име и започна да я блъска, или какво беше. Май Любо му направи услуга като го финтира да извика Пламен на дуел и го прати вкъщи, щото поне си тръгна преди съвсем да е показал колко го перат лимките.

# 1 256
Нина и Oliboo, благодаря за отговорите.Flowers Hibiscus

# 1 257
Оказва се че доста неща са направили фермерите за манастира.Но се получи така,че за монасите получиха придобивките и саксиите на Ралица,а за зрителите останаха скандалите и лошия привкус....

# 1 258
Живка си направи гаргара с Виктор и Цвета, щото им е толкова акъла. Чак пък да се меши в живота им. Сякаш ще ги върже.

# 1 259
Аз също няма да се съглася с повечето тук и даже бих казала, че, според мен, Живка от днешния епизод си натрупа още повече дивиденти! Толкова откровен и честен човек като нея никога не бях виждала. Аз лично си пожелавам да срещна такъв човек в бъдеще, точно толкова искрен, колкото е и Живка. Всичко казано право в лицето - нищо зад гърба. Изключително много се забавлявах с нея и само като им видиш лицата на Цветиту, Краситу и Мартиту и ти става кеф.

Общи условия

Активация на акаунт