🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 144
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 1 935
  • София
Абсурдно е да се пишат такива неща, че Мартина била зобала. Сериозно ли?
Тези битки са ги изиграли сигурно още на следващия ден след като напуснаха Фермата 7 и предаването на ключа. Най-много, два, три дена след това и са били някъде заедно с останалите. Какво зобане, какви пет лева. Всички са били нахранени и отпочинали или най-малкото преспали.
В този ред на мисли точно Киро и Мартина трябваше да са в неизгодна позиция, защото имаха тежки полуфинали, а Киро преди полуфинала със Стефан се дуелира и с Любо.

Не е лошо да се коментира с мярка и обективност все пак, колкото и да се ненавижда Мартина. Живка с това оправдание с килограмите олекна още повече. Голямата и уста можеше да и коства и победата, но с тези тримата за съперници нямаше как, не и в този сезон и при всичките тези обстоятелства.

# 1 936
  • София
Като принципно положение, едва ли са ги пребърквали за това какви лекарства и добавки хората си носят. Като ги гледам някои от мъжете, много вероятно пият поне хапчета за кръвно, а може да имат и други болести.

# 1 937
  • София
Това са недоказуеми неща. То може и Живка да е зобала. Някой може ли да докаже противното?
А и не сме на олимпиада и допинг контрол няма.

# 1 938
  • Другата България
Абсурдно е да се пишат такива неща, че Мартина била зобала. Сериозно ли?
Тези битки са ги изиграли сигурно още на следващия ден след като напуснаха Фермата 7 и предаването на ключа. Най-много, два, три дена след това и са били някъде заедно с останалите. Какво зобане, какви пет лева. Всички са били нахранен и отпочинали или най-малкото преспали.
В този ред на мисли точно Киро и Мартина трябваше да са в неизгодна позиция, защото имаха тежки полуфинали, а Киро преди полуфинала със Стефан се дуелира и с Любо.

Не е лошо да се коментира с мярка и обективност все пак, колкото и да се ненавижда Мартина. Живка с това оправдание с килограмите олекна още повече. Голямата и уста можеше да и коства и победата, но с тези тримата за съперници нямаше как, не и в този сезон и при всичките тези обстоятелства.
Нали виждаш, че е сериозно?
Живка загубила заради глад, а Мартина спечелила заради химия......и то едни и същи никове, регистрирани в последния месец само за темата, и с едни и същи постове за един и същи човек. Не ми пречи, но става досадно вместо да си пишат за човека, да пишат за НЕхаресващите го и това, което те пишат.
Живка нямаше никакви дуели цял сезон, нито ратай беше в обора да се зОри, с цигарата в едната ръка и Гери в другата, на масата в схеми и стратегии. Това ни излъчваха, и аз вярвам, че НЕ е било само то и че всъщност Живка е работила, дори повече от Мартина. Ама да се твърди, че се притеснила, и че била недохранена...та нали и Мартина е разполагала със същата храна като нея, да не говорим вече за Ваня - пет дуела гладна отнесе!

Кайзер, ти си последния анонимник, който може да ми каже какво има или няма нужда.
Продължавай да ме "пропускаш" както досега, коментирайки ме във всеки свой пост и "нечетейки ме", но не ми давай наклон на постовете. Както аз не давам на твоите абсолютно еднакви като по калъп такива.

Последна редакция: нд, 19 дек 2021, 17:27 от Merri_An

# 1 939
  • Велико Търново
За най-работен фермер опциите бяха само за тези четиримата. Не знам дали не са се надявали поне това да вземе Кирил. Трябваше да е между всички и Георги може би щеше да спечели. Аз не гласувах, а писах в коментар за Георги.
Гласуването за най-трудолюбив фермер беше през ЦЕЛИЯ сезон. До един момент можеше да се гласува за ВСИЧКИ участници, а после започнаха да оставят снимките само на тези, които към дадения момент са вътре. Та, накрая, в четвъртък, наистина бяха само четиримата финалисти, но след като и отпадналите отново се върнаха във Фермата, тогава върнаха и снимките отново на ВСИЧКИ. В процеса на гласуване най-отдолу под снимките за гласуване, се публикуваше и Топ 3, но не знам от коя на седмица нататък. Аз го видях малко по-късно и когато го видях, в него бяха Любо, Георги и Живка. Не помня дали някога видях Кирил в този Топ 3, но ми правеше впечатление, че Живка често беше на първо място, което ме озадачаваше доста на фона на това, което показваха като работа от страна на мъжете. Основно Жоро, Кирил, Виктор и Любомир. Но както и снощи писах - като нищо много от гласувалите там, да са смятали, че това ще се отрази на крайното класиране. И от тази гледна точка не ме учудва, че Живка взе и този приз.

# 1 940
Ако някой познава лично Мартина, да я пита дали "зоба"  и "приема правилна химийка", вместо да пише глупости по форумите в опит да внуши, че Живка е загубила заради "притеснение", а Мартина е спечелила заради анаболи.
Аналог с поведението на любимците ни - когато истината не изнася, и боли, буквално и преносно, но все пак е истина, вместо да отидем при спечелилия и да признаем, че е по-силен от нас, стискайки му ръката, започваме да се оправдаваме с глад, притеснение, агитка, ковид епидемия и вселенския мир. Живка след битките поздрави Мартина, сега се сетила, че е била гладна...айде моля ви се.
Видя се колко силна е Живка, точно колкото е и Пламен, вероятно и той е бил гладен и притеснен, но възпитанието му няма да му позволи да го каже.
Що се отнася до Мартина, нейната сила беше видна още от преди дуела с Ваня, която за разлика от Живка се беше ояла и нямаше никакво притеснение от чуждата агитка. Затова Мартина видя мъка с нея, явно е заради това, а не защото просто Ванчето си беше силен опонент, излизащ на пети дуел.

Дама, никога не съм писала, че Ивайло е приятел на сина ми.
Писах, че е познат от агитката на ЦСКА. И че е съвсем нормален човек, но все пак всеки човек се държи различно в зависимост от хората, с които комуникира. Та и заради това съм писала, че проблемът вероятно е бил И във Ваня донякъде.
Хаха Ивайло се държа баш като от футболна агитка.Много просто момче.Не само ,че е прост ,а и много държеше да ни го демонстрира.Личеше си ,че му липсват първите седем години.Демонстрира,че грам не му пукаше за децата му,а много тъжеше за третата му жена😂

# 1 941
  • София
Този приз беше най-голямата пародия снощи. Страшно много олекнаха с това. Жалко за Киро, Любо, Жоро, Виктор, Иво, подиграха се с тях.
Как може зрителя да определя кой е бил най-работен??? Естествено, че ще гласуват за любимците си и хич не им пука за обективността. Тази награда трябва да се определя не от зрителя, а от участниците вътре + хора от екипа, които са следели всичко и знаят много добре кой какво и колко е работил.

Последна редакция: нд, 19 дек 2021, 17:36 от Diavolo

# 1 942
Дали одобряващите Ивайло и Кирил за предаването не са ги разпознали?
Разбира се, че е възможно, но ми е много трудно да си го представя.
Червените флагове и при двамата са толкова много, че прилича на китайски комунистически парад.
Това със стандартни тестове се хваща доста лесно.

# 1 943
  • Велико Търново
Аз имам и малко по-различен прочит на това.
Чавдар и Гошо просто бяха на нисък старт, те очакваха /а вероятно и 90%/ от останалите в залата и зрителите, че именно Живка ще е победителя.
Скрит текст:
Толкова беше логично, особено след фермерския вот, дори ще отида по-далеч - за мен и самата Живко беше почти сигурна, че тя ще вземе чека. Живка не е глупава, напротив, на нея пипето ѝ сече много, самата тя си каза, че иска да е на финала именно с тези хора, защото знае, очаквала е как ще се приеме поведението им навън, Живка играеше за зрителите, и разчиташе на зрителите. Та ако беше с други хора там, дори и с Ваня, само с Ваня вместо Мартина, тя прекрасно осъзнаваше, че няма шанс. С тези Живка си очакваше да спечели, самото поведение го излъчваше от самото начало на вечерта. Беше спокойна, усмихната, опитваше се да се прави на изненадана от вота на фермерите, ама който я е гледал три месеца надали би се подвел. То и другите го очакваха, на Мартина ѝ личеше от космоса, на Киро също, той така неумело се опитваше да се прави на "аз съм широкоскроен човек и над нещата", с тази фалшива усмивка и изкуствен смях.....най-неприкрит беше Пацо, на него си му бяха потънали гемиите още от "съблекалнята", както каза някой Пацо си излезе с нокаут, нанесен още в съблекалнята. Но Живка сияеше, защото осъзнаваше, че е победител.
Абсолютно съгласна!

Diavolo, за приза за най-трудолюбив участник си напълно прав, но нека не забравяме, че все пак там се касаеше до това, че накрая на всяка седмица имаше награди за петима от гласувалите. Т.е. - съвсем друг е замисълът на целия "конкурс" - да се навърта трафик и да се рекламира една марка. Трудолюбието е просто между другото. Бе накратко казано... бла-бла си е изцяло.

# 1 944
Нямам идея дали някой го е правил, но ако някой е искал и 30мин да е изкарал извън Фермата е можел да вземе разни неща за физическа издръжливост. Най елементарното един Ефидрин, или един Клемботерол да изпиеш и вече имаш въздух и сила, и това го пиша само, като пример, кой знае вече какво са измислили и какво се предлага на пазара. Човек, който виси редовно във фитнеса обикновено е запознат, какво и кога, и за какво се взема. Та мисълта ми е, че нямам идея дали Марта или който и да било се е "назобил" , но така нареченото приемане на нещо стимулиращо е възможно, и е достатъчно, ако има желание човека, да го направи непосредствено преди битка и то еднократно и силите вече няма да са равни.

Последна редакция: нд, 19 дек 2021, 17:36 от renji

# 1 945
  • Другата България
Този приз беше най-голямата пародия снощи. Страшно много олекнаха с това. Жалко за Киро, Любо, Жоро, Виктор, подиграха се с тях.
Как може зрителя да определя кой е бил най-работен??? Естествено, че ще гласуват за любимците си и хич не им пука за обективността. Тази награда трябва да се определя не от зрителя, а от участниците вътре + хора от екипа, които са следели всичко и знаят много добре кой какво и колко е работил.
То и при участниците ще е субективно.

# 1 946
  • София
Все пак ще е много по-обективно.
Трябва да се гласува тайно и по съвест. И освен фермерите да гласуват и Иван, Андрей, Мирон и т.н. И после да ни се покаже кой за кого е гласувал и защо.
Всичко останало е пародия за мен, не е обективно и не е справедливо.

# 1 947
  • Другата България
Аз чак сега ти погледнах анкетата.
Явно теорията, че ако бяха други финалистите с Живка тя надали щеше да спечели, си е напълно реална.
Както и предполагах.

# 1 948
Ще ви споделя нещо от личен опит по повод т.нар. психотестове (тази дума не ми харесва на български, някакси ми звучи като "тест дали си ненормалник").
Та, правили са ми повече от 20 в България и нищо - даваха ми ok без никакъв коментар.
Още на първия, който направих в чужбина, след теста ме викнаха - хайде сега да ни обясниш на този, този и този въпрос защо така си отговорил.
Явно се подхожда различно.

# 1 949
  • Другата България
Едва сега влязох във ФБ да си сверя часовника, половината от мненията са от рода на ето това
Цитат
Ваня и подари наградата, факт!
Ако Ваня я беше призовала на дуел, щеше да я победи, защото Живка въпреки големите си хвалби колко била силна на арената и колко се страхували да я извикат на дуел, се оказа мудна, неконцентрирана, хаотична, с две думи смешно слаб играч!
Да не говорим и за мантрата колко била работлива, не беше стъпвала в обора, а само камерите услужливо я даваха как гордо меси хляб клюкарствайки и "анализирайки" някого и как пече и бели чушки и бърка лютеница, това и беше работенето.
ЖиФка шофьорката спечели, защото никой не искаше да гласува за другите трима (освен роднините им) и обра негативния вот на зрителите към тримата арогантни простаци!
Ако Ваня беше извикала Живка на дуел, щеше категорично да я победи, щеше да бъде на финал и зрителите масово щяха да гласуват за нея и Живка много добре го знаеше, затова беше толкова неспокойна преди избора на Ваня за дуелист.
Ваня е истинският победител!
нещо, което пиша и аз, и което явно не е само мое мнение, както и има други, доволни от Живкината победа. Но общото мнение е, че точно в този сезон някак думата "победител" на фона на "пробуждането", което видяхме, губи смисъл с тези участници.
А, и за Пламен много негативни изказвания срещнах, явно наистина агитацията на "готините" не му е била от полза, дори напротив.

Сега обаче, се замислям за майка му, която преди месец и половина - два, се вихреше във ФБ и когато издаде, че Пламен ще е на финал. Тогава тя избълва много негативни думи за Живка, бързо я забърсаха, но основно за нея бяха. И се чудехме после в темата за спойлерите защо за Живка, като двамата с Пламен нямаха явни конфликти, дори напротив. А то си имало обяснение.

Общи условия

Активация на акаунт