Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 109)

• 31 802
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Алекс, честит ти рожденик! Да е жив и здрав! Kissing Heart И при нас има щастливи събития днес, на дъщеря ми й падна първото млечно зъбче, голямо вълнение. Joy Сега Феята на зъбките я чака да заспи и си брои парите. Joy

Тъкмо щях да коментирам каква е тази награда "баща на годината", не ми се струва удачно. Все едно да има награда "майка на годината". В крайна сметка наградени ли са за нещо или просто са присъствали на някакво награждаване ? Thinking

# 151
Прочетох в една група -
С наградата на GQ Türkiye
"Мъж на годината" - звезда на екрана - Ибрахим Челиккол;
актьор на годината - Салих Бадемджи;
актриса на годината - Йойкю Карайел;
Ердал Бешикчиоолу - за цялостна кариера;
 Айбюке Пусат - "Равноправие".

# 152
  • Кърджали
Мики, просто са присъствали.

Скрит текст:
Аз лично много се зарадвах на наградата за Салих Бадемжи, психопатчето ми то. Абсолютно заслужена награда. И беше много сласък с вълнението си.

# 153
  • София
Жалко Алекс!  Тъкмо се зарадвах, защото Джанер наистина е невероятен баща. Толкова са ми познанията по турски. Или може би, такова ми е било желанието.
Между другото си помислих, какъв ли баща ще бъде Керем. Защо си мисля, че ще бъде един страхотен, грижовен баща. С баджанака ще се съревновават, кой е по-добър.

# 154
  • София

Алекс, честит ти рожденник! Stuck Out Tongue Closed Eyes
Скрит текст:
Алекс, да ти е живо и здраво детенце, голямото малко момченце!
                Много щастие и късмет му желая! Smiley

А за гордата мама букет цветя! Revolving Hearts

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 08:51 от Dilemi

# 155
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много положителни емоции и добро настроение Wink

Алекс , да е жив и здрав рожденика (малко със закъснение)

Скрит текст:

# 156
Привет и от мен Coffee
Алекс, да ти е жив и здрав малкият рожденик Tada Birthday

# 157
Добро утро момичета!
Пожелавам ви един прекрасен петък изпълнен с много положителни емоции.
Алекс да ти е жив и здрав рожденика и много да те радва.

# 158
  • София
Здравейте в петък. Smiley Бързо да минава!  Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 17:58 от Dilemi

# 159
Добро утро Heart

Днес е доста студено, но ще ви затопля малко с тази гледка. Stuck Out Tongue Winking Eye

Не е секси, неее, изобщо, хич. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 160
  • София
Добро утро и от мен момичета. В този мрачен и доста студен ден да ви загрея с едно много красиво и лъчезарно момиче.
Доколкото си спомням си мисля, че днес Мави има рожден ден. Или е утре. Не съм сигурна. Но можем да очакваме нещо интересно от нашите гълъбчета.

# 161
Да, Линде, явно е днес. Гледам в туитър споделят разни неща. Ето видео от раждането на Мави, ако някой не го е гледал. Прекрасно е , но е толкова интимен момент, чак ми беше неудобно да гледам , защото знам, че е истинско, а не филм. Все едно им влизам в личното пространство и ги шпионирам. Joy
https://mobile.twitter.com/Noramardin/status/1471719854029905920

# 162
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Честит да е рожденика с малко закъснение! Да е много здрав, щастлив и безгрижен. Relaxed

В интервюто са питали Ханде за нов проект. Казва, че чете някои сценарии, но все още не е сигурно. Има друг проект, който съвсем скоро ще излезе и е изненада. Януари се очертава да е интересен месец за нас.

Линде, Мави днес има рожден ден. Така че очаквам Ханде да си наруши инстаграмовото заточение и да пусне един пост. Satisfied

А Ханде грее, очите й греят. Revolving Hearts

# 163
Слънчице като каза сега друг проект, сетих се за онази снимка на Ханде със слушалките. Първо помислих, че е участвала в някакво радио предаване  , но сега като казва проект си мисля, че може би озвучава нещо? Някоя чуждестранна анимация например.

# 164
Мики може и да е това. Бяха писали, че е възможно да е нова реклама, също имаше новини за нова фотосесия. Надявам се да има новости около тях, за да можем й ние да имаме материал и да си коментираме.

Докато пиша коментара ми излезе, че Ханде е новото лице на марката за бижута ATASAY.

Пу, пу! Давайте мишока и очетата против уроки. Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт