Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 109)

• 31 800
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Любими майка и син. Heart Eyes

Скрит текст:
Това не е по темата, затова е в спойлер, но имам нужда от помощта ви. Препоръчайте ми, моля, хубав драматичен филм. Държавата няма значение. Но ми се гледа нещо тежко, драматично, със смисъл, което да ме накара да го мисля с дни след това. За референция ви давам Twice born с Пенелопе Крус. Любим мой филм. Препоръчвам го, на който не го е гледал. Wink

Имам чувството, че съм гледала всичко на света и просто не мога да си намеря нищо за гледане. Cry

Предварително ви благодаря! Hug

# 136
От архива (2014)

Като дават присъстващите в залата - Керем не се вижда

# 137
Добър вечер момичета не съм влизала при вас от няколко дни, домъчня ми за вас. изчетох пропуснатите коментари. Благодаря ви за клиповете за превеждането на епизодите от 1 сезон.
Да си изкоментирам първо епизода. Много ми мъчно и за двамата за Серкан най много защото той крие истината от Еда с цел да я нарани по малко за да не страда но в същото време сърцето му е разбито защото за пръв обича истински за пръв път е влюбен до сега не е изпитвал такова чувство. Гневен е на родителите си че заради тях губи единствения човек който обича истински. От друга стана Еда също страда защото си мислеше че чувствата им са взаимни(те са взаимни но тя незнае истината) и си мисли че Серкан я е предал. Много тежък момент.

Сега в настоящето да не се окаже накрая и Керем и Ханде да  сниматзаедно за Alem  .

Но забелязвам че и Ханде и Керем тези дни не са много активни в стори, защо ли?

В интернет попаднах на статия на която пише че и тази година Тъеския мюзик айдъл ще прави новогодишно предаване в което ще участват отново знаменитости от тв сериалите. Дали нашите няма да участват и тази година?

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 21:07 от azisiq

# 138
Бърборанка
Скрит текст:
Любимият ми драматичен филм със сигурност си го гледала, но да си го кажа аз, може да си забравила сюжета и да си го пуснеш пак Stuck Out Tongue Winking Eye Става въпрос за "If only". Като цяло не си падам по драмите и не гледам много или ако гледам никога не повтарям Joy, но този съм го гледала не знам колко пъти.
https://www.vbox7.com/play:f4b53bdd
Ако ти се чете обаче драматична книга бих препоръчала Фредерик Бакман - "Човек на име Уве" и "Бьорнстад". По първата има филм, но не струва, гледах го. По втората има мини сериал , който не съм гледала, но ми казаха, че не си струва. Joy На мен лично книгите ми действат много по-емоционално, отколкото филмите. Не става въпрос каква е историята, а как е разказана. Този автор умее да разказва истории.

# 139
Фотосесията на Ханде за ALEM е стара и няма да има обща. Имаше обявен списък с имената, които ще гостуват в Новогодишната програма на Гласът на Турция, но нас ни нямаше. Simple Smile

Бро

Скрит текст:
Всичко драматично, за което се сещам, навярно си го гледала. Наскоро гледах отново френският Intouchables, но ме съмнява да си го пропуснала.
Немският Honig im Kopf/ Мед в главата, на който си поплаквам. Но аз и по принцип си рева на филми.

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 21:46 от midnight__sun

# 140
Любими майка и син. Heart Eyes

Скрит текст:
Това не е по темата, затова е в спойлер, но имам нужда от помощта ви. Препоръчайте ми, моля, хубав драматичен филм. Държавата няма значение. Но ми се гледа нещо тежко, драматично, със смисъл, което да ме накара да го мисля с дни след това. За референция ви давам Twice born с Пенелопе Крус. Любим мой филм. Препоръчвам го, на който не го е гледал. Wink

Имам чувството, че съм гледала всичко на света и просто не мога да си намеря нищо за гледане. Cry

Предварително ви благодаря! Hug

Аз също съм киноманка , но наскоро попаднах на филм , който не бях гледала ,  с Лили Джеймс ( лейди Роуз от Имението Даунтън , Пепеляшка и др. ) и австралийски актьор от Терминатор - забравих му името . Филмът се казва The exception и е много приятен .
Току що свърши Затворникът , нашия чаровен Анъл е прокурор бивш приятел на ГГ , но ми сес струва ,че ще е положителен герой и ще повярва на приятеля и колегата , несправедливо обвинен .

# 141
  • Кърджали
Мики
Скрит текст:
Бьорнстад на мен ми е любима на Бакман, както и продължението "Ние срещу всички". Мйого харесах Бакман там - зрял, смислен, баща. И другите книги негови харесвам, но Бьорнстад за мен е много различна. Чакам с нетърпение да излезе и третатс, последна част.
Аз никога не бих се уморила да препоръчам Виктор Пасков "Балада за Георг Хених". Какво е правил Пасков, как е писал, не знам, но в тази книга ми остана сърцето. Препрочитам я веднъж годишно.
Иво Иванов също, който не го е чел. Този човек е вълшебник на думите и историите.
Днес ми е щастлив ден, моя малък голям Анди стана на 6!

Скрит текст:

# 142
Алекс , да е жив и здрав този хубав юнак , много късмет HeartFlowers Four Leaf Clover
За гордата мама

# 143
Жалко че нашите няма да участва

# 144
Уважаема Бърборанка,
Скрит текст:
Предлагам "Говори с нея" на Амолдовар

# 145
  • София
Алекс, нека да ти е живо и здраво любимото малко фъстъче, Анди. Да ти бъде светлината и стимулът в живота. Да ви радва и да има щастието и късмета да живее в един наистина по-хубав и справедлив свят.

# 146
  • София
Момичета, благодаря на всички ви за предложенията. Имаше едно, две имена, които съм чувала, но така и не съм гледала. Може би им е дошло времето. Simple Smile

Алекс, честит рожденик! Да ти е жив и здрав, и много щастлив. Birthday

Мики, с книгите при мен е същото като с филмите - чета на поразия, изяждам ги с кориците за ударно време. Въпросните две съм чела, гледала съм и филма, и мини сериала. Grinning

Нещо красиво, за да не е спам постът ми. Purple Heart

# 147
BRO
Скрит текст:
Филмът не е тежък , нищо ,че има фашисти Grinning
Да добавя Лили Джеймс изигра младата Дoна в Мама мия 2 .Актьорът - ГГ се казва Джей Кортни и доста нашумя напоследък също .

- страхотно пее Лили
и нашите сладури

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 08:55 от Phillipine

# 148
  • София
Наградата за "Баща на годината" заслужено спечели най-прекрасният баща, татко Джанер. Таткото на Мави! Честито Джанер. Нека да има повече такива бащи по света, като теб.

И едно прекрасно семейство Йълдъръм. Винаги заедно, винаги задружни, винаги това, което правят е с много любов. Нека да са еталон за други бъдещи семейства.

# 149
  • Кърджали
Линде, всъщност не е спечелил, няма и такава награда. То и коментара на стоеито му като е гледам е "Няма ли награда за баща на годината?"
Иначе не птрипам че отстрани изгшеждс наистина страхотен баща
Ейс ся тъкмо изгледах награждаването, та се зарадвах на един брой свръх заслужено награден за актьор на годината

Благодаря ви за пожеланията за малкият ми рожденник. Аз си пожелаваю да е здрав найг вече, че тия дни и тпй и аз нешо сме хванали някакви болести леки

Общи условия

Активация на акаунт