Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 109)

• 32 452
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
🌼 Здравейте и от мен! От известно време само надничам от време на време, ама да си кажа чудесна тема, (Марги, ти ли си Коледния дух?♥️) Признавам си, че прегрях от твърде много Ханде(само от хладилника не се подаваше вече), така че ми харесва това, че напоследък не е твърде много инфлуенсър! 👻 Наистина имам нужда малко да ги оставим на мира двамата влюбени, не от всяка реплика или жест да вадим генерални заключения.
Дилеми 🤗 - прекрасни преговори правиш, много ми харесва и споделеното лично мнение. Аз споделям и мнението ти за сериите и съм повече на страната на Серкан, макар че винаги ми е било мъчно и за двамата! 💗
🎂 ЧРД на малкия Анди! Алекс, да ти е здрав, с късмет и весело детство!
🤩 Честит Имен Ден на Фили! Здраве, щастие, любов и красиви мигове! 🌠
Бърборанка, радвам се, че си открила Акън! 🥰 След време може би, ще си промениш мнението и за други мои любимци! 😉Аз също гледах първа серия на новия му проект - харесвам го много, харесвам и какви идеи споделя в житейски план, английския му също ме е очаровал! 🙂 С Ебру бяха прекрасни и много химични, сега виждам мимики, характерни жестове на Миран в новия му герой.
Едни прекрасни Еда и Серкан за поздравче на всички в темата!

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 12:34 от Ели-mama

# 181
Честит празник

Дружки Hug , днес имам имен ден Grinning

Довечера ще чакам Вампира да ме поздрави Stuck Out Tongue Winking Eye
Grinning

# 182
  • София
Ели Hug, ако визираш Алп и Айча… надали. Grinning Знам, че хората са казали “никога не казвай никога” и затова не обичам да се заричам, често сама на себе си се изненадвам, нооо това с харесването на разни актьори е като любовта от пръв поглед. Или те грабва, или не. Е, да, понякога с някои роли и проекти преоткриваш даден актьор или пък се разочароваш от него, но при мен в повечето случаи е така - харесвам някого без причина, просто ме грабва от раз и обратното - не мога да обясня защо ми е неприятен, чак противен. В списъка на тези, които съм харесала от раз, са Айбуке Пусат, Дилара Аксюйек, Аслихан Малбора и други. Айча и Алп, както и Ебру, и Хазал Кая попадат във втория списък. Какво да се прави?! Не може да харесваме всички и всички да харесват нас. Wink С Керем и Ханде е по-особено обаче. Те не просто ме грабнаха, те ме впечатлиха като хора, като артисти, като мъж и жена. Задържаха вниманието ми и симпатията прерасна в нещо повече. Никога не съм харесвала думата “фен”. Но, ако фен означава да следиш всяка една активност на даден човек, да се интересуваш от него, да се възхищаваш на външния му вид, човешките му качества, професионални успехи, талант, то тогава да - аз съм голям фен на Ханде и Керем. На този етап и Акън върви натам. Харесах го страшно много и засега ще го следя, пък да видим. Simple Smile Йойкю пък я преоткрих. Досега по-скоро не я харесвах или поне не ме впечатлявала толкова. Обаче с този сериал направо ме разби. Хайде да не обръщам темата на размисли и страсти относно всички турски актьори, защото се оказва, че имам много какво да споделя. Ще се спра обаче, че патронът на темата да не ревнува. Grinning

# 183
Тъкмо бяхме се затъжили че Ханде не слага нещо в истаграм и ни изненадва с тази невероятна визия.

От стори на Керем

# 184
Ели Hug, ако визираш Алп и Айча… надали. Grinning
Спомних си, че преди време беше казала, че моите любимци никак не ти опонират 🙃, но ето, че Акън успя да те впечатли.🙃
Затова го казвам, а иначе е видно, кои са ми на дневен ред! 🙂
Естествено, всеки е със своите вкусове и предпочитания! ♥️ Само за пример - целият свят припада по Анджелина Джоли, за мен пък не е нищо особено. 😏

Ще се спра обаче, че патронът на темата да не ревнува. Grinning

Какво пък може да ни направи Керемчик?!? 👻

# 185
Наскоро си мислих, че не виждам Ханде като голяма инфлуенсърка. Не ми върви да я слагаме до Гамзе, Рейчъл и останалите "Създатели на цифрово съдържание" Satisfied, които рекламират всичко, за което биха им платили. Няма да й отива да рекламира продукти наляво-надясно. Виждам я като лице за големи проекти и стабилни марки. Казвала е, че внимава какво публикува в социалните мрежи. Мисля, че при нея всичко е премерено, разбира се с малки изключения като онзи червен бански. Периодът й в Щатите и публикуването всеки ден, не ме е подразнило. Напротив, радвах се и дано тези дни да се засили. Satisfied

Ханде си присвои гардероба му, а той нека й изяжда кексчетата. Любов, разбирателство и споделяне да има. Satisfied Sparkling Heart

# 186
  • София
Хич не смея да го казвам, за да не ги урочасам, но двойка като Ханде и Керем втора няма (за мен). Харесвала съм разни двойки и преди тях, начело с Пенелопе и Хавиер, другите се разделиха и няма да ги изброявам, обаче такова извънземно нещо като Ханкер досега не съм срещала. За мен са и винаги ще бъдат неповторима двойка. Любимците ми! Heart Никога да не се разделят дано… че ще ми разбият сърцето. Grinning

Отделям обаче двойката от тях като отделни личности. Симпатизирам им като актьора, човека, мъжа Керем и прекрасната Ханде. За мен Ханде има още накъде да се развива в професионален план, но определено харесвам нейната непринуденост, естествена красота и чар. Страхотна млада жена с голямо бъдеще. За Керем толкова съм писала, че нямам какво ново да кажа. Перфектни хора нямало, така ли? Явно още не сте срещнали Керем Бюрсин. Wink

# 187
Хич не смея да го казвам, за да не ги урочасам, но двойка като Ханде и Керем втора няма (за мен). Харесвала съм разни двойки и преди тях, начело с Пенелопе и Хавиер, другите се разделиха и няма да ги изброявам, обаче такова извънземно нещо като Ханкер досега не съм срещала. За мен са и винаги ще бъдат неповторима двойка. Любимците ми! Heart Никога да не се разделят дано… че ще ми разбият сърцето. Grinning

Ти се смей, но си мислех наскоро, че наистина ще ми разбият сърцето. Animal See No Evil

Да разпръсна позитивизъм. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 188
  • София
Миднайт! Засрами се!!! Такива мисли не са позволени. Дори не искам да знам защо са ти хрумнали тези щуротии. Обещах, че няма да заставам между Керем и Ханде, Налбантова също се отказа от Ханде, повери я на Керем, така че поводи за притеснение няма. Моля ти се… Grinning

Виж Керем как ти се кара:

# 189
  • Dupnica
Revolving Hearts Здравейте приятели,
Честит празник  - пророк Данаил!

Да сте живи и зрави, радости и споделени мигове!

А Ханде е неотразима, няма такава прелест

Приятен следобяд! Flowers Hibiscus

# 190
  • София
Защо да не изкача от всякъде Ханде. От хладилника, от гардероба, от под спалнята, от всякъде. Няма как да не е навсякъде. След като 25,8 милиона последователи от цял свят я обичат и харесват, дори само заради тях, от уважение към всички, които я следват, тя е длъжна да го прави. Хората това очакват. А за останалите, които се дразнят от нея проблема е разрешим. Просто я подминават.

Погледнете това изящество, това невероятно произведение на природата. Коя друга турска актриса в момента може да й е конкурентка.  Колкото и да са хубавки, колкото и да са сладки и чаровни, не могат да стигнат нейната красота. Допълнена и с невероятна скромност и доброта към хората, земна, без звездомания. Това точно прави огромната ралзика между Ханде и останалите.

А подготовката за рождения ден на Айлин Мави вече е в разгара си. Тортите са готови, подаръците също. Чакаме партито.

# 191
  • София
Линде, напълно съгласна съм с теб - Ханде е невероятно красива жена, съвършена и неповторима! Heart Eyes Hands Plus1 На когото това му идва в повече, може да я подмине. Wink

Ние тук си я гледаме влюбено и си я обичаме като Керем. Heart

# 192
         Любима сцена на една очарователна кавга... Revolving Hearts Която остави Серкан Болат да премигва невярващо след спора с една жена, приличаща на онези "урагани с нежни имена", които те помитат без пощада, и са, както казва науката, пет пъти по-опустошителни от всяка друга разразила се буря... Пресече пътя му, мина с емоционалната си мощ през него, стъпка прекалено голямото му его, изтръгна и повлече сърцето му....Остави го да гледа озадачено след нея с пуст и невиждащ  поглед... и той усети, че тази жена носи със себе си един друг свят... И един различен, цветен "аромат", който оставя след себе си тръпчиво-сладка следа... И един безмълвен и невярващ Серкан Болат.... Smirk

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 15:00 от mury9

# 193
А, ето защо е направила Ханде маникюра с неутралния цвят , тогава са били снимките с бижутата .
Прекрасна е .

# 194
Е, аз затова се отбивам по-рядко! Не зацикляйте, моля, мнението ми нека не ви обижда, всички, които сте влюбени в Ханде. Аз също я харесвам, но чак да припадам по нея - това съм оставила на Керем! 😉
Mury +1

Общи условия

Активация на акаунт