🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 078
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 1 875
Да, аз разбрах какво е искал да ни каже, любопитно ми е какво беше :Д

# 1 876
Някой разбра ли какво му беше подарила тази жена на Кирил, и аз не разбрах какво държеше в ръката си?

Сам си е издялкал кръста на загубилия....

# 1 877
  • София
Още от сега предупреждавам, че следващата анкета ще е ферманска, защото ще обобщим нека си го кажем слабия (да не кажа тотално провален) сезон. Ще има много въпроси и пак изпратени до знанието на маститите продуценти, пък дано си вземат поука. Защото следващия сезон може и да им е последен, ако не променят генерално нещата. Особено в правилата. За съжаление сеир винаги ще има, но надявам се не като този сезон.

А аз се подготвям вече за Сървайвър и се надявам с много от вас да се видим във фен темата, за така чаканото продължение на култовия формат. 🙂

Някой пита за Хепи Ванче, дали е била на финала снощи? Е, за къде без Хепито?

Любимците от сезон 5, Краси и Сами с гаджето на Сами, Мила, която знаем, че ще участва в новия Сървайвър.
От стори на Мила разбрах, че тя много е агитирала за Живка и като цяло май вота от сезон 5 е бил смазващ в нейна полза.

# 1 878
Дяволе, кога стартира Сървайвър?

# 1 879
Толкова му се разбра, колкото разбрахме какво означава "битов човек" според него и какво му е казала Ваня след въображаемото му извинение, което се е случило само в неговата тиква.

Най-смешното е, че той дори не вижда какъв автогол си вкарва с това доказване как някой го харесвал все пак. Много ясно, че все ще се намери тук и там някой случайник, дето му симпатизира. Краен пример, но то и на серийните убийци и изнасилвачи в затвора има кой да им праща "фенски" писма. Винаги ще се намери някой да подкрепя и най-лошия модел на поведение. Не затапваш никого като показваш, че все пак имало човек, на когото си се харесал, а просто доказваш, че има такова масово неодобрение към теб, че един с позитивно мнение и жест ти е направил огромно впечатление.

# 1 880
  • София
Дяволе, кога стартира Сървайвър?

Все още няма точна дата, но според мен втората половина (или най-късно края) на месец Февруари.

# 1 881
Бях за Живка от почти самото начало и много се радвам за нея. Честита победа, Живе!
Много мило изглеждаше как фермерите от предишните сезони (най-вече от сезон 5) се втурнаха да прегръщат Живка. Ето и физиономията на Любо, когато Живка благодари на нейните дружки:
Скрит текст:

# 1 882
  • София
Лелее, хаха Grinning
вижте и Лора, уф

# 1 883
  • София
Аз видях само как дори Киро поздрави Живка за победата, а Мартина - не, мина покрай тях и отиде при двете си дружки да я утешават.

# 1 884
Най-българското предаване. Четирима финалисти, трима от които като препикани мушката. Кирил получи най-добрия урок в живота си. Мартина ще и трябват още три месеца да асимилира какво стана. Пламен влезе на ринга с нокаут още от съблекалнята. Живка им показа как се играе на "Тука има, тука нема", взе чека и утре отваря училище за кандидат фермаджии. Цялата Ферма 7 беше една влаковоа катастрофа на забавен кадър.
Hands Thumbsup
Използвам момента да подкрепя този коментар, преди темата да бъде заключена.
Иначе аз самият не съм готов да коментирам. Изпитвам голямо огорчение и още не знам какво означава всичко това, което се случи. (Не финалът, а цялото предаване. Защо ми е толкова неприятно от една телевизионна игра?)
Ще изчакам Diavolo да отвори новата тема и да помисля дотогава.

# 1 885
  • Другата България
Според мен Кирил изобщо, ама изобщо не е приел случилото се като урок.
Напротив, той е човек, който твърдо вярва, че това, което е казал или направил е било правилно, сам си каза, че според него "истината не трябва да се крещи, а да се шепне". Това му е урока на него, и ако то означава, че трябва да се държи с хората като с  нечовешки същества, но прикрито обиждайки и ругаейки, и злословейки, и тъпчейки ги, мачкайки ги, унижавайки ги.....но прикрито, то това не е никакъв урок. Защото тези насилници са в пъти по-опасни от шумните такива, като Ивайло например, който за мен дори не е насилник, а един обикновен лаладжия.
Кирил е дълбоко убеден в правотата си, което за мен е много по-"лошо" от мутренското държание на Мартина.

# 1 886
Най-доброто от фермата в една снимка .Hug Nature Boom

Живка от жените и Георги от мъжете ми бяха фаворити за краен победител.

# 1 887
Никой от финалистите не заслужаваше наградата, според мен. Просто Живка я грабна, благодарение на наказателния вот. На принципа на по-малкото зло. Иначе я видяхме колко е "силна" и "непобедима" на арената...И, ако Ваня не я изпрати директно на финала, Живето щеше да види финал и награда през крив макарон. Нищо, че типично в нейния високомерен стил ни заяви, че не била на финал, щото Ванчето й го подарила, а защото там й било мястото...
Ми то и на Георги, и на Стефан им беше там мястото, ама единият се контузи в битка, а другият не е там, донякъде и благодарение на същото това Ванче...Та, ако и Живето се беше завъртяла и тя в битки, не се знаеше дали нямаше вече да е забравила за Фермата. Дори си мисля, че и Теодора имаше голям шанс да я бие. Доста неориентирана и безпомощна ми изглеждаше на моменти на арената.
Относно призът за най-работна, присъден отново на Живка, ме остави без думи...Никога не я видях в обора...там често "мързелуваше" Ваня като доеше и чистеше обора, често там бяха и Пацо, Коце, Иво...Но най-работливи бяха Георги, Кирил, Любо, Виктор, без чиито умения, знания и работа, нищо нямаше да съградят.
Живка я виждах само с цигарата в едната ръка, и с кучето в другата. По едно време белеше някакви чушки и веднъж поля в градината, като дори и по време на оскъдния трудов процес пак не спираше да анализира, коментира, обсъжда другите и винаги всичко чуваше и виждаше...Как го правеше това, за мен е истинска загадка ?! Аз като правя нещо съм съсредоточена и почти нищо не виждам и не чувам, изобщо дори не се интересувам от странични прояви извън задължението ми. А тя пенкелер, нищо не изпусна. И накрая най-работна. Браво ! Дори се чудя дали реално се е отпускала и да спи от време на време. Верно, тя съвсем буквално прие логото на сезона и беше през цялото време будна и превъзбудена от собствената си персона колко е най...И се чувстваше длъжна да оценя мързела на другите, докато те работеха и не дебнеха останалите, с изключение на обсебения психопат, който повтаряше и той в несвяст по 100 пъти едни лъжи, белким станат истина. Абе, все ученици на Гьобелс.
Накрая, Живето, все пак спомена 5-мата будали, благодарение на чиято подкрепа и помощ се дотътри до финала, нищо, че през цялото време и тях коментираше като нужните й патерици, и не пропускаше удобен момент и тях да омаскари. А хората я припознаха като приятел и се грижеха за нейния комфорт...докато за Живка приятелства няма, само интереси.

Според мен, на финал реален шанс имаха да са Ваня , Стефан, Георги и Мартина. Ваня трябваше да извика на дуел Живка, а не Мартина...Стефан беше прецакан в последния момент, а можеше да е на дуел с Коце, дори и Пламен можеше да бие... Георги единствен имаше реален шанс да отстрани Кирил, но се контузи, благодарение на безхаберието на продукцията, а Мартина наистина е много силна на арената и не виждам коя жена от наличните там би я отстранила...Това за мен трябваше да са финалистите. Ноооо... малшанс, нечия хитрост, лошо стечение на обстоятелствата, нечия заблуда пренаредиха картите, и при тая конфигурация Живка спечели. Тя просто попадна в единствената й печеливша комбинация. А и беше най-приемливият избор за публиката. Видях, че се радват моите любимци Георги и Ралица, така, че приемам победителят като най-удачният в така подредилата се конфигурация.
...Слушах я сутринта, искала да се връща в родината. Иначе гледам същата Живка, която до вчера друга песен ни пееше, сутринта за нула време обърнала плочата. Беше ли себе си, не беше ли ?!

Всъщност, много ми е интересно как изобщо можеш да не бъдеш себе си, но със съгурност няма да го разбера поне в тоя ми живот..

Това жалко, нечистоплътно същество Киррр, наистина няма нищо човешко в себа си, безвъзвратно деградирал тип, който няма никакво чувство за вина и капка емпатия. Иначе тук ни призоваваха да щадим семейството му, да им пазим крехката психика и ранима душевност...Да, пазим я, така, както той пазеше нашата...Дори глупаво усмихната му женица не го е посъветвала да се извини, да се покае, че утре и безценното му семе може да е на мястото на Ваня...Виреше пак грозната си психопатска кратуна, мислейки се за елитарен и неразбран. И тоя медал от фермерите, и то от най-любимия ми 3-ти сезон, пък направо ме тушира. Ама, то и те се спогледаха не по-малко изненадани и от мен...

Пламен беше много тъжен, дожаля ми за него. Беше някак безпомощен. Май само той имаше капацитета да се види отстрани и да си даде сметка. Иначе и той показа колко е 'непобедим" на арената. Стефан с ума си и нелошата си физическа сила, имаше реален шанс при един евентуален сблъсък с него.

Мартина наистина показа добра игра на арената. За нея по мога да кажа, че беше непобедима. Но показа много лабилна психика. И лошо възпитание накрая.

И понеже стана дума за психика, Живка многократно изтъкваше и силната си психика, наред с останалите си добродетели, но не мисля, че и психиката й беше по-здрава от на Ваня... Както и да е, мачът вече е свирен.

Последна редакция: нд, 19 дек 2021, 13:58 от HenzeliGretel

# 1 888
  • София
От архивите на дяволчето

първото допитване малко след старта на сезона

и след 1 месец на екран

А в момента Кирил е сред най-недолюбваните (меко казано) мъже в България... Все едно е крал и убивал или нещо като обществен враг номер 1 (както е популярно в щатите), все неща с които не мога да се съглася, но май народа намери в него кошчето за всичките си проблеми в държавата и кошчето Кирил е яко препълнено... Мдам...

Но,
за друго идеше реч.
Никога досега в който и да е риалити формат следен от мен не е имало такъв обрат в нагласите и такива крайности. От върха на дъното, от осанна до разпни го, ама наистина разпни го...
И/А пренаписаха историята ама не в добрия и аспект...

# 1 889
Живка в интервюто при Петя Дикова сподели че е свалила 9 килограма вътре и на последната битка едва е имала сили да я спечели. Даже определи че е наистина много малко храна са имали и това с наказанията и лимоните и горчицата са й изиграли и на психиката.

Общи условия

Активация на акаунт