Това са сериал №1 : "В очакване на слънцето", целувките му с Ханде Доандемир, за която е имало слухове, че са имали нещо с Керем, но така и никой не го е потвърдил.
Сериал № 2: "Въпрос на чест" с партньорка Ясемин Ален.
Сериал № 3: "В сърцето на града" или с оригиналното име "Този град ще дойде след теб" с партньорка Лейля Лидия Тутлу.
Сериал № 4: "Великолепният дует" в който си партнира с Ибрахим Челиккол. Неговата партньорка е Ойкю Караел.
Сериал № 5: "Почукай на вратата ми". Не е нужно да споменавам, че негова партньорка е Ханде Ерчел.
Изгледах видеото с огромен интерес. Опитах се да бъде безпристрастна. Направи ми впечатление, че Керем не си поплюва много. Целува си както си трябва. Но за мен най-секси и красиви целувки бяха тези с Бамби. След това нареждам тези с другото Ханде. Доста страстни са и там целувките. Предполагам, че Ханде Д. го е харесвала и никак не се е дърпала. Другите му партньорки са доста дървени. Най-зле за мен е Ойкю.
Интересно ми е и вашето безпристрастно (доколкото е възможно) мнение.
Не знам до колко мога да бъда безпристрастна в класация за двойки, в която присъстват Ханде и Керем. Затова надали ще се изненадате, че най-много харесвам Еда и Серкан. На второ място се колебая между Йигит & Сибел и Керем & Зейнеп. Третото е за Дерин и Али, колкото и да не харесвам Лейла Лидия Туутлу. Химията между Йойкю и Керем нещо хич не се получи, не знам защо. И двамата за мен са много добри актьори, може би проектът не беше подходящ или не са се сработили достатъчно, не знам. Но с Ясемин и с Бурджу определено искам да го гледам отново. Даже с Бурджу ги виждам в Съдбата като Джемал и Асие. Баш ще им паснат тези роли. Евала на Акън и Йойкю, че са приели този проект.

), така ,че както рускините ставам '' шиперка '' 
Добро утро, прекрасни момичета! 

)