Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 109)

• 31 799
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Направо съм сърдита на Ханде. Satisfied Има-няма 5 сторита за 20 дни. Прихвана от севгилито по отношение на социалните мрежи. Smiley

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 22:41 от midnight__sun

# 121
  • София
Това нещо не може да бъде скрито

Серкан: Не казвай нищо
Енгин: Да не казвам? Обаче ще кажа, без да искам позволение. Нали сме приятели. Серкан, много огорчаваш това момиче. И тя въобще не го заслужава. Все още не си й казал за онова, което е сторил баща ти.
Серкан: Енгин. На такъв човек като ангел...Аз

Енгин: Не можеш да й кажеш. Но, Серкан, така още повече ще я разстроиш. Само защото момичето има добро сърце, го притискаш безкрайно. Днес направо й каза: „Вместо да съм с теб, по-добре да бъда сам.“ И тя не може да те разбере
Серкан: Ще й разкажа. Ще й кажа истината. Не мога да крия тази тайна. Това нещо не може да бъде скрито. А аз не съм човек, който може да крие подобно нещо.

Очаквам те там, където започна всичко

Това е от г-н Серкан
Очаквам те там, където започна всичко

Еда: Добре ли си?
Серкан: Добре съм. Трябваше малко да си събера мислите.

Еда: Добре. Събра ли ги? Готов ли си вече да говориш с мен за проблема?
Серкан: Готов съм.
Еда: Защо се срещнахме тук?

Серкан: Има нещо, за което искам да говорим от няколко дни. В една такава вечер...тук подписахме договора, с който започнаха отношенията ни. И тук искам да приключат, Еда.
Еда: Какво искаш да кажеш?

Серкан: Не се получава. Съжалявам. Не се получава.
Еда: Шегуваш ли се в момента? Ако е така, знай, че не е смешно.

Серкан: Не мога. Не съм такъв. За мен...Кариерата и работата ми са по-важни от всичко.
Еда: Ти...Дойде при мен и ми каза, че си лудо влюбен, Серкан. Каза, че си лудо влюбен в мен. Не отидох в Италия заради теб. Осъзнаваш ли какво ми причиняваш?

Серкан: Съжалявам, Еда. Но за мен най-важното е работата ми. Ако взаимоотношенията ни продължат, ще загубя всичко. Работата, кариерата, себе си...
Еда: Серкан.

Серкан: Знаеш. Винаги си го знаела. Аз съм такъв. Знаеше го от самото начало. Още от първия момент, в който се запознахме.
Еда: Ти...Каза ми, че си се променил. Каза ми, че си се променил заради мен. Измами ме. Аз се изправих срещу леля ми, срещу момичетата....Изправих се срещу всичко и всички, защото ти се доверих.

Серкан: Такъв съм, Еда. Самата ти го каза. Безчувсвен робот.
Еда: Наистина ли искаш да се разделим?
Серкан: Съжалявам. Не се получава.
Еда: Престани да поввтаряш една и също, Серкан! Престани да ми повтаряш това. Не мога да повярвам.

Серкан: Приключи.
Еда: Добре. Добре тогава. Както започна, така и ще приключи. Ненавиждам те, Серкан Болат.

Скри се отново, изчезна човекът Серкан Болат.Сложи бронята. Дори не отвори устните си, гласът му се промени, когато каза – bitti. Застинал, без дори да диша, защото дори и най-малкото движение ще покаже болката му, страданието му, любовта, която е на път да загуби, може би завинаги. Сухи празни очи,  безизразно лице. Маска. От гордия, самоуверен Серкан Болат не остана нищо. Наистина се превърна в робот.
Милият Серкан Болат.Изтръгна сърцето си. И Еда страда, но той страда двойно. Наложи си да плаща за чужди грешки и грехове.

Скрит текст:
Кажете ми, на кого съчувствате
 – на Еда, влюбена в Серкан, която получи доказателства за чувствата и плановете за бъдещето, но продължава, въпреки всичко да се съмнява и да го обвинява, че студен  и безчувствен, затова се държи грубо....
или Серкан –обича силно Еда, която даде смисъл на живота му, който си мисли, че Еда е толкова добра, ангел,че не е достоен за нея, че той, семейството му са виновни за смъртта на родители те й. Притиснат е от родителите си, от обстоятелствата, от възможността Еда да не иска да го види повече, ако й каже истината. Който се отказа от любовта си, надявайки се тя да го намрази и да не научи виновника за смърта на родителите си. Защото знае, чу от нея многократно, че тя никога няма да прости на виновните.
И не ми харесва и не съм съгласна непрекъснато да се говори колко прекрасен човек е Еда, какво добро сърце има, а Серкан е студен, безчувствен, суров, робот.
Аз съчувствам на Серкан, една вечно наранена душа. Има силата на волята си да се представя пред другите като силен и безчувствен, само за да не се разбере колко е самотен, нещастен  и уязвим. В този случай той жертва сърцето си, чувствата си, за да не позволи тъжните спомени на Еда да превземат живота й, да не трябва да избира между любовта си към него и лоялността към семейството си.  Или  поне се надява да постигне това с решението си да се разделят.

Истината е, че ми и мъчно и за двамата. Защото те са двете страни на едно цяло, Ин и Ян-а на тяхната любов. Колко дена продължи щастието им? За Еда – може би 4-5, за Серкан май само 2 дена. Несправедливо, жестоко.

Много силна и впечатляваща игра на Керем и Ханде. Вижте сцената след брънча на Ефе- от напрежението дори се виждат вените на врата му, очите горят, устата - гримаси. А последната сцена - вкаменен, безизразен, безчувствен...Неревоятен Керем! А Ханде - от веселата, пърхаща от щастие Еда от Мола  няма и следа - една объркана, невярваща, съсипана Еда. Страхотно. Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts

Слънчице, пак Heart ExlKissHeart Exl

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 10:31 от Dilemi

# 122
И тогава съчувствах на Еда и сега пак така. Подсетих се, когато Айдан криеше от Еда, че Серкан е жив и как се ядосвах тогава. И все още не съм забравила. Satisfied

# 123
  • София
Мхм… свърши се розовият период на 1-ви сезон, тепърва ще ни лазят по нервите за какво ли не чааак до еп. 39, след което отново става забавно с Кираз на хоризонта.

# 124

Лека нощ! Nature Sparkler

# 125
  • София

Няма друга толкова чаровна мъжка усмивка. Просто няма. Heart Eyes
Изгледайте това клипче > https://www.instagram.com/reel/CWb6YA4DY54/?utm_medium=copy_link и ми кажете после влюбени ли сте в усмивката на Керем, защото аз да. Heart

Лека нощ! Nature Stars

# 126
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

# 127
  • София
Добро утро, момичета! Smiley

Керем ще гостува или ще има участие / изгубени в превода/ Stuck Out Tongue Closed Eyes
в дигиталната платформа GAIN

Може би това ни подсказа Ханде вчера с нейното стори Thinking
Скрит текст:

# 128
  • Dupnica
Flowers Cherry Blossom Добро утро,
Една разтърсваща серия с много обрати- от щастие до страдание. Revolving Hearts
Съчуствам и на двамата.
Серкан раскъсващ се от мъка и силна любов, не можа да разкаже истината и скри болката си / изиграно перфекнто/.
Еда - не знае какво се случва и защо е този обрат, но горяща от емоции и невярваща че е възможно.
Както винаги неизказаната истина ще боли и по-късно ще е още по болезнено. Sparkling Heart

Прекрасен ден момичета! Flowers Cherry Blossom

# 129
  • София
Това е да чувстваш опората зад гърба си!

https://twitter.com/niqa86/status/1471149645455937551

# 130
  • София
Много весел и мил празничен видео-адрес за Керем и Ханде от гръцките им фенове Stuck Out Tongue Closed Eyes

Скъпи Ханде и Керем, това е малък проект, създаден от вашите гръцки фенове с намерението
да ви покажем колко много ви обичаме и подкрепяме в нашата страна, Гърция. 
Надяваме се, че можете да почувствате нашата любов, след като изгледате това видео

https://twitter.com/i/status/1471392381551452161
Скрит текст:
Dear Hande and Kerem, this is a little project created by your greek🇬🇷 fans with the intention to show you how much we love and support you in our country, Greece. We hope you can feel our love after watching this vidео

# 131
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Зад кадър от промото на втори сезон.

https://twitter.com/handemiyii/status/1471412949906505729

Керем снима фотосесия днес за ALEM Magazine.

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 12:44 от midnight__sun

# 132
Керем през Януари ще е на корицата на ALEM
https://twitter.com/i/status/1471425996125573121

А Ханде я има в това клипче на Alem то е от преди два дена
https://www.instagram.com/tv/CXbDXbilpb7/?utm_source=ig_web_copy_link

Керем -  предстои фотосесия на Аlem, радио интервю и още работа с He for she
 хХанде - има своя собствена фотосесия за предстоящо списание/бранд, запис на глас за проект и заснемане на проект с Гамзе
hellooww @KeremBursin@HandeErcel
днес е моят рожден ден и наистина много ми се иска да можеш да видиш тези, които направих с оооооооооо сърце и душа.
 Изключително съм благодарен, че съм тук в този свят с теб в него.. обичам те и до луната, и обратно.
 Iyi ki varsınız

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 16:42 от sani1212

# 133
Много тихо днес .... Wink

"Определено усещам тази любов! Благодаря много на всички вас за невероятните неща, които правите"
Simple Smile

Джанер и Гамзе на церемонията по награждаването на GQ

# 134
Мави и Азул тогава сигурно са поверени на нашите симпатяги.

Имате ли информация дали Керем присъства - Церемония за мъже на годината на GQ Türkiye 2021,  на живо е

Общи условия

Активация на акаунт