Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 109)

• 32 047
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Попаднах на едно италианско видео, в което са показани 5 сериала на Керем с най-секси целувки.
Това са сериал №1 : "В очакване на слънцето",  целувките му с Ханде Доандемир, за която е имало слухове, че са имали нещо с Керем, но така и никой не го е потвърдил.
Сериал № 2: "Въпрос на чест" с партньорка Ясемин Ален.
Сериал № 3: "В сърцето на града" или с оригиналното име "Този град ще дойде след теб" с партньорка Лейля Лидия Тутлу.
Сериал № 4: "Великолепният дует" в който си партнира с Ибрахим Челиккол. Неговата партньорка е Ойкю Караел.
Сериал № 5: "Почукай на вратата ми". Не е нужно да споменавам, че негова партньорка е Ханде Ерчел.

Изгледах видеото с огромен интерес. Опитах се да бъде безпристрастна. Направи ми впечатление, че Керем не си поплюва много. Целува си както си трябва. Но за мен най-секси и красиви целувки бяха тези с Бамби. След това нареждам тези с другото Ханде. Доста страстни са и там целувките. Предполагам, че Ханде Д. го е харесвала и никак не се е дърпала. Другите му партньорки са доста дървени. Най-зле за мен е Ойкю.

Интересно ми е и вашето безпристрастно (доколкото е възможно) мнение.

# 601
  • София
Линде, съгласна съм - Керем не си поплюва в целувките, целува си колежките баш както си трябва. Grinning Не знам до колко мога да бъда безпристрастна в класация за двойки, в която присъстват Ханде и Керем. Затова надали ще се изненадате, че най-много харесвам Еда и Серкан. На второ място се колебая между Йигит & Сибел и Керем & Зейнеп. Третото е за Дерин и Али, колкото и да не харесвам Лейла Лидия Туутлу. Химията между Йойкю и Керем нещо хич не се получи, не знам защо. И двамата за мен са много добри актьори, може би проектът не беше подходящ или не са се сработили достатъчно, не знам. Но с Ясемин и с Бурджу определено искам да го гледам отново. Даже с Бурджу ги виждам в Съдбата като Джемал и Асие. Баш ще им паснат тези роли. Евала на Акън и Йойкю, че са приели този проект. Hands Clap

# 602
Как сте , дружки - преядохте ли ? Щото мен ме е страх от кантара вече Stuck Out Tongue Closed Eyes
Честит имен ден на Криси - много , много здраве , късмет и любов Heart Flowers Four Leaf Clover

Наистина Каан и Пънат са огън . И да подчертая ,че въобще не харесвам половинките им в живота момента ( дано ги сменят Stuck Out Tongue ), така ,че както рускините ставам '' шиперка '' Stuck Out Tongue Winking Eye
Нито ще са първите , нито последните Joy

# 603
Добро утро

# 604
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение и усмивки Wink

П.С.
Криси, Честит Имен Ден (с малко закъснение Wink Kissing Heart )
Пожелавам ти много здраве, късмет, любов и професионални успехи Flowers Four Leaf Clover

# 605
Добро утро на всички!
С пожелание за една усмихната неделя.
Керем и Кемал Болат

Последна редакция: нд, 26 дек 2021, 08:44 от azisiq

# 606
Здравейте, момичета! Relaxed Flowers Hibiscus

За 9 дни откакто Ханде Ерчел е лице на Atasay, рангът на марката премина от 257-а до 3-та топ марка в Турция и стана най-следената турска марка за бижута в Инстаграм.

Подарък от Ханде и Керем

# 607

От страницата на Фокс не пропускат да напомнят за нашия сериал Stuck Out Tongue Winking Eye

Интересно ми беше клипчето от снощи, Линде.  Споделям мнението, че с Ойкю не им се получава особено добре. Гледала съм я преди години единствено с Къванч Татлъту и оттам насетне не успя да ми привлече вниманието сериал с нея и нямам задълбочени наблюдения, признавам.
 От останалите ми харесаха с Ясемин Алън и Лейля Лидия Туутлу. Раздава се момчето. Stuck Out Tongue Closed Eyes В Градът си партнира и с Нилпери, тези дни срещнах гиф в Туитър - ами и с нея хич не са зле. С нашето Ханде целувките бяха хубави, но в началото ни ги показваха отдалече и за кратко - добре, че не избързах да я набедя за дървена, бяха си баш каквито трябва. Heart Eyes
Другото Ханде и Елчин Сангу не ми харесват до Керем.

П.П. в един пост се изказах за почти всички партньорки на Керем, без значение, че някои не присъстват във видеото. Joy

# 608
🌲✨ Здравейте в празничните дни, момичета! ✨🌲
Честит Имен Ден на Аквамарин! ❤️

❤️ Днес е ден на бащата: поздравявам моят мил татко и слънцето ми, който е прекрасен баща! ❤️
От клипчето с целувките най ми харесват тези с Лейля и двете Хандета, ама Керем навсякъде е топ! 🙂
Иска ми се да видя, обаче и клипчета зад кадър или как са правени сцените с целувките, би било интересно!
⭐ Хандемии донесе успех и на бижутата, които рекламира, браво!

Много ми харесва тук! 😍
🌲 Подаръкът за приятелката Йозилхан ли е? Много е як! 🌲

# 609
  • София

А вие, момичета, какви подаръци получихте?? Най-важният, разбира се, е да сме вкъщи, със семействата си, здрави и щастливи. И все пак - има ли нещо, което предизвика широка усмивка на лицето ви, сред подаръците под елхата? Gift

# 610
Ели, подаръкът не е за Ясемин, а за Пънар.
https://www.instagram.com/pinarsabanci/

Ново от Мардин
Приключили са със снимките и се прибират обратно в Истанбул.

„Целият екип на Мардиус, благодаря ви много за вашите усмихнати лица и топлото посрещане. Прекарахме прекрасни два дни. Ще се видим отново”
Ханде Ерчел

Последна редакция: нд, 26 дек 2021, 16:35 от midnight__sun

# 611
  • София

Ханде Ерчел е класирана в Индонезия на 2-ро място  в списъка на най-красивите жени в света за 2021 г. #HandeErçel определен от @Correcto_ID

https://instagram.com/p/CX7awCnhtuR/?utm_medium=copy_link

# 612
Ханде го заслужава напълно . Това е признание не само от своята родина е класирана на 2-ро място в чуждестранна страна.

Ханде явно е била гост но на кого и за какво? Ако някой има информация нека сподели.

Прекрасни колажи

Освен известен Керем и е добър по душа , прави толкова благородни неща. Страхотен е.

Красавец

Красива Ханде

Стария екип май се е събрал на среща?

Последна редакция: нд, 26 дек 2021, 21:43 от azisiq

# 613
Весела Коледа! С пожелание за все хубави неща за вас и всички които обичате и изобилие здраве.

# 614
  • София
Ханде е красива и с очила.

А в тези очила на Ханде се вижда ръката на Керем. Вече знаем кой е снимал прословутата поза в колата.

Общи условия

Активация на акаунт