🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 333
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 1 590
И Пламен много изостана. В 3тата битка ми е надеждата. Оф.😫

# 1 591
Спортната злоба на Мартина и прекалената й нахъсаност ми идват в повече - все едно крещи "със сила, на всяка цена"... малко мисъл и чувство няма да са й излишни за да получи поне малко подкрепа от зрителите

# 1 592
Аз си мисля нарочно са сложили такива игри за Кирил и Мартина.... Не може така Живка да не може да вземе поне една игра. Дано поне фермерския и зрителския вот вземе Живка.

# 1 593
  • Другата България
Опс, Дора се обади с половин уста : "Пламене, давай"....

# 1 594
Четях ви само до сега, но да дам и моето мнение. Хич не е слаба Живка. Мартина е силна, пък и са нейните битки така да се каже. И все пак, друго е седем битки с точки. При първи дуелист Мартина, и Живка и Ваня могат да я победят. Ванчето според мен като първи дуелист и с Живка нямаше да има шанс.

# 1 595
  • София
Тез мъже са кекава работа. Ако ги бяха пуснали четиримата наведнъж, Мартина щеше да ги отвее всичките.

# 1 596
Е, няма как да си изкривя душата - Мартина беше разкош, много по-убедителна е в представянето си от Живка.Според мен битките са си стандартни за Фермата финал - рязане, цепене, ронене на царевица, предполагам последната ще е издръжливост.

# 1 597
Аз по принцип харесваХ Живка, но с тая жалка игра, която прави - Ваня трябваше дае на нейно място. Пълна смешка е Живка към тоя момент. Честно се надявам да отпадне въпреки вота.

# 1 598
Merri_An наистина не очаквах всичките спойлери да излязат верни. Благодаря ти! Вече знам на кого да разчитам за спойлери Sweat Smile .

# 1 599
Все ми е 200 кой ще грабне, стига да не е Кир.

# 1 600
  • Другата България
Мартина наистина ще има успех в ИВ.

А тия двамата водещи как ги изтърпяха Пацо и Кирил, та те се навряха директно в муцуните им и викат, крещят.....то това пречи също.

# 1 601
Пламен много зле на царевицата. Марта всякакви Бобита и Коцета щеше да вкара в 9та глуха. Много е силна. Това е.

# 1 602
  • Велико Търново
А всъщност и той подлъга съфермерите си , че е силен съперник. Виктор го избра заради защитаването на честта, която му внушиха "готините". И заради това, че имунитетът за дуела беше взет и от другите двама (чак вече не помня кои бяха Satisfied)

Много ми е странно защо Кирил гледа към небето, когато се обръща към дъщеря си... Rolling Eyes

# 1 603
Гледам и не вярвам на очите си. Много ме е яд на Живка, изобщо не се напъва. А Марта кой знае на какви химии е, това не е жена, а "животно". За сега съм доволна от избора на фермерите от предишните сезони. Във вота ми е надеждата
Играят след излизане от фермата. Няма как да е с такава настройка Живка.
Мартина  и тя е имала време да се подсили /според мен/.

# 1 604
  • На морето!
Много бавно се развиват нещата, очаквах досега поне 1 да е отпаднал вече.

Общи условия

Активация на акаунт