🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 467
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 1 335
Оппа, на Живка й била отворена вратата към България с евентуалната награда. Май е чела коментати Joy
Коро бил се извинил на Ваня във фермата още, но не помнел какво му отговорила тя…. Верно ли?

# 1 336
  • гр.София
Изложиха се като за последно преди финала

# 1 337
И четиримата са като насрани. На никой не му знае толкова устата сега.

Както сте споменали Кирил каза, че неговите дъщери щели да знаят как да се защитят. Доста нелепо изказване, след като една минута по-късно те се обединиха около тезата, че ако Ваня отстъпвала в определени моменти, то Ивайло и Кирил нямало да я тормозят толкова. Е, какво последно? Трябва да знаеш как да се защитаваш, или вечно трябва да отстъпваш на всеки агресивен миндил?

От това интервю съдя, че всички вътре истински са били убедени, че Ваня е злодеят в очите на зрителите. За това и всеки се държи като насран. На тях не им побира ума, че наистина са прекрачили границата и хората съчувстваха на Ваня, каквато и да е. Както някой описа, повечето от тях никога не са се опитали да видят Ваня отвъд образа на "шматката със светлината", та за тях е шокиращо, че зрителите са я видяли като човешко същество с чувства.

# 1 338
Добре, че са форумите та да знаят какви въпроси да задават журналистите.

Не знам, аз виждам двайсет човека, които и навън смятат, че и Ваня има вина. И Киро и Ивайло си казаха, че не е трябвало да държат този тон, да грубиянстват, но аз не чух никой, който да каже - ами бяхме 100% грешни. Никой от участниците. Хората казват, че са ходили да и се молят, да се опитват да успокоят нещата, но така и не са намерили път към Ваня. И това го видяхме и ние в демонстрациите ѝ, като чистеше шумата, дето стана голяма драма за нещо, дето е за пет минути лека работа.  Извиниха ѝ се, ама… тези неща нещо не се споменават.

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 10:07 от Iseis

# 1 339
  • София
Oliboo, отлично казано!

# 1 340
Мъка,мъка,мъка. Разговорът не вървеше. Никой не заслужава наградата. Да я дадат пак на Хепи Ванче. Хи хи хи

# 1 341
Не ги гледах, но от коментарите ви достатъчно си ги представих. Радвам се, че Ваня вчера отлично се държа на интервюто си и заслужено е с вдигната глава. Радвам се също за обществената подкрепа, която получи и че това морално я удовлетворява.

# 1 342
  • София
Разочарована съм от това, което казаха в интервюто преди малко. За съжаление затвърдиха отрицателните си постъпки при конфликтачс Ваня. Никой от тях не съжалява за поведението си и са напълно доволни. Съжаляват, че са ги хванали.
Кирил мимстана още по-неприятен, той е с мания за величие. Живка какво приказва, че се опитала да й каже да излязат. На практика подкрепя лошото отношение. Никой от тях не заслужава наградата.

# 1 343
  • София
Няма съжаление, няма покаяние, няма пробуждане!

# 1 344
Снощи четох коментар във фейсбук, че камбанарията е реконструирана ( съответно камбаната пак на дървото), защото не е била построена на правилното място според църковните изисквания. Ако е вярно това, бутафорията е пълна и съответства на Пробуждането.
Преди време намирах спойлера за финалистите логичен спрямо поне физическата им подготовка, но за мен истината е, че те не стигнаха до финала с достойнство и с качествата си. Те са там въпреки и даже благодарение на недостатъците си и доколкото минаха през арената, доста формално беше, което е срамота. Ако не беше сезонът Пробуждане, а нещо в смисъл, че схемите и “стратегиите” са определящи - тогава да, това са те.

# 1 345
  • София
Това е точната дума - бутафория. Снощи като слушах с едно ухо си мислах, че е пълен фалш всичко, ама се пишат с каузи. И библейски цитати пробутват.

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 16:29 от Andariel

# 1 346
  • София
Водеща: Успяхте ли да дадете добър пример?
7 секунди мълчание и Киро почва да се обяснява за храма.
Пълни тулупи....

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 10:38 от chiana2003

# 1 347
  • Разпиляна във въображението
Когато Ваня отиде да мете листа тя бе силно разстроена и просто искаше да я оставят на мира. Беше се махнала, не беше пред очите им и пак й се дразнеха. Живка не се включила да успокои нещата, но не дали как отишла при Ваня да й каже да излезе, за да се успокоят. Тя да излезе! /накрая тя излезе, а Ивайло и Кирил продължиха с Ралица! /  А не да излязат агресорите и да утихнат нещата. Обаче като я няма пак тя е виновна. Изобщо на останалите не им трябваше да я гледат пред себе си. Те не спираха никога.

А Мартина изглеждаше като мъж до Пламен. Направо стърчеше на дивана. Едва си отваряха всички устите - и интелектуалецът и онези битовите Simple Smile

# 1 348
Ваня е пробвала абсолютно всеки метод. Опонираше им директно и отстояваше позиция - тая пък защо не отстъпи? Замълчава си и напуска стаята - безхарактерна и не може да се защити. Търси някаква допирна точка с групичката - жалкарка, която търси връзка с тия дето я тормозят.

Нищо не беше достатъчно. Щеше да им направи къде повече чест да кажат, че са прекрачили границата и не могат да намерят обяснение за поведението си. Пламен смотолеви нещо, че не направили достатъчно да намерят път един към друг, но кои са ние? Той никога не говори с имена. Винаги приказва в множествено число, но не е ясно кого визира, та общо взето не казва нищо от истинско значение. Само дрънка да си проветри устата.

Но не съм съгласна с вас за едно нещо - че на Кирил не му пукало. Той може да не си е взел поуки за нищо, защото е невероятно прост и ограничен, но определено му пука за хорското мнение. Първият беше, който си затвори всички акаунти. Жена му от пост всеки ден за семейния им живот, тотално се покри и ограничи. Кирил е отчаян да бъде харесван, да бъде считан за най-умния, най-забавния. Голям нещастник в буквалното значение на думата.

# 1 349
Той не съжалява. Мартина казва, че не е представена предисторията и Иво и Кирил били маалко груби.

Каква е предисторията, бе Винету?!?!? Ваня отиде и каза на киро и иво, че са слуз, грип, че са лайна, че са маймуни, пожеала им да умрат и ги прокле да се пребият на арената??! Това ли е предизвикало агресията им? Ааа не, чакай, то беше обратното... Аз, понеже съм безкрайно тъп диванен зрител, все още не мога да си представя какво е направила Ваня, за да заслужи това „малко” изгрубяване...

Иначе удебеленото обобщава целия сезон. Той не съжалява. Точка. Толкова му е капацитета и грандоманията, че или не вижда колко се е изложил, или не иска да си признае. Точка.

Аз реших! НЯМА ДА ГЛЕДАМ ФИНАЛА! Как пък в почивния ни ден няма да седна да си губя времето с някакви примитиви, достатъчно време загубих до сега. Мерси за пробуждането!

П.С. Благодаря и на всички, дето коментираха през тези месеци. Добре се посмяхме, приятна беше, но аз мисля вече да се включвам в режим „забрава” и не желая ни да ги чувам, ни да ги виждам тия повече Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт