Ти какво сготви? Снимай, покажи! 137-та тема

• 96 232
  • 746
  •   1
Отговори
# 570

Пилешка супа,пилешко филе с ориз,червена чушка с нахут,лук,морков,царевичка и яйчица.

# 571
  • Русе
Броколи и гъби на фурна

# 572
Имах две леко сухи понички, които ми дожаля да изхвърля и станаха на десерт.

# 573
Страхотни сте момичета!
Постът на G&B ме подсети какво практикуваше баба,когато имаше само сух хляб.Наливаше един пръст вода в тенджера,върху нея захлупваше една чиния и върху чинията нареждане сухите филии.Като поври водата,от парата хляба ставаше като току що изпечен.

# 574
  • Sofia
Доли, сподели, моля те, как подготвяш киноата за готвене. Чета, че голямо миене и киснене пада и ми се иска инфо от първа ръка
Накисвам я в студена вода за няколко часа или цяла нощ.Измивам и изцеждам през ситна цедка и се готви както ориза.Като поври 10мин.изключвам котлон или фурна и да седи докато попие течността.

# 575
# 576
Благодаря за отговора, Доли. Flowers Hibiscus
Да не е спам - едно позабравено ядене: попара със сухар, сирене и масло:

# 577
# 578
# 579
Вчера направих тези бисквитки - по рецепта за ореховки, но със смлени бадеми, вместо орехи и добавено малко какао:

Не станаха красиви, но за сметка на това- вкусни, докато успея да снимам повече от половината заминаха.

# 580
От мен един бургер, който изглежда относително добре, но беше ужасен на вкус. Повече няма да купя "бургер" от Лидл!!!

# 581
# 582

Мерлуза в зелен сос

Хляб

Салати

Пържен ориз с чесън и магданоз

Скалички

# 583
# 584
Крем супа от моркови, със заквасена сметана и поръска от запечени слънчогледови семки, домашни крутони и мъничко босилек.
По рецепта на Mikkey
( https://www.mycookingcreations.com/2022/03/vellutata-di-carote.html)

Лесна и вкусна, ще се прави пак Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт