Дилеми 🤗 - прекрасни преговори правиш, много ми харесва и споделеното лично мнение. Аз споделям и мнението ти за сериите и съм повече на страната на Серкан, макар че винаги ми е било мъчно и за двамата! 💗
🎂 ЧРД на малкия Анди! Алекс, да ти е здрав, с късмет и весело детство!
🤩 Честит Имен Ден на Фили! Здраве, щастие, любов и красиви мигове! 🌠
Бърборанка, радвам се, че си открила Акън! 🥰 След време може би, ще си промениш мнението и за други мои любимци! 😉Аз също гледах първа серия на новия му проект - харесвам го много, харесвам и какви идеи споделя в житейски план, английския му също ме е очаровал! 🙂 С Ебру бяха прекрасни и много химични, сега виждам мимики, характерни жестове на Миран в новия му герой.
Едни прекрасни Еда и Серкан за поздравче на всички в темата!

, днес имам имен ден 

С Керем и Ханде е по-особено обаче. Те не просто ме грабнаха, те ме впечатлиха като хора, като артисти, като мъж и жена. Задържаха вниманието ми и симпатията прерасна в нещо повече. Никога не съм харесвала думата “фен”. Но, ако фен означава да следиш всяка една активност на даден човек, да се интересуваш от него, да се възхищаваш на външния му вид, човешките му качества, професионални успехи, талант, то тогава да - аз съм голям фен на Ханде и Керем. На този етап и Акън върви натам. Харесах го страшно много и засега ще го следя, пък да видим.
Йойкю пък я преоткрих. Досега по-скоро не я харесвах или поне не ме впечатлявала толкова. Обаче с този сериал направо ме разби. Хайде да не обръщам темата на размисли и страсти относно всички турски актьори, защото се оказва, че имам много какво да споделя. Ще се спра обаче, че патронът на темата да не ревнува.

, които рекламират всичко, за което биха им платили. Няма да й отива да рекламира продукти наляво-надясно. Виждам я като лице за големи проекти и стабилни марки. Казвала е, че внимава какво публикува в социалните мрежи. Мисля, че при нея всичко е премерено, разбира се с малки изключения като онзи червен бански. Периодът й в Щатите и публикуването всеки ден, не ме е подразнило. Напротив, радвах се и дано тези дни да се засили.
Никога да не се разделят дано… че ще ми разбият сърцето. 

Здравейте приятели,

На когото това му идва в повече, може да я подмине.